VDV_N

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDV_N
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.774.282

Publication

07/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301472*

Neergelegd

05-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521774282

Benaming (voluit): VDV_N BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Marie-Louisestraat 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 5 maart 2013, ter registratie blijkt dat:

De Heer VANDER VEKEN Nicky, geboren te Anderlecht op eenentwintig juni duizend

negenhonderdzesentachtig (NN. 860621-281-64), wonende te 1730-Asse, Marie-Louisestraat, 35

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "VDV_N

BVBA", met zetel te 1730 Asse, Marie-Louisestraat 35.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) is volledig

geplaatst. Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven voor een bedrag van achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 Eur) hetzij alle honderd zesentachtig aandelen.

Ieder aandeel is ten belope van twee/derden volstort

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "VDV_N BVBA ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Marie-Louisestraat 35.

DOEL

- Uitvoeren van allerhande dakwerkzaamheden zowel nieuwbouw als

renovatie.

- Vervaardigen en bewerken van hout of werkstukken voor de bouw.

- Projectontwikkeling voor kantoorbouw en voor individuele woningen.

- Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf.

- Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding.

- Uitvoeren van metsel- en voegwerken.

- Ander schrijn-en timmerwerk.

- Allerhande binnen- en buitenschrijnwerk zoals deuren, garagepoorten, tussenwanden, hekken

enzovoort.

- Monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken.

- Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen. -

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen.

- Alle onroerende verrichtingen, namelijk : huren, verhuren, aan- en verkopen van alle

onroerende goederen, zowel in binnen- als buitenland. In dit kader mag de vennootschap optreden als

hypotheekverstrekker.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en

onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, hetzij alleen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, of in samenwerking met derden, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volstort ten belope van twee/derden hetzij voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 Eur).

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand november te elf uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Binnen de dertig dagen na zijn goedkeuring door de algemene vergadering, dienen de documenten vermeld in het wetboek der vennootschappen, neergelegd te worden op de Nationale Bank van België.

De nodige documenten worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen, de wet op de boekhouding en de uitvoeringsbesluiten, voor zover zij op de vennootschap van toepassing zijn.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd en goedgekeurd door de bevoegde Rechtbank.

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het wetboek vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van huidige akte en afgesloten worden op 30 juni

2014.

Datum van de eerste algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

Eerste zaakvoerders

De comparant in algemene vergadering samengekomen hebben beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op een De duur van zijn mandaat is onbeperkt.

Tot deze funktie werd benoemd als niet statutaire zaakvoerder: de Heer VANDER VEKEN Nicky, voornoemd, die aanvaard heeft

Tot de eerste gewone algemene vergadering is het mandaat onbezoldigd. In het licht van de werking en de eerste resultaten van de vennootschap zal de eerste gewone algemene vergadering een beslissing nemen over een eventueel toe te kennen bezoldiging.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

de comparanten hebben verklaard dat de verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en dit sinds 1 februari 2013 en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

Volmacht:

De heer Wendy Leroy, accountant, fiscaal jurist, kantoorhoudend te 1742 TERNAT, Heidstraat 36 A, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als  lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, gebeurlijk de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.) en aanverwante administraties. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten daartoe te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/03/2015
ÿþ11011111. jt1!1111111111

Mat Word 11.1

0 5 1,1MRT 2015

ter grue van de Nederlandstalige recririaank van kêtiUWandel Brussel

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neargelegeontn

Ondernemïngsnr ; 0521774282

Benaming

(voluit) : VDV_N

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Louisestraat 35 - 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 6 FEBRUARI 2015

De vergadering beslist éénparig om met Ingang vanaf heden de volgende persoon te benoemen ais zaakvoerder:

De heer Dumoulin Jean Claude

Marie-Louisestraat 35 -1730 Asse

Getekend,

Nicky Vander Veken

Aandeelhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.11.2015, NGL 04.12.2015 15685-0440-009

Coordonnées
VDV_N

Adresse
MARIE-LOUISESTRAAT 35 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande