VDM CONSULTANCY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDM CONSULTANCY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.815.003

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor derden.

Uitoefenen van bestuurdersmandaten in vennootschappen, verenigingen en andere organisaties. Het adviseren over inrichting en verbouwing van onroerende goederen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten van allerlei aard in binnen en buitenland. (Kopen, verkopen, verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen van onroerende goederen voor eigen beheer).

De vennootschap mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De uitbouw van een vermogen, zowel roerend als onroerend: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuring, het doen bouwen en verbouwen, evenals werkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het optreden als syndicus en het beheer van gebouwen in mede-eigendom overeenkomstig artikel 577-2 en volgende van het Burgerlijk Wetboek; het rentmeesterschap.

Het ter beschikking stellen tegen vergoeding van gebouwen, lokalen, goederen, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichtingen doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandeling voor deze derden. Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, of samenwerkingsverbanden bestaande of nog op te richten zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zich bezighouden met allerhande in- en export activiteiten.

De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de fabricatie, assemblage, levering, plaatsing, herstelling, onderhoud, huur, verhuur, leasing en vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische apparatuur in het algemeen en in het bijzonder kantoormachines, communicatie apparatuur, netwerk apparatuur, video conferencing systemen, verkeer mobiliteit systemen, physical security systemen, energie beheer systemen, parkeer systemen, sensor en monitoring systemen, automatisering systemen evenals alle randapparatuur, toebehoren en benodigdheden dienaangaande.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname gaan van zaken, ondernemingen, of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten. Het verzorgen van allerhande administratieve services.

Het creëren en realiseren van events (culturele, artistieke, vermaak, intellectuele), schouwspelen en alles wat daarmee verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, trading, import, export van klank en beeldmateriaal zowel voor eigen rekening als voor derden.

Marketingactiviteiten die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie, de naam ervan, de diensten, de werking en de producten zowel intern als extern kunnen helpen te identificeren en/of te promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, salespromotie, pers en public relations, dit alles zonder enige beperking of restrictie.

Het gidsen, organiseren van reizen en uitstappen voor individuen en groepen, eventueel onder begeleiding.

Het uitbaten in binnen- of buitenland van hotels, pensions en andere toeristische etablissementen, met inbegrip van het verstrekken van maaltijden, in dit hetzij in eigen beheer, hetzij in onderaanneming ofwel via tussenpersonen.

Het organiseren van diners, wijnavonden en cocktail drank events.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën

De vennootschap is bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken.

Duur - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het maatschappelijk kapitaal. Op de aandelen wordt als volgt ingeschreven: door de heer Nico Van der Meersch op 186 aandelen, aan de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ) per aandeel, hetzij voor achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). De comparant verklaart dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ). De notaris bevestigt dat een storting werd gedaan in speciën tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ), en dat het bedrag van de storting is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 26 november 2014.

Bestuur - Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Als de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden - Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Jaarvergadering: Zitting - bijeenroeping  verdaging  schriftelijke vergadering - Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand mei, om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Boekjaar - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves - Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voor afgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief - Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Slotbepalingen en overgangsbepalingen

De oprichter neemt de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering: Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2016.

2. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: De comparant verklaart dat de vennootschap met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen alle verbintenissen overneemt die vanaf heden voor rekening en ten name van de vennootschap zijn aangegaan. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

3. Benoeming zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de voornoemde heer Van der Meersch, Nico, geboren te Asse op 17 juni 1976, wonende te 1730 Asse, Koereit 2, hier aanwezig en die aanvaardt.

4. Bezoldiging zaakvoerder Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behouders andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Verklaringen van de oprichter: de oprichter verzoekt ondergetekende notaris uitdrukkelijk om volgende verklaring op te nemen in onderhavige akte:  Ik, Van der Meersch, Nico, geboren te Asse op 17 juni 1976, wonende te 1730 Asse, Koereit 2, verklaar dat de BVBA VDM Consultancy Services haar activiteiten maar zal aanvatten vanaf 1 januari 2015.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel (werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte) Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de formaliteiten inzake BTW.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 21.06.2016 16214-0089-009

Coordonnées
VDM CONSULTANCY SERVICES

Adresse
KOEREIT 2 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande