VDDB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDDB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.780.448

Publication

18/09/2014
ÿþz

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111*1.1,1111,1.11.ijijj1Ii Hill

bel ai

Sta

neergelegdlontv.elgen op

09 SEP. 2014

ter griffie van iqfttilederlandstalige reciqtbank van koophonclel Brussel

Ondernemingsnr : -980 " e-ige

Benaming

(voluit) : VDDB



Rechtsvorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Wielewaallaan 69 A te 1850 Grimbergen

Onderwerp akte: OPRICHTING

Ingevolge een akte verleden voor Notaris Gaétan BLEECKX, te Sint-Gillis Brussel, op vijf september tweeduizend en veertien, blijkt dat:

De Heer VANDENDRIESSCHE Pieter, Geert, Arthur, geboren te Desselgem op 14 oktober 1950 (nationaal register nummer 50.10.14-237.75) echtgenoot van Mevrouw Martine BRAEM wonende te 1850 Grimbergen VVielewaallaan 69 A

2. Mevrouw BRAEM Martine, Maria, Gerardine, geboren te Kortrijk op 22 februari 1959 (nationaal nummer 59.02.22402.94) echtgenote van de Heer Pieter VANDENDRIESSCHE wonende te 1850 Grimbergen , Wielewaallaan 69 A

3. Mevrouw VANDENDRIESSCHE Karen, Luciana, Agnes, geboren te Kortrijk op 20 september 1985 (nationaal register nummer 85.09.20-162.19) echtgenote van de Heer Jean-Français ADAM, wonende te 1120 Brussel ((Neder-Over-Heembeek), Sint-Pieter en Pauwelstraat, 9.

4. de Heer VANDENDRIESSCHE, Lukas, Raymond, Geert geboren te Kortrijk op 28 januari 1987 (nationaal register nummer 87.01.28-441.68) ongehuwd wonende te 9000 Gent Lange Violettestraat, 110

5. Mejuffrouw VANDENDRIESSCHE Kim, Martine geboren te Atlanta (USA) op 23 maart 1989 (nationaal register nummer 89.03.23-538.80) ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen Wielewaallaan 69 A

6. Mejuffrouw VANDENDRIESSCHE Lauren, Martine, Lutgart geboren te Halle op 10 augustus 1992

(nationaal register nummer 92.08.10196.37) ongehuwd wonende te 1850 Grimbergen Wielewaallaan 69 A

VERTEGENWOORDIGING

Mevrouw Karen VANDENDRIESSCHE, de Heer Lukas VANDENDRIESSCHE, Mejuffrouw Kim

VANDENDRIESSCHE en Mejuffrouw Lauren VANDENDRIESSCHE zijn hier vertegenwoordigd door de Heer

Pieter VANDENDRIESSCHE, voornoemd ingevolge een onderhandse volmacht de dato 3 september 2014.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming van

" VDDB "

IL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen Wielewaallaan 69 A

III. De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden

- Alle verrichtingen die verband houden met de activiteit van handelsagent voor rekening van een

kredietinstelling en de activiteit van verzekeringsberniddeling;

- Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de bijstand en het beheeradvies voor

ondernemingen.

Derhalve heeft de vennootschap als doel, waarbij deze opsomming niet limitatief is:

- consulting in marketing, financiën, oprichting, beheer en bestuur van ondernemingen, uitgezonderd de activiteiten die deel uitmaken van het vermogensbeheer en van de accountancy,

- de vertegenwoordiging en de tussenkomst ais commercieel bemiddelaar in aile niet-gereglementeerde activiteitsdomeinen;

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en adviesbureau, consulting en opleiding door al dan niet geïnformatiseerde beheersystemen; ze kan onder meer warden gelast met expertiseopdrachten;

- het bestuur en/of de leiding van andere vennootschappen of ondèmemingen of vermogens; het afsluiten van industriële, financiële of commerciële overeenkomsten in alle domeinen;

- optreden als vertegenwoordiger, tussenpersoon, invoerder, uitvoerder, commissionair, depothouder, bewaarnemer van Belgische en buitenlandse bedrijven die eender welke materialen of handelsgoederen produceren, die onder meer bestemd zijn voor het buitenland of er handel in voeren,

- ze mag derhalve alle werk- of leveringsovereenkomsten voorbereiden, opstellen en afsluiten zowel als mandataris als voor eigen rekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eijlagenWEet-Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- in het algemeen alle verrichtingen doen die verband houden met dit doel.

- Advies in al die aangelegenheden.

- Alle activiteiten die verband houden met marketing, publiciteit, management, audit, domotica, beheer van franchisenetwerken.

Ze mag aile instellingen die met dit doel verband houden verwerven of oprichten.

Ze mag persoonlijke of hypothecaire borg stellen ten behoeve van vennootschappen of ondernemingen waarin zij een participatie of meer in het algemeen belangen heeft.

De vennootschap mag instaan voor het bestuur van, het toezicht op en de controle van alle gelieerde vennootschappen of van vennootschapen waarmee er een participatieband bestaat en alle andere, en aile leningen of waarborgen aan deze verstrekken, ongeacht de vorm en de looptijd ervan. Ze mag handelen als bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Ze mag de functies uitoefenen van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in een andere vennootschap.

Algemeen gezien mag de vennootschap haar maatschappelijk doel uitvoeren, rechtstreeks of onrechtstreeks, en onder meer elke overeenkomst van vereniging, rationalisering, samenwerking, elke arbeids-of aannemingsovereenkomst afsluiten, haar financiële steun verlenen, ongeacht de vorm ervan, alle werken en studies voor om het even welke onderneming, vereniging of vennootschap uitvoeren waarin ze een belang zal hebben of waaraan ze haar financiële steun zal hebben verleend, alle materiële of immateriële, roerende of onroerende goederen verkopen, kopen, verpanden, huren of verhuren, haar installaties, exploitaties en handelsfonds verhuren of verpachten.

- alleen voor haar eigen rekening de aankoop, verkoop, verhuur, beheer en renovatie van alle onroerende goederen.

Ze mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, aile roerende en onroerende, burgerlijke of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dal zij de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Ze mag belangen nemen in alle zaken, ondernemingen (behalve financiële ondernemingen), verenigingen of vennootschappen met een identiek, soortgelijk of verwant doel of die van aard zijn dat zij de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, dat zij grondstoffen leveren, dat zij de afzet van haar producten vergemakkelijken of haar cliënteel uitbreiden.

Ze mag, via Inbreng, intekening, participatie, fusie of elke andere vorm van belegging in effecten of roerende rechten, belangen nemen in alle bestaande of toekomstige zaken, ondernemingen, stichtingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, met een identiek, soortgelijk, gelijkaardig of verwant doet, of die van aard zijn dat zij de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, dat zij grondstoffen leveren, dat zij de afzet van haar producten vergemakkelijken.

IV. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

V. Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600E)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde

- waarvan het kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt en ten belope van zesduizend

tweehonderd euro (6.200,-E) in geld gestort werd;

- verdeeld is in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde waarop is ingeschreven als volgt

1. de Heer Pieter VANDENDRIESSCHE verklaart

twee aandelen ingeschreven te hebben 2

2. Mevrouw Martine BRAEM verklaart twee aandelen

ingeschreven te hebben 2

3. Mevrouw Karen VANDENDRIESSCHE verklaart

vierentwintig aandelen ingeschreven te hebben 24

4. De Heer Lukas VANDENDRIESSCHE verklaart

vierentwintig aandelen ingeschreven te hebben 24

5. Mejuffrouw Kim VANDENDRIESSCHE verklaart

vierentwintig aandelen ingeschreven te hebben 24

6. Mejuffrouw Lauren VANDENDRIESSCHE verklaart

vierentwintig aandelen ingeschreven te hebben 24

Totaal : honderd aandelen 100

VI. De vennootschap wordt beheerd door een of meerdere zaakvoerder(s), vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering der vennoten en altijd afzetbaar.

VII. Elk zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevcegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Elk zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van beheer en beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Elk zaakvoerder heeft bevoegd aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ean het Beigisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VI I LARTI KEL VIJFTIEN - HANDTEKENINGEN

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, moeten ondertekend worden door één zaakvoerder dewelke nochtans tegenover derden niet gehouden is zich verdet te verrechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

IX, De zaakvoerder mag aan een of meerdere directeurs of zaakgelastigden een bepaald gedeelte van zijn machten van dagelijks beheer overdragen, dat hij bepaalt en voor de duurtijd die hij vaststelt.

X. De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege bijeen de twee mei om achttien uur.

XI. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éértertdertig december

XII. Flet batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke delgingen, maakt de nettowinst uit.

Van deze nettowinst wordt er vooreerst vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve: Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die oppermachtig beslist over zijn aanwending, bij gewone meerderheid van stemmen.

XIII. Na delging van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, dient het netto-aktief vooreerst tot

terugbetaling in geldspeciën of in titels van het gestorte en niet gedelgde bedrag der aandelen.

Het saldo wordt in gelijke delen onder aile aandelen verdeeld.

XIV. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal de periode omvatten vanaf 5 september 2014 tot 31 december

2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2016,

XV. ALGEMENE VERGADERING

De vergadering heeft beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Zij benoemt tot deze functie

1, De Heer Pieter VANDENDRIESSCHE wonende te 1860 Grimbergen Wielewaallaan 69 A

2. Mevrouw Martine BRAEM wonende te 1860 Grimbergen VVielewaallaan 69 A

hier aanwezig die hebben aanvaarden. Zij worden voor een onbepaalde duur benoemd.

Volmacht Notariële Akte

De zaakvoeders verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan "GL Services Bureaux" bvba, Chaussée de

Louvain 431F, 1380 Lasne vertegenwoordigd door Christophe LEHEUREUX, Avenue Franklin Roosevelt 23,

1030 Rixensart, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het

ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gaétan BLEECKX

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte van de akte van oprichting

19/11/2014
ÿþMal Word 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de atcli'eerg 2" ,Ccor " ntVf l7 r

! ~p

O 7 e3V. 2014

fer griffie

ven~~ , ~ r. rechtbank ' °~s-n'ÿ r.1~~ ril, v`~t" Iff~e nd`tOIIgG~

--- - - - -"~~i

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0561.780.448

VDDB

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Wielewaallaan, 69 A, B-1850 Grimbergen

Ontslag, mededeling

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 24/1012014

A. Martine Braem wenst terug te treden als zaakvoerder van VDDB bvba.

Martine Braem vraagt ontheven te worden van de functie van zaakvoerder van VDDB bvba. Zij blijft wel vennoot van de bvba.

Aangezien VDDB bvba kan functioneren met één zaakvoerder beslist de Buitengewone Algemene Vergadering unaniem akkoord te gaan met de vraag van Martine Braem. Daardoor zal Pieter Vandendriessche voortaan de enige zaakvoerder van VDDB bvba zijn.

B. Er wordt meegedeeld dat het kapitaal van VDDB bvba sinds 21.10.2014 volstort is ad 18.600 EUR,

Pieter Vandendriessche

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VDDB

Adresse
WIELEWAALLAAN 69 A 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande