VANDERSTRAETEN

Divers


Dénomination : VANDERSTRAETEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.055.433

Publication

27/07/2012
ÿþ MO 2.0

,i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad In1111111 1111 i

*12132575*

Ifl







'~û~~'`- 5ÿ !!

181j1 . 2.017.

Ondernemingsar : 0894 055 433

Benaming

(voluit) : LV VANDERSTRAETEN

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : 1785 Merchtem, Koeweidestraat 25

Onde er

rwp akte kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden op 18 juni 2012, door Meester Steven Podevyn, notaris te Merchtem, Geregistreerd dat voormelde vennootschap LV VANDERSTRAETEN een buitengewone algemene vergadering heeft gehouden waarvan de beslissingen bij uittreksel worden gepubliceerd

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënvijftigduizend zeshonderd vijfenveertig euro (EUR 53.645), om het kapitaal van vijfhonderd vijftienduizend (EUR 515.000,00) te brengen tot vijfhonderd achtenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro (EUR 568.645).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van het onroerend goed hierna beschreven en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 94 (vierennegentig ) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

TWEEDE BESLISSING - Verslag van de beherende vennoten opgesteld in toepassing van artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen en in toepassing van artikel 8 van de wet tot instelling van de landbouwvennootschap de dato twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig.

DERDE BESLISSING - Tussenkomst van de heer Leo Vanderstraeten tot inbreng van het onroerend goed.

De heer Vanderstraeten Leo Frans Maria, geboren te Merchtem, op vierentwintig september negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw Van Lint Annie Adeline Philomena, wonende te Merchtem, Koeweidestraat, 25.

Beschrijving van het onroerend goed

Gemeente Merchtem (tweede afdeling)

Een perceel weiland gelegen te Merchtem nabij de straat Koeweidestraat, ter plaatse genaamd "Koeweide", gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie I nummer 30 5 voor een totale oppervlakte van twee hectaren drieënveertig aren vierentachtig centiaren (2ha 43a 84 ca)

Vervolgens heeft de aandeelhouder voormeld de heer Leo Vanderstraeten, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en verklaart hij vierennegentig (94) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vijfhonderd zeventig euro negenenzestig cent (EUR 570,69 EUR) per kapitaalaandeel verkregen te hebben als tegenprestatie voor de inbreng van voorbeschreven onroerend goed.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging,

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënvijftigduizend zeshonderd vijfenveertig euro (EUR 53.645) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd achtenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro (568.645,00 EUR) vertegen-'woordigd duizend honderd vierentwintig aandelen op naam met een nominale waarde van elk vijfhonderd en vijf euro één en negentig cent (505,91 EUR).

VIJFDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd achtenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro (568.645,00 EUR) bestaande uit duizend honderd vierentwintig aandelen op naam met een nominale waarde van elk vijfhonderd en vijf euro één en negentig cent (505,91 EUR)".

ZESDE BESLISSING - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan notaris Steven Podevyn voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te onderteke-iaen en neer te leggen op de griffie van de' bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-'teijke bepalingen ter zake alsook om elke materiële vergissing recht te zetten.

ZEVENDE BESLISSING - Machtiging aan beherende vennoten.

Op de laatste blz. van bik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B  Vervolg F,sd

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de beherende vennoten om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht formaliteiten kruispuntbank ondernemingen,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Koen Lammertyn SBB Accountants te Aalst, bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren,

BIJLAGEN :

- expeditie van de akte in datum van 18 juni 2012

-

coördinatie statuten.

verslag vennoten

 VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.--

Notaris Steven Podevyn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 or-

be uden aan het Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
VANDERSTRAETEN

Adresse
KOEWEIDESTRAAT 25 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande