VASTIA RISKLESS FUND

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTIA RISKLESS FUND
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.990.045

Publication

12/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" gebeetl'

o3foi. 204

Griffie

III~IIIII~YflYI~IY

*1909022

Vo

beha

aan

Belg

Staat

Y



ni

Ondernemingsnr : 5c/L1 9 yci Q Lt S

Benaming (voluit) : VASTIA RISKLESS FUND

(verkort):

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zijp 160

1780 WEMMEL

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte op eenendertig januari tweeduizend veertien, voor Meester Tim CARNEWAL,

geassocieerd notaris te Brussel,

dat

1) De naamloze vennootschap "VASTIA", met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Zijp, 160,

2) De heer STEELAND Philip Marcel Gerard Richard, wonende te 1780 Wemmel, Zijp, 160,

3) Juffrouw STEELAND Stéphanie Marie Julie, wonende te 1780 Wemmel, Zijp, 160,

volgende vennootschap hebben opgericht;

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "VASTIA RISKLESS FUND",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 WEMMEL, Zijp 160.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het',: buitenland alleen of in samenwerking met een tussenpersoon: a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen' en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met' betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot roerende' goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het, bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van,, feasingcontracten, In het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks ofi; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van;' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende;, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard:: zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van eenendertig januari tweeduizend veertien.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twee miljoen achtduizend euro (2.008.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend en acht (2.008) aandelen, op naam, waarvan nul (0) aandelen van de categorie A, duizend en acht (1.008) aandelen van de categorie B en duizend (1.000) aandelen van de" ', categorie C, met een nominale waarde van elk duizend euro (1.000,00 EUR).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- door de naamloze vennootschap "VASTIA" ten belope van duizend (1.000) aandelen van de categorie B

en duizend (1.000) aandelen van de categorie C;

- door de heer STEELAND Philip, ten belope van vier (4) aandelen van de categorie B;

- door Juffrouw STEELAND Stéphanie, ten belope van vier (4) aandelen van de categorie B.

totaal: tweeduizend en acht (2.008) aandelen, waarvan duizend en acht (1.008) aandelen van de categorie

B en duizend (1.000) aandelen van de categorie C.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van vijfentwintig percent (25%).

Het kapitaal werd volgestort voor een bedrag van vijfhonderd en tweeduizend euro (502.000,00 EUR).

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-7128230-67 bij de BNP

Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 januari 2014 afgeleverd

bankattest, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

DE VENNOTEN

Categorieën vennoten

Er zijn drie categorieën vennoten, te weten de categorieën A, B en C:

1. Kunnen uitsluitend vennoten van categorie A zijn: de natuurlijke of rechtspersonen die de doelstellingen van de coöperatieve vennootschap onderschrijven en door de raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) als vennoot aanvaard zijn.

De raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) is bevoegd om over de aanvaarding of weigering van vennoten te beslissen, zonder enig verhaal en zonder zijn beslissing te moeten motiveren. De betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen,

2. Kunnen uitsluitend vennoten van categorie B zijn: de natuurlijke personen of rechtspersonen die de vennootschap hebben opgericht en de natuurlijke personen of rechtspersonen aan wie later met unaniem akkoord van alle vennoten van categorie B één of meer aandelen werden overgedragen of toegekend.

3. Kunnen uitsluitend vennoten van categorie C zijn: VASTIA nv (met ondernemingsnummer 0.837.953.108 en huidige zetel te 1780 WEMMEL, Zijp 160) of een andere natuurlijke of rechtspersoon aan wie tater met unaniem akkoord van alle vennoten van categorie C één of meer aandelen werden overgedragen of toegekend.

Toetreding vennoten

De vennootschap mag evenwel de toetreding van vennoten niet uit speculatieve overwegingen weigeren of zich onderscheidenlijk uitspreken, tenzij de vennoten niet voidoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden (zoals bepaald in artikel 10.1) of daden verrichten die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. Ook kan de raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) besluiten dat de vennootschap tijdelijk niet meer open is voor toetreding gelet op het reeds verzamelde kapitaal in verhouding tot de geplande projecten.

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager ten minste op honderd aandelen inschrijven conform de voorwaarden vastgesteld door het orgaan dat instaat voor het bestuur en elk aandeel volledig volstorten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving, Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

Algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit maximaal 4 bestuurders, waarvan de leden, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering van de vennoten worden benoemd. In afwijking van het voorgaande wordt de vennootschap evenwel bestuurd door twee bestuurders tot op de eerste algemene vergadering na de toetreding van A-aandeelhouders.

Voordrachtrecht

Indien de vennootschap geen A aandeelhouders telt, worden de twee bestuurders gekozen door de B-aandeelhouders en de C-aandeelhouders, uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de C-aandeelhouders.

Indien de vennootschap ook A-aandeelhouder(s) telt, worden vanaf de eerstvolgende algemene vergadering de bestuurders ais volgt benoemd:

- Eén bestuurder moet gekozen worden uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de houders van A aandelen (de "A-bestuurder");

- Eén bestuurder moet gekozen worden uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de houders van Baandelen (de "B-bestuurder");

- Twee bestuurders moet gekozen worden uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de houders van C-aandelen (de "C-bestuurders"),

Deze lijst(en) dien(t)(en) uiterlijk bij het begin van de vergadering die over een benoeming moet besluiten, te worden neergelegd en dien(t)(en) ondertekend te zijn door minstens één houder van A-aandelen, B-aandelen respectievelijk C-aandelen, al naargelang het geval. Ingeval van indiening van meerdere lijsten kan de vergadering vrij kiezen uit alle ingediende lijsten, Bij gebreke aan een geldige lijst is de vergadering vrij te kiezen en worden de gekozen bestuurders geacht verkozen te zijn op voordracht van de A-vennoten, Evennoten respectievelijk C-vennoten, al naargelang het geval.

Rechtspersoon-bestuurder

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd in de vennootschap, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Steaks bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

RAAD VAN BESTUUR

Voorzitter en ondervoorzitter

Binnen de raad van bestuur (indien er meerdere bestuurders werden benoemd) is één van de C-bestuurders de voorzitter en de B-bestuurder de ondervoorzitter,

Oproeping en bijeenkomst

De raad (indien er meerdere bestuurders werden benoemd) komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee bestuurders daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóôr de vergadering, De raad van bestuur kan maar geldig beraadslagen indien de C-bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Stemming

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of in zijn afwezigheid de ondervoorzitter doorslaggevend,

Indien de vennootschap evenwel slechts één bestuurder telt, beslist deze alleen,

Volmachten

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

Dit artikel vindt geen toepassing ingeval slechts één bestuurder werd benoemd.

Notulen

De beraadslagingen en stemmingen van de raad (indien er meerdere bestuurders werden benoemd) worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

BEVOEGHEDEN

De raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De raad van bestuur (indien er meerdere bestuurders werden benoemd) mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging in het kader van dit dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer bestuurders die gedelegeerd bestuurder(s) zal/zullen worden genoemd. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden'van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Ingeval slechts één bestuurder werd benoemd, vertegenwoordigt hij de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig alleen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar plaatsvinden binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de eerste dinsdag van de maand juni om elf uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders, de vaste vertegenwoordigers en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

Elk aandeel, ongeacht de categorie waartoe het behoort, geeft recht op één (1) stem,

Nochtans kan geen enkele categorie aan de stemming deelnemen voor een groter aantal stemmen dan één derde van de som van de in de algemene vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, m.a.w, het gezamenlijk aantal stemmen uitgeoefend door houders van een bepaalde categorie van aandelen mag maximum 33,33.,. % van het totaal aantal uitgebrachte stemmen bedragen.

Voor-$ehóuddn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L d ~

Voor-tehouan aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Algemeen

, Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Uitkering

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur,

Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Verboden uitkering

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon " zijn.

RISTORNO

De eventuele toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

ONTBINDING -VEREFFENING

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gélijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

De raad van bestuur (of desgevallend de enige bestuurder) en de vereffenaar(s) aangesteld door de algemene vergadering zullen over de bestemming van het saldo een voorstel doen aan de algemene vergadering, die zelf over de afsluiting van de vereffening zat beslissen. In alle geval moet het eventueel saldo van de vereffening aangewend worden rekening houdend met de doelstellingen van de vennootschap.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd tot bestuurders :

1) de heer STEELAND Philip, wonende te 1780 Wemmel, Zijp, 160;

2) Juffrouw STEELAND Stéphanie, wonende te 1780 Wemmel, Zijp, 160;

3) Mevrouw CLERENS Natacha, wonende te Rasse! 184, 1780 Wemmel. "

Hun mandaat verstrijkt na afloop van de jaarvergadering tweeduizend twintig.

Hun mandaat is onbezoldigd.

BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Werd benoemd tot gedelegeerd-bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

de heer STEELAND Philip, die, in toepassing van artikel 24, eerste lid van de statuten, alleen optredend

over een algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid zal beschikken,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van eenendertig januari tweeduizend veertien en zal

worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan Deloitte Fiduciare, te 1090 Jette, Etienne Demunterlaan, 3, evenals

aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten,

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffier edifeked/ontvangen op

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de pelso(olnlen.l bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor- t- t 1 1 JULl 2015

behouden gr;îlle van de NederlandGá.~ rx~

aan het ~lt,~l

Belgisch Griffie

Staatsbiaf

1111111

*15109222*







Ondernemingsnr : 0544990045

Benaming (voluit) :VASTIA RISKLESS FUND

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zijp 160

1780 Wemmel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negen juli tweeduizend vijftien, door Meester Tim Carnewaf, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VASTIA RISKLESS FUND", waarvan de zetel gevestigd is te 1780 Wemmel, Zijp 160, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van het voordrachtrecht van de vennoten inzake de benoeming van bestuurders en vervanging van artikel 19.2 van de statuten door de volgende tekst:

"19.2. Voordrachtrecht

Indien de vennootschap geen A-vennoten telt, worden de twee bestuurders gekozen door de B-vennoten en de C-vennoten, uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de C- vennoten.

Indien de vennootschap ook A-vennoten telt, worden vanaf de eerstvolgende algemene vergadering de bestuurders als volgt benoemd:

-Twee bestuurders moeten gekozen worden uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de houders van B-aandelen (de "B-bestuurders").

-Twee bestuurders moeten gekozen worden uit (een) kandidatenlijst(en) voorgedragen door de houders van C-aandelen (de "C-bestuurders").

Deze lijst(en) dien(t)(en) uiterlijk bij het begin van de vergadering die over een benoeming moet besluiten, te worden neergelegd en dien(t)(en) ondertekend te zijn door minstens één houder van B-aandelen of C-aandelen, al naargelang het geval. Ingeval van indiening van meerdere lijsten kan de vergadering vrij kiezen uit alle ingediende lijsten, Bij gebreke aan een geldige lijst is de vergadering vrij te kiezen en worden de gekozen bestuurders geacht verkozen te zijn op voordracht van de B-vennoten of C-vennoten, al naargelang het geval.".

2/ Kennisname van het ontslag met ingang van negen juli tweeduizend vijftien van de volgende bestuurders:

- mevrouw STEELAND Stéphanie, wonende te 1780 Wemmel, Zijp 160;

- mevrouw CLERENS Natacha Marcia Katia, wonende te 1780 Wemmel, Rassel 184.

Kwijting werd verleend, voor zover als mogelijk, voor de uitoefening van hun mandaat.

3/ Werden benoemd tot bestuurders, voorgedragen door de B-vennoten, en dit met ingang van negen juli tweeduizend vijftien:

- De heer TI-IYS Dirk Guy Alfons, wonende te 2460 Kasterlee, Vinkendreef 10;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frank Reekmans", met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Hoevestraat 23, vast vertegenwoordigd door de heer REEKMANS Frank Antoon lvonne, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Hoevestraat 23,

4/ Werden benoemd tot bestuurders, voorgedragen door de C-vennoten, en dit met ingang van negen juli tweeduizend vijftien:

- De gewone commanditaire vennootschap "RE4M", met maatschappelijke zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kreubbekensstraat 10 bus 1, vast vertegenwoordigd door de heer BELON Bert Emiel Marc Margaretha Maria, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kreubbekensstraat 10 bus 1.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan "Fiduciaire Ryckeman Gebroeders" BVBA, woonstkeuze gedaan hebbende te 8200 Sint-Andries, Dirk Martensstraat 22, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Moniteur belge

mod 11.1

" 5`

`Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóôrregistratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad "



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz van Luit B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nntans. hetzit van de perso(o}nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 22.10.2015 15652-0473-010

Coordonnées
VASTIA RISKLESS FUND

Adresse
ZIJP 160 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande