VANHAESENDONCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHAESENDONCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.888.491

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 21.05.2014 14131-0057-013
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 29.04.2013 13109-0040-013
11/05/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Turcksinstraat, 1, 1830 MACHELEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre PAEPS, te Machelen, op achttien april tweeduizend en elf "Geregistreerd te Vilvoorde dd. negentien april 2011, vier bladen, nul verzending(en), boek 180, blad 41, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 E) De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (getekend) Bert VAN LINTER" dat :

1) De Heer VANHAESENDONCK Gustaaf Maria, geboren te Machelen, op 13 april 1957 en zijn echtgenote

2) Mevrouw SLEYP Monique Joséphine Julia, geboren te Mechelen, op 30 maart 1958, samen wonende te Machelen, Turcksinstraat, 1.

3) De Heer VANHAESENDONCK Steven, geboren te Vilvoorde, op 7 februari 1986, ongehuwd, wonende te Machelen, Turcksinstraat,

1

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met benaming "VANHAESENDONCK", met zetel te 1830 Machelen, Turcksinstraat, 1, met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) met een gelijke fractiewaarde.

De comparanten verklaren op deze honderd aandelen in te schrijven in geld als volgt:

De heer Vanhaesendonck Gustaaf ten belope van drieëndertig aandelen.

Mevrouw Sleyp Monique ten belope van drieëndertig aandelen.

De heer Vanhaesendonck Steven ten belope van vierendertig aandelen, volstort voor een/ derde.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- het beheer en uitbaten van een kapsalon voor dames, heren en kinderen,

- de handel in kapsalonproducten en benodigdheden,

- de uitbating van een schoonheidssalon,

- de uitbating van een manicuur- en pedicuursalon,

- het ter beschikking stellen van sauna en zonnebank,

- het verstrekken van opleidingen met betrekking tot kappersactiviteit,

11111J1111.1111R11111111

Vr baht aar

Bel swe

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VANHAESENDONCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge ' - het organiseren van voorstellingen met betrekking tot bovenstaande activiteiten,

- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a. door haar zaakvoerders, die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand april om 20 uur.

Bovendien kunnen bijkomende algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer één der vennoten erom verzoekt. Deze vennoot zorgt zelf voor de convocatie der andere vennoten en deelt in deze convocatie de agenda mee.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december 2012.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een twintigste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen -deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel voor de ondertekening van deze akte vanaf 1 april 2011, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De aldus voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegane verrichtingen en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, zullen geacht worden vanaf het begin onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Volmacht

De zaakvoerder(s) geven volmacht aan BVBA Rombouts, te Vilvoorde, Stationlei 1 B1, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de BVBA Vanhaesendonck, waaraan alle voormelde vennoten deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste:

a) dat de vennootschap thans wordt bestuurd door drie zaakvoerders.

b) dat als zaakvoerders voor onbepaalde duur aangesteld worden:

- de heer Gustaaf Vanhaesendonck,

- mevrouw Monique Sleyp,

- de heer Steven Vanhaesendonck, allen voornoemd, en die hun

mandaat uitdrukkelijk aanvaarden.

c) het mandaat van Gustaaf Vanhaesendonck en van Steven Vanhaesendonck is bezoldigd, het mandaat van mevrouw Monique Sleyp is onbezoldigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan hét Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANHAESENDONCK

Adresse
TURCKSINSTRAAT 1 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande