VANDEWOUDE CHARLOTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDEWOUDE CHARLOTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.979.856

Publication

19/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 SEP. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

teriffien.

IJIM

II

H

11

Ondernemingsnr : 0511.979.856

Benaming

(voluit) : Charlotte Vandewoude

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Sint - Norbertusstraat 69, 3400 Landen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder deelt mee dat de maatschappelijke zetel per 01 juli 2014 wordt overgebracht naar Martelarenlaan 7 bus 0001 te 3010 Kessel -

Ondergetekende,

Charlotte Vandewoude

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

go: Naam en handtekening.

20/08/2014
ÿþ y xSl~~ ~ i ~ 'I Mod Wort[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in

i





*19157793

NEERGELEGD

0 7,~. 7. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondernemingsnr : 0511.979.856

Benaming

(voluit) : Vandewoude Charlotte

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Norbertusstraat 69, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neeriegging quasi inbreng

Neergelegd:

Het verslag van de bedrijfsrevisor inzake het verkrijgen van vermogensbestanddelen door de burgerlijke BVBA Vandewoude Charlotte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301201*

Neergelegd

21-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0511979856

Benaming (voluit): VANDEWOUDE CHARLOTTE BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen, St.-Norbertusstraat 69

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op eenentwintig februari tweeduizend dertien dat Mejuffrouw VANDEWOUDE Charlotte Elisabeth Huguette Carola, geboren te Ekeren op 13 april 1989, ongehuwd, wonende te Landen, Sint-Norbertusstraat 69, een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "VANDEWOUDE CHARLOTTE BVBA en met zetel te 3400 Landen, St.-Norbertusstraat 69, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

De uitoefening van de tandheelkunde in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, de verkoop, de import, de export, het huren, het leasen, het verhuren en het herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houden met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

Het deelnemen in onroerend goed projecten, op basis van volle en gedeelde eigendom.

Het voor eigen rekening investeren in, aankopen van en verkopen van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het voor eigen rekening aankopen, renoveren en verkopen van onroerende goederen.

De verhuring of de terbeschikkingstelling van onroerende goederen.

De opbouw van een vastgoedpatrimonium.

De opbouw van een roerend patrimonium.

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

De vennootschap mag in het algemeen, alle commerciële, industriële, publieke, roerende en onroerende, financiële of andere handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of dit zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen verhuren, verkopen of omwisselen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met een nominale waarde van elk honderd zesentachtig euro (¬ 186).

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt: door Mejuffrouw Charlotte Vandewoude, ten belope van honderd (100) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat het kapitaal waarop door haar werd ingeschreven, volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

Mejuffrouw Charlotte Vandewoude, wonende te Landen, Sint-Norbertusstraat 69.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maandjuni om negentien uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één januari tweeduizend dertien tot op heden, éénentwintig februari tweeduizend dertien.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen wordt verleend aan:

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Juribel Partners , te Antwerpen, Ankerrui 20 bus 32 en aan haar vennoot de Heer Didier Depeser, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en

bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit de oprichtingsakte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2. voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3. voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de rechtbank van Koophandel;

4. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

5. voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0419-011

Coordonnées
VANDEWOUDE CHARLOTTE

Adresse
MARTELARENLAAN 7, BUS 001 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande