VD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.948.040

Publication

08/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311967*

Neergelegd

04-12-2014

Griffie

0505948040

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VD INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Bij akte verleden voor Peter DRIESEN, geassocieerd notaris te Tienen op 4 december 2014, welke ter registratie zal worden neergelegd, werd opgericht door :1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Compro Belgium , met maatschappelijke zetel te 3321 Outgaarden, Paenhuysbeekstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0473.573.992. en 2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Escon , met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Oude Heerweg 149, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0864.959.985; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VD INVEST", met zetel te 3300 Tienen, Oude Heerweg 149, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel:

- het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

- aankoop, verkoop, bouw en verbouwing, renovatie, decoratie, inrichting, huur en verhuur, ruil, verkaveling en in het algemeen de verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en /of productief maken onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in de meest ruime zin;

- het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

- de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen, ruilen, of andere handelingen in de meest ruime zin;

- het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen;

- het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

- verstrekken van managementadviezen;

- het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en privaatrechterlijke bedrijven instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, beheer, marketing en publiciteit; - het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

- de vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- uitoefenen van mandaat van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen. In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, financiële, industriële, roerende, en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oude Heerweg(Hak) 149

3300 Tienen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ten gunste van derden zich borgstellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort in speciën ten belope van 6.200 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De uitvoering van de zaakvoerdersmandaten omvat onder meer:

" verzorgen van de operationele organisatie in functie van het maatschappelijk doel;

" zorg dragen voor een evenwichtig financieel beleid;

" verzorgen van de boekhoudkundige verplichtingen;

" verzorgen van de fiscale verplichtingen;

" marktonderzoek in functie van het doel;

" verzorgen van de commerciële organisatie;

" zorg dragen voor het personeelsbeleid;

" zorg dragen voor de goede uitvoering en opvolging van de dagelijkse werkzaamheden in functie van het maatschappelijke doel;

" in het algemeen zorg dragen voor een goede werking en het dagelijks beheer;

" alle overige taken en verantwoordelijkheden die geacht worden eigen te zijn aan het mandaat van bestuurder;

" alle dagelijkse werkzaamheden verricht door de medewerkers en het bestuursorgaan van de zaakvoerders, te weten Compro Belgium BVBA en Escon BVBA, voor rekening van deze zaakvoerders, bij de exploitatie van de BVBA VD Invest.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, voor alle handelingen die een bedrag van minder dan 5.000 euro vertegenwoordigen. Voor alle handelingen die een bedrag van 5.000 euro of meer vertegenwoordigen, is de handtekening van beide zaakvoerders gezamenlijk vereist.

Werden door de oprichters benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Compro Belgium, met maatschappelijke zetel te 3321 Outgaarden, Paenhuysbeekstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0473.573.992, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul SCHOL, wonende te 3321 Outgaarden, Paenhuysbeekstraat 17, met rijksregisternummer 68.06.07325.62.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Escon, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Oude Heerweg 149, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met als ondernemingsnummer 0864.959.985, met als vaste vertegenwoordiger de heer Roel ES, wonende te 3300 Tienen, Oude Heerweg 149, met rijksregisternummer 74.09.23-075.76.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op één september van ieder jaar om éénentwintig uur op de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 maart 2016.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Peter DRIESEN, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

Expeditie der akte

06/08/2015
ÿþ; :-- E- - ..

\~~~ '

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

)g-: 0505.948.040

Bemeing

Re';.411;$" Vi:Sz£ii .

iu i 113705 1111

NEERGELEGD _.

2 8 JOU 20b

Griffie Rechtbnl,reffloophandel j

~._ teleuver;.

VD lNVEST "

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

eiei : 3300 Tienen (Hakendover), Oude Heerweg 149

(viAl hdi; z,u,I.ms)

n P,.: fflr kt.a ; KAPITAALVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre-Charles Simonart te Tienen, op 17 juli 2015,; dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van VO INVEST, Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid, met zetel te 3300 Tienen (Hakendover), Oude Heerweg 149, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0505.948.040, opgericht bij akte verleden voor; notaris Peter Driesen te Tienen op vier december tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van acht december tweeduizend veertien onder nummer 14311967, waarvan de statuten: sindsdien niet gewijzigd werden;

de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met éénendertigduizend vierhonderd; (31.400) euro, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze inbreng in geld wordt gedaan door de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat elk bezit.

De vergadering verklaart dat het bedrag van éénendertigduizend vierhonderd (31.400) euro werd gestort op : een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap. Ik, notaris, bevestig deze: deponering op grond van het attest hiervoor opgesteld, dat mij door de voorzitter werd overhandigd.

Het kapitaal Wordt alzo gebracht op vijftigduizend (50.000) euro. "

Tweede beslissing "

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met

voorgaande beslissing.

Artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend (50.000) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste deel in het:

kapitaal vertegenwoordigen."

Derde beslissing ."

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de: statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde; rechtbankvan koophandel, overeenkomstig de Wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing "

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit' te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL" "

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten. "

Meester Pierre-Charles SIMONART, geassocieerd notaris te Tienen. "

iJ J xde: #3x ? +:e:..v'l7 .... ,.x. {!tC.li .^ . :?ti: iKF il!#!:ff '?". ?i< #"á?i ? =^#£ 'k:'i,. i:e. ::r. h^, _ 1 ~7r :tyiiJ(.5; 4

:)

~~%;`liYE:t;~;,{ ~vcE 3'£" .:5~wy#1i;~iJ::F:.';,taiy :4r. M?" C.:tz:<'Et iS:t: i:x::1';:n :fE `1~tEf,fE,'s~~cii+,`tDG~iYiÉi3V?~E

5.1~." 3'.{l'i~ . Nacri 1~ ~:G:éífi.:ih~::3#ti}.}.

Coordonnées
VD INVEST

Adresse
OUDE HEERWEG(HAK) 149 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande