VANLAER - DE RUYMAEKER

Divers


Dénomination : VANLAER - DE RUYMAEKER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 559.796.995

Publication

18/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Christiane Boving, woonachtig te 3370 Boutersem, Schoolstraat 32, n.n. 48.04.27-332.88 en de heer Marc Vanlaer, woonachtig te 3370 Boutersem, Schoolstraat 32, n.n. 50.05.12-371.63 hebben op 1 juli 2014 een landbouwvennootschap opgericht voor onbepaalde duur onder de benaming Vanlaer  De Ruymaeker met maatschappelijke zetel te 3370 Boutersem, Schoolstraat 21.

De oprichters hebben inbreng gedaan van een som geld alsook een inbreng in natura. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 60.000,00 euro en is verdeeld in 600 aandelen van 100,00 euro.

De inbreng in geld werd als volgt verdeeld: mevrouw Christiane Boving stort 900,00 euro voor 9 van de 20 aandelen en de heer Marc Vanlaer stort 1.100,00 euro voor 11 van de 20 aandelen. Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt 2.000 euro en is volledig gestort.

De heer Marc Vanlaer en mevrouw Christiane Boving, voornoemd, doen inbreng van de volle eigendom van het hiernavolgend bestaand landbouwmateriaal bestemd voor de exploitatie van het akkerbouwbedrijf, dat zij tot op heden als landbouweigenaars hebben geëxploiteerd en dat in een verslag dat aan deze akte gehecht is, beschreven en gewaardeerd is op een bedrag van 58.000,00 euro. Voor deze volgestorte inbreng worden hen 580 aandelen toegekend.

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf te Boutersem,

Schoolstraat 21, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3370 Boutersem, Schoolstraat 21.

De beherende vennoot voor de duur van de vennootschap is de heer Tim De Ruymaeker, woonachtig te 3370 Boutersem, Schoolstraat 21. Mevrouw Christiane Boving en de heer Marc Vanlaer zijn stille vennoten. De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn alleen verbonden ten belope van de inbreng die zij hebben toegezegd. Het intern bestuur van de vennootschap komt toe aan de beherende vennoten. Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het besluit tot aangaan van leningen mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van de stille vennoten. Het ontbreken van zulke toestemming kan niet aan derden worden tegengeworpen. Onverminderd het aandeel dat hem toekomt in de bedrijfsresultaten, zoals bepaald in artikel 22 van deze statuten, wordt aan elke beherende vennoot een bruto vergoeding toegekend als vergoeding voor zijn arbeid tenminste op basis van het minimumloon voor geschoolde arbeiders van dezelfde sector. Hij heeft recht op zulke vergoeding en dit ongeacht de aard en de omvang van de bedrijfsresultaten. De voor de berekening van deze vergoeding in aanmerking te nemen arbeidsuren worden vastgesteld op basis van een door de beherende vennoot bijgehouden weekregister dat elk jaar aan de algemene vergadering wordt voorgelegd.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap. De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van juni om 18u. De oprichters geven tenslotte volmacht aan DVL Consult BVBA, Vosken 8, 3210 Lubbeek om de nodige formaliteiten van de oprichting aangaande KBO,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Vanlaer - De Ruymaeker

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Schoolstraat 21

*14307230*

Luik B

3370

België

0559796995

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bierbeek (Boutersem)

Griffie

Neergelegd

13-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

BTW en SVF te vervolledigen.

Mod PDF 11.1

De beherende vennoot, Tim De Ruymaeker

Coordonnées
VANLAER - DE RUYMAEKER

Adresse
SCHOOLSTRAAT 21 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande