VANDERWAEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERWAEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.720.040

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307560*

Neergelegd

30-04-2015

Griffie

0629720040

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VANDERWAEREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op 27 april 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd ter inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, blijkt dat:

1. de heer VANDERWAEREN Marc Alfons Louis, geboren te Lubbeek op 22 december 1967, wonende te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 62, en

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDERWAEREN CONSULTANCY",

met zetel te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 62, ondernemingsnummer (BTW) BE

0806.089.103, rechtspersonenregister Leuven,

een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "VANDERWAEREN".

Maatschappelijke zetel:

te 3370 Boutersem (Roosbeek), Leuvensesteenweg 62.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België

als in het buitenland:

" Het leveren van diensten van alle aard: technisch, bedrijfseconomisch en organisatorisch advies in de meest ruime zin, consulting, managing, human resources advies, headhunting, outplacement, salestraining, marketingadvies.

" Het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname/overlaten van bestaande bedrijven, het verlenen van bemiddeling bij de overname/overlating van handelszaken en bedrijven.

" Het geven van commercieel, financieel, fiscaal en juridisch advies.

" Het optreden als makelaar in onroerende goederen.

" Alle roerende en onroerende verrichtingen hoegenaamd en namelijk de verkoop, aanhoop, verhuring, onderverhuring, verwezenlijking, het tot waarde brengen, de aanpassing, de omvorming, de uitbating, de leasing, de financiering, de verpachting, bouwpromotie, ruil, conceptuitwerking, onderhoud, het beheer en verkaveling van alle roerende en onroerende goederen, alsook van alle handelsfondsen.

" Tussenpersoon in handel.

" Alle secretariaatswerken en  diensten.

" Alle audit activiteiten.

" Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen.

" Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans.

" Het ontwerpen van publicitaire artikelen.

" Het ontwerpen en voeren van reclame-en promotiecampagnes via alle media.

" Geven van advies, opleiding en begeleiding inzake management in de meest brede zin.

" Het verlenen van diensten in de meest ruime betekenis van het woord: tussenpersoon in de handel zowel in binnen- als buitenland.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Leuvensesteenweg 62

3370 Boutersem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" Begeleiding, coördinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken. Het rekruteren, opleiden, motiveren en stimuleren van adviseurs, verkopers en medewerkers zowel van eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland.

" Het tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten tussen vennootschappen en zelfstandigen of tussen zelfstandigen onderling of tussen vennootschappen. Het opvolgen van deze samenwerkingsovereenkomsten: bemiddelen, bijsturen, optimaliseren, scheiden.

" Het in de plaats treden van personen op interimbasis (loontrekkend, ambtenaar of zelfstandige) of vennootschappen in binnen- en buitenland, zowel voor management als voor administratie, organisatie, marketing als voor public relations.

" Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap heeft als bijkomend doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden of hypotheek verstrekken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming. De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Zij mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en van gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze aanduiding en opsomming is exemplatief en niet beperkend, doch enkel een aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volgestort in speciën, ten belope van één/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer VANDERWAEREN Marc, voornoemd: een bedrag van elfduizend honderdzestig euro (¬ 11.160,00); en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANDERWAEREN CONSULTANCY , voornoemd: een bedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING Bank, op naam van de vennootschap in oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Vanderwaeren" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 14 april 2015.

Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

Jaarvergadering:

wordt gehouden op de voorlaatste maandag van de maand juni om 18 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2017.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen. Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VANDERWAEREN Marc, voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Xacto Boekhouding en Fiscaliteit met zetel te 3300 Tienen, Leuvenselaan 441, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten in verband met de oprichting bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 19.06.2017, NGL 03.07.2017 17281-0426-011

Coordonnées
VANDERWAEREN

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 62 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande