VDM COMPANY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VDM COMPANY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.116.845

Publication

23/12/2013
ÿþ-an

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º%weword n.1

*13192940*

Voor behouden

aan tiet

Belgisch Staatsblad

Ondernetningsnr : 0846.116.845 Benaming

(voluit) ; VDM Company (verkort)

qwerge.eDct t~

Rechtbank van Kep )

te i.eiJverl, de 1 DEC. 2013 DF GR1FF1ffft

Griffie

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Hoekje 31, 3221 Nieuwrode (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - aandelenoverdracht

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 11 oktober 2013 werd in unanimiteit beslist tot:

-Het ontslag met directe ingang op naam van Vandermosten Rudi. -Overdracht van aile aandelen op naam van Vantiermosten Rudi :

-20 aandelen aan Van Cauwenbergh Ingrid

-30 aandelen aan Vandennosten Bjom

-De nieuwe aandelenverdeling ziet er na de overdracht van aile aandelen op naam van Vandermosten Rudi er vanaf heden ais volgt uit

-Van Cauwenbergh ingid : 70 aandelen -Vandermosten Blom : 30 aandelen

Van Cauwenbergh Ingrid zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ilijlagen_bij_het.B£igisch_Stant. bind._x.31.12/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/04/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\y?ergelegd tar griffie der

; : ut:ntbank van Koophandel

L.eu,ran, de 2 7 Re 2013 DE GRlFFI ~ ~,

Griffie

11111111111,]1,11111,1111

Ondernemingsnr : 0846.116.845

Benaming

(voluit) : VDM Company

(verkort)

Rec . vOrrn : Vennootschap onder Firma

Zetel : Hoekje 31, 3221 Nieuwrede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: uitbreiding doel

Bij beslissing van de algemene vergadering van 13 november 2012 werd beslist tot de uitbreiding van het;

maatschappelijk doel.

De uitbreiding omvat volgende activiteiten:

- verkoop van nieuwe scooters

- verhuur van scooters

- uitbaten van een frituur, zonder zitplaatsen

evenementenbureau, uitsluitend voor het organiseren van allerlei evenementen

Van Cauwenbergh Ingrid

Zaakvoerder

Vandermosten Rudi

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

20/07/2012
ÿþe\ Mgd z+

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



belegd ter griffie der

.echtbank van Kopphand t2 te Leuven, de 11 JULI

DE GRIFFIER,

Griffie

lHhIlllflHllluHI IAIV

*12128579*

é

s

Ondernemingsnr : 0846.116.845

Benaming VDM Company

(valait)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hoekje 31, 3221 Nieuwrode, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 2 juli 2012 heeft beslist om de heer Bjorn Vandermosten (N.N. 91.08.14-403.77) met ingang van 2 juli 2012 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Bjorn Vandermosten

Hoekje 31

3221 Nieuwrode

Zijn mandaat is onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Ingrid Van Cauwenbergh

zaakvoerder

~-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012
ÿþ t.~~ ModZi

~_-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kom ~lh nde' 2012 te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

*iaiooaas*

1111

bi

E St

Ondememingsnr : p$~6 - 6 - g L S

Benaming VDM Company

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hoekje 31, 3221 Nieuwrode, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 21 mei 2012 hebben volgende oprichters besloten een vennootschap onder firma op te richten voor onbepaalde duur met de benaming VDM COMPANY:

Mevrouw Ingrid Van Cauwenbergh, nn. 69.11.08-236-80, woonachtig te 3221

Nieuwrode, Hoekje 31, stortte 500 EUR ter verkrijging van 50 aandelen.

De heer Rudi Vandermosten, nn. 67.01.27-145-71, woonachtig te 3221

Nieuwrode, Hoekje 31, stortte 500 EUR ter verkrijging van 50 aandelen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3221 Nieuwrode, Hoekje 31 en kan bij eenvoudige beslissing door een zaakvoerder gewijzigd worden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro, is volstort bij oprichting en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

De vennootschap heeft tot doel:- het verlenen van schoonmaakdiensten in de meest ruime zin, zowel voor particulieren als bedrijven.- het uitbaten van een koerierdienst in de meest ruime zin, zowel voor particulieren als bedrijven doch beperkt tot het uitvoeren van koerierdiensten tot 500 kg. - het ontwikkelen van websites, webtools, apps en software in de meest ruime zin. De vennootschap kan alle en om het even

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De aansprakelijkheid van vennoten is ten aanzien van derden onbeperkt en hoofdelijk. De vennoten kunnen niet zelf veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap niet zelf is veroordeeld.

De vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder-vennoot beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Ingrid Van Cauwenbergh en Rudi Vandermosten ais zaakvoerder- vennoot. De zaakvoerder-vennoten zijn onafzetbaar, tenzij om een wettige reden of tenzij unaniem anders wordt besloten. De zaakvoerders staan in voor de vereiste neerlegging en publicatie. Naast de zaakvoerder-vennoten kan een gewone zaakvoerder benoemd worden. Deze gewone zaakvoerder is ad nutum afzetbaar bij gewone meerderheid van de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder-vennoten en gewone zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de Wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2013. De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar.

De oprichters bekleden hierbij de zaakvoerder met hun bevoegdheden, stellen vast dat het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 december 2013 en verklaren de daden gesteld in oprichting te laten bekrachtigen. Bovendien stellen ze DVL Consult BVBA, Vosken 8 te Lubbeek aan teneinde de formaliteiten inzake deze oprichting voor KBO, directe en indirecte belastingen en RSVZ te verzorgen.

Voor-nehouaen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder

Ingrid Van Cauwenbergh

Voor* behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Saatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VDM COMPANY

Adresse
HOEKJE 31 3221 NIEUWRODE

Code postal : 3221
Localité : Nieuwrode
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande