VDD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 808.085.719

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 04.07.2014 14272-0518-011
25/08/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0808.085.719

Benaming

(voluit) : VDD

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Kerkplein 10- 1850 Grimbergen

Onderwerp akte Herbenoemingen

De algemene vergadering van 17 mei 2014 beslist, conform art. 10 van de statuten, het aantal bestuurders

te beperken tot twee. Met eenparigheid van stemmen worden de heer Marc Declerck en Mevr. Sara Seneca,

herbenoemd voor de duur van zes jaar, eindigend na de algemene vergadering van 2020.

Het mandaat van Financière de Grimbergen nv in vereffening wordt niet verlengd. Kwijtschelding voor de

uitoefening van haar mandaat als bestuurster werd haar verleend met de algemene vergadering.

De daaropvolgende raad van bestuur heeft de heer Marc Declerck bevestigd in zijn mandaat van

gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van beheer.

Grimbergen, 17 mei 2014

Marc Declerck,

gedelegeerd bestuurder

11,1111M11

1111

If

lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Q angen

,

V.

*1kter griffie vandef.Nederlandsterige

rechtbank van koophandel Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

21/01/2014
ÿþ Mod Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0808.085.719

Benaming

(voluit) : VDD

(verkorf)

JAM 2riV3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 30 december 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, vier bladen, geen renvooien, te Izegem, op 3 januari 2014, Reg. 5, Boek 265, Blad 61, Vak 6. Ontvangen vijftig euro (50,00- ¬ ). De EA Inspecteur B. Planckaert.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "VDD", opgericht bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Marc Sledsens, te Antwerpen, op 25 november 2008, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 december daarna, onder nummer 08190439, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door: Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 september 2013, bekengemaakt in de Bijlage tot het Belgisch, Staatsblad van 10 oktober daarna, onder het nummer 13153658, gehouden op 30 december 2013 heeft beslist wat volgt:

1, Kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige: verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie; maand voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording. Dienvolgens wordt beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden door toevoeging in fine; in artikel drie van de statuten van de volgende tekst:

"Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen: en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in; ' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest. ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan' kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van, opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

/Commerciële intermediatie in de ruimste zin

KI Uitgeven van of deelnemen in de uitgave van boeken, gidsen en andere publicaties in België of in

het buitenland

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

blz. van Luik B vermelden _ Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van Ste perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvroordiaen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2, Opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 30 december 2013

- codrdinering

-verslag raad van bestuur

l

oor-

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

10/10/2013
ÿþ o- Mod Wa,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Stae

111

IMUSSZL.

14 OCT. 2tilà

Griffie

III IflhIIII 1111111

*13153658*

II i

Ondernernirigsnr : 0808.085.719

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte z STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 september 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Izegem, op 23 september 2013, Reg. 5, Boek 263, Blad 93, Vak 19, Ontvangen vijftig euro (50,00- ¬ ). De EA Inspecteur A. DECEUNINCK".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "VDD", gehouden op 20 september 2013, heeft beslist wat volgt:

1. Bevestiging van het besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 31 oktober daarna, onder het nummer 12179329, waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst van 2500 Lier, Grote Markt, 36, naar 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10.

2, Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld in toepassing van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, en ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van dit verslag.

Erkenning door de aanwezige aandeelhouders een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording. De vergadering maakt geen opmerkingen op dit verslag, verzaakt uitdrukkelijk aan de termijn van inzage en sluit zich aan bij de inhoud ervan.

Besluit tot afschaffing van de indeling van de aandelen in twee categorieën A en B, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verdeeld is in duizend aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één duizendste (1/1.000steste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en besluit vervolgens om navermelde statutaire bepalingen te wijzigen en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna:

- het kapitaal;

-de aard van de aandelen;

-de overdracht van aandelen;

-samenstelling van de raad van bestuur;

-dag elijks bestuur;

-algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid;

3. Beslissing het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen niet zeshonderd vijf en zeventig duizend (675.000,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ) tot achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ) door het creëren van vierduizend vijfhonderd (4.500) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd zeven en tachtig duizend euro vijftig eurocent (187,50¬ ) per aandeel waarvan:

-honderd vijftig euro (150,00 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal zeshonderd vijf en zeventig duizend euro (675.000,00 ¬ );

-En zeven en dertig euro vijftig eurocent (37,50 ¬ ) als uitgiftepremie, zijnde in totaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig euro (168.750,00 ¬ )

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%),

4. Verzaking door alle aandeelhouders, elk individueel, aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

Op de legt-.te blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de peiaotem(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Be-en-1A hèt Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VDD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge " 5.1, Verklaring door de Heer DECLERCK Marc Jan, echtgenoot van Mevrouw Seneca Sara, nagenoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10 en Mevrouw SENECA Sara Helena Amanda, geboren te Grimbergen op 3 oktober 1961, echtgenote van de Heer Declerck Marc, voornoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10, en vertegenwoordigd door de Heer Declerck Marc, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 17 september 2013, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "VDD" en in te schrijven op vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd zeven en tachtig euro vijftig eurocent (187,50 ¬ ) per kapitaalaandeel, en onder de hoger geselde voorwaarden, te weten:

- de Heer Declerck Marc, voornoemd, ten belope van vierduizend vijftig (4.050) kapitaalaandelen;

- Mevrouw Seneca Sara, voornoemd en vertegenwoordigd als voorzegd, ten belope van vierhonderd vijftig

(450) kapitaalaandelen;

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal zeshonderd vijf en zeventig duizend

euro (675.000,00 ¬ );

En

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig euro (168.750,00 ¬ );

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer bij Bank Delen te Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan, 184, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op 17 september 2013.

Het bewijs van deponering afgeleverd door voormelde financiële instelling afgeleverd op 17 september 2013 werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap,

6. Vastelling en verzoek aan de notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd vijf en zeventig duizend euro (675.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, die ieder één vijfduizend vijfhonderdste (115.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7, Beslissing het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

8. Beslissing het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ) tot negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig (993.750,00 ¬ ), docr incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen,

9. Vastelling en verzoek aan de Notaris akte te nemen van het feit dat voormelde tweede kapitaalverhoging van honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig euro (993.750,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één vijfduizend vijfhonderdste (1/5.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

10. Beslissing de modaliteiten van ontbinding en vereffening van de vennootschap te herformuleren en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

11. Als gevolg van voorgaande besluiten, beslissing de statuten aan te passen als volgt

- De tekst van eerste alinea van artikel twee van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als

volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10."

- De tekst van eerste drie alinea's van artikel vijf van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 993.750,00) en is verdeeld in vijfduizend vijfhonderd (5.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tekst van de twee laatste alinea's van de titel "aard van de aandelen" onder artikel zes van de statuten wordt volledig geschrapt.

- De tekst van punt d) van de titel "goedkeuring - uitzonderingen" onder artikel zes van de statuten wordt volledig geschrapt.

- De tekst van de eerste, tweede, derde en vierde alinea van artikel tien van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn."

- De tekst onder punt "2- dagelijks bestuur" onder artikel zestien van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vonr- it. xl pmC@et aen het BsIgisch Staatsblad

r t

"2- dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet

bestuurders, dewelke de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad

van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid."

- De tekst onder punt "9- Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid" onder artikel zeventien van de

statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsnacht van de raad van bestuur, handelend met de

meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en

verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend."

- De tekst van artikel twee en dertig van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de

vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie

zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3' alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

92, Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht

aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 20 september 2013

- codrdinering

Op de laatets blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de inatrurnenterende notaris, heug van de perso(o)n(en) bevoegn de reelitspersoon ten aanzien var: derden te vertegenwoordigen

versa Neem en handtekening

o- Mod Wa,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Stae

111

IMUSSZL.

14 OCT. 2tilà

Griffie

III IflhIIII 1111111

*13153658*

II i

Ondernernirigsnr : 0808.085.719

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10

(volledig adres)

Onderwerp akte z STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 20 september 2013, aangeboden ter registratie zoals blijkt uit navolgend relaas: "geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Izegem, op 23 september 2013, Reg. 5, Boek 263, Blad 93, Vak 19, Ontvangen vijftig euro (50,00- ¬ ). De EA Inspecteur A. DECEUNINCK".

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "VDD", gehouden op 20 september 2013, heeft beslist wat volgt:

1. Bevestiging van het besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 31 oktober daarna, onder het nummer 12179329, waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst van 2500 Lier, Grote Markt, 36, naar 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10.

2, Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld in toepassing van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, en ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van dit verslag.

Erkenning door de aanwezige aandeelhouders een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording. De vergadering maakt geen opmerkingen op dit verslag, verzaakt uitdrukkelijk aan de termijn van inzage en sluit zich aan bij de inhoud ervan.

Besluit tot afschaffing van de indeling van de aandelen in twee categorieën A en B, zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verdeeld is in duizend aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één duizendste (1/1.000steste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en besluit vervolgens om navermelde statutaire bepalingen te wijzigen en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna:

- het kapitaal;

-de aard van de aandelen;

-de overdracht van aandelen;

-samenstelling van de raad van bestuur;

-dag elijks bestuur;

-algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid;

3. Beslissing het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen niet zeshonderd vijf en zeventig duizend (675.000,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ) tot achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ) door het creëren van vierduizend vijfhonderd (4.500) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd zeven en tachtig duizend euro vijftig eurocent (187,50¬ ) per aandeel waarvan:

-honderd vijftig euro (150,00 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal zeshonderd vijf en zeventig duizend euro (675.000,00 ¬ );

-En zeven en dertig euro vijftig eurocent (37,50 ¬ ) als uitgiftepremie, zijnde in totaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig euro (168.750,00 ¬ )

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%),

4. Verzaking door alle aandeelhouders, elk individueel, aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

Op de legt-.te blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de peiaotem(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Be-en-1A hèt Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VDD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge " 5.1, Verklaring door de Heer DECLERCK Marc Jan, echtgenoot van Mevrouw Seneca Sara, nagenoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10 en Mevrouw SENECA Sara Helena Amanda, geboren te Grimbergen op 3 oktober 1961, echtgenote van de Heer Declerck Marc, voornoemd, wonende te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10, en vertegenwoordigd door de Heer Declerck Marc, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 17 september 2013, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "VDD" en in te schrijven op vierduizend vijfhonderd (4.500) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd zeven en tachtig euro vijftig eurocent (187,50 ¬ ) per kapitaalaandeel, en onder de hoger geselde voorwaarden, te weten:

- de Heer Declerck Marc, voornoemd, ten belope van vierduizend vijftig (4.050) kapitaalaandelen;

- Mevrouw Seneca Sara, voornoemd en vertegenwoordigd als voorzegd, ten belope van vierhonderd vijftig

(450) kapitaalaandelen;

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal zeshonderd vijf en zeventig duizend

euro (675.000,00 ¬ );

En

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig euro (168.750,00 ¬ );

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer bij Bank Delen te Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan, 184, zoals blijkt uit een attest afgeleverd op 17 september 2013.

Het bewijs van deponering afgeleverd door voormelde financiële instelling afgeleverd op 17 september 2013 werd aan de instrumenterende notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap,

6. Vastelling en verzoek aan de notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd vijf en zeventig duizend euro (675.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde, die ieder één vijfduizend vijfhonderdste (115.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7, Beslissing het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

8. Beslissing het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achthonderd vijf en twintig duizend euro (825.000,00 ¬ ) tot negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig (993.750,00 ¬ ), docr incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen,

9. Vastelling en verzoek aan de Notaris akte te nemen van het feit dat voormelde tweede kapitaalverhoging van honderd acht en zestig duizend zevenhonderd vijftig (168.750,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig euro (993.750,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd (5.500) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één vijfduizend vijfhonderdste (1/5.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

10. Beslissing de modaliteiten van ontbinding en vereffening van de vennootschap te herformuleren en dit zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

11. Als gevolg van voorgaande besluiten, beslissing de statuten aan te passen als volgt

- De tekst van eerste alinea van artikel twee van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als

volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Kerkplein, 10."

- De tekst van eerste drie alinea's van artikel vijf van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd drie en negentig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 993.750,00) en is verdeeld in vijfduizend vijfhonderd (5.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tekst van de twee laatste alinea's van de titel "aard van de aandelen" onder artikel zes van de statuten wordt volledig geschrapt.

- De tekst van punt d) van de titel "goedkeuring - uitzonderingen" onder artikel zes van de statuten wordt volledig geschrapt.

- De tekst van de eerste, tweede, derde en vierde alinea van artikel tien van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn."

- De tekst onder punt "2- dagelijks bestuur" onder artikel zestien van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vonr- it. xl pmC@et aen het BsIgisch Staatsblad

r t

"2- dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet

bestuurders, dewelke de titel van gedelegeerd bestuurder dragen, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad

van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid."

- De tekst onder punt "9- Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid" onder artikel zeventien van de

statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsnacht van de raad van bestuur, handelend met de

meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en

verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend."

- De tekst van artikel twee en dertig van de statuten wordt volledig geschrapt en vervangen als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de

vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie

zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3' alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

92, Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht

aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 20 september 2013

- codrdinering

Op de laatets blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de inatrurnenterende notaris, heug van de perso(o)n(en) bevoegn de reelitspersoon ten aanzien var: derden te vertegenwoordigen

versa Neem en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 17.05.2013 13124-0138-020
31/10/2012
ÿþ.y

Mal Wad 11,1

iLL!

re :e7

1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

r luili i iauiuiu11u

*12179329*

i

i

NEERGELEGD

22 OKT, 2012

GRIFFIE reetieITBANK van KonPHANDEL te MIECHi~LE1';_I.1 . _

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

0808.085.119

VDD

naamloze vennootschap Grote Markt 36 - 2500 Lier

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen - verplaatsing maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 28 september 2012 heeft volgende beslissingen genomen:

1. het ontslag ais bestuurder van de heer Verlinden Patrick, Rota Invest NV en Dice gcv wordt onder dankzegging aanvaard en kwijting verleent voor hun bestuursdaden gedurende het lopende boekjaar.

2. In vervanging van de ontslagnemende bestuurders worden benoemd

- Financière de Grimbergen nv (0466.116.969), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1850

Grimbergen, Kerkplein 10; de heer Declerck Marc, Kerkplein 10, 1850 Grimbergen, zal optreden als vaste

vertegenwoordiger;

- Mevr. Sara Seneca, Kerkplein 10, 1850 Grimbergen.

Zij zullen het mandaat van de ontslagnemende bestuurders uitdoen tot onmiddellijk na de algemene

vergadering van 2014; de mandaten zijn onbezoldigd.

3, De heer Marc Declerck, gedelegeerd-bestuurder, wordt tevens aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur.

4. De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang overgebracht van Lier, Grote Markt 36 naar 1850 Grimbergen, Kerkplein 10,

Marc Declerck

voorzitter en gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 25.05.2012 12130-0466-018
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.04.2011, NGL 25.05.2011 11125-0031-020
19/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 12.05.2010 10118-0323-013
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.05.2015, NGL 27.07.2015 15365-0172-010

Coordonnées
VDD

Adresse
KERKPLEIN 10 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande