VDB VENTURES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDB VENTURES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.569.172

Publication

24/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303970*

Neergelegd

20-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847569172

Benaming (voluit): VDB Ventures

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op twintig juli tweeduizend twaalf, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam  VDB Ventures . 2/ zetel: 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83; RPR Brussel.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichter: De heer VAN DER BEKE Jan Berenice Jacques, geboren te Brugge op veertien april duizend negenhonderdeenentachtig, rijksregisternummer 810414-103-42, wonende te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer VAN DER BEKE Jan voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze.

" Bestuur van ondernemingen in het algemeen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

" Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

" Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie - aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c) Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

" Organisatie van congressen, seminaries en bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en commerciële partners.

" De functie van tussenpersoon in de handel en in alle roerende en onroerende verhandelingen.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen.

" Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

" Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

" Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en

beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder.

" Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

De oprichter geeft bij deze tevens bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap  AccountingTeam , met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, rechtspersonenregister nummer 0430.953.479, en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen, om volgende taken uit te voeren:

- de vennootschap op papier of elektronisch te vertegenwoordigen bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank, de sociale secretariaten en sociale verzekeringsfondsen, de griffie van de rechtbank van koophandel, de directe en indirecte belastingen, provinciale en gemeentelijke overheden;

- inzage nemen in het dossier en documenten en brief- of mailwisseling te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier bij voormelde diensten;

- het elektronisch verwerken van de boekhouding: aankoopfacturen, verkoopfacturen en bankuittreksels;

- inzage hebben over de elektronische bankbestanden en rekeninguittreksels die onder vorm van CODA aangeboden worden;

- neerlegging van de jaarrekening, indienen van de aangifte BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting, op papier of elektronisch via internet of anderszins; formuleren van antwoorden op vragen van de voormelde overheden en indienen van bezwaarschriften. Het sluiten en ondertekenen van akkoorden naar aanleiding van belasting en/of BTW - controles.

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven omschreven doel.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0431-014

Coordonnées
VDB VENTURES

Adresse
WAVERSESTEENWEG 83 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande