VENDING MACHINE MAXIMUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENDING MACHINE MAXIMUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.455.060

Publication

27/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111111 I I I I1 IIII 1I

19025558*

"t 6 JAN. 2014

tee

Griffie

;;

Ondernemingsnr : 9-4 U, Cl S S' 0 6 c,

Benaming (voluit) : VENDING MACHINE MAXIMUM

(verkort) :

Hr; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel : Ansberg 5

ii 1654 Huizingen

ii i

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 9 januari 2014, blijkt datj

werden vergeleken:

"

;: 1.de Heer COEKELBERGHS Marc, Georges Guv Alain, geboren te Elsene op 30 december 1959; i

2.Mevrouw NLILENS Marie-Claire, Ghislaine, Maria, geboren te Sint-Truiden op 5 januari 1960;

Beiden wonende te 1654 Beersel (Huizingen), Ansberg, 5, hier aanwezig.

ii Welke comparanten, hier aanwezig, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te.

stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming: ;; "VENDING MACHINE MAXIMUM", met maatschappelijke zetel te Ansberg 5, 1654 Huizingen, met een;

exploitatiezetel te Avenue Reine Fabiola, 9-13, 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve, en Waarvan het kapitaal; .; achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder;

vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

;; De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over; een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

De Heer COEKELBERGHS Marc, voornoemd, hier aanwezig, verklaart en erkent verder een bedrag van! ;; zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) verschuldigd te zijn aan de vennootschap; Mevrouw NULENS1 t: Marie-Claire, voornoemd, hier aanwezig, verklaart en erkent verder een bedrag van zesduizend tweehonderd: ;. euro (¬ 6.200,00) verschuldigd te zijn aan de vennootschap.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel voor; !: rekening van derden, dan wel in samenwerking met derden, elke activiteit die betrekking heeft op:

- Huur en verhuur, verkoop en lease, productie, onderhoud, beheer en uitbating van verkoopautomaten (deze.

.; verkoopautomaten betreffen zowel food als non-food artikelen, onder andere warme dranken, frisdranken,; bieren en wijn, snoep en andere voedingsmiddelen);

- Elke prestatie of elke dienst met betrekking tot wat voorafgaat of die van aard is om voorgaande activiteiten.

Ii te bevorderen;

- De bijstand en de deelneming in het beheer van zaken, ondernemingen, groepen, verenigingen of.

ii vennootschappen. De vennootschap kan elk mandaat van bestuurder of zaakvoerder of vereffenaar ini

ii andere vennootschappen uitoefenen.

- Het nemen van deelnemingen in alle zaken, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen, hetzij van. industriële, commerciële of financiële aard, alsook het houden van deelnemingen in het kapitaal van; dergelijke zaken, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen, of van enige andere; inschrijvingsrechten, opties, warranten enz.

- Alle verrichtingen inzake onroerende goederen en met name de aankoop, de verkoop, de realisatie, dei bouw, de ontwikkeling, de omvorming, de exploitatie, het beheer, de renovatie, de huur, de uitwisseling enj

II de verkaveling van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; ;

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is niet limitatief.

ln dit verband kan de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verrichtingen stellen die! rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel of enig gelijkaardig of aanverwant doel verbandj houden of die passend zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dan wel van aard zijn om;

de verwezenlijking ervan, geheel of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ` Voorl behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

De vennootschap zal alle verrichtingen met betrekking tot haar doel kunnen stellen, hetzij alleen, hetzij in deelneming of in samenwerking, onder welke vorm dan ook, hetzij rechtstreeks, hetzij bij wijze van overdracht hetzij als makelaar of als tussenpersoon.

Zij zal alle uitbatingen kunnen verrichten, hetzij zelf, hetzij op enige andere wijze, zonder enige uitzondering, zij kan alle vennootschappen creëren, inbrengen doen in bestaande vennootschappen, fuseren of met andere vennootschappen samengaan, aandelen onderschrijven, aandelen of enige andere maatschappelijke rechten kopen en wederverkopen en alle leningen, kredieten en voorschotten toestaan.

De vennootschap kan in het algemeen alle zekerheden toestaan, alle commerciële, Industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap individueel ten aanzien van derden en in rechte vertegenwoordigen en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Vergeedingen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval; heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van mei van elk jaar om 19 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die éénvijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op de eenendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Algemene Vergadering

De komparanten, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste iaarverpaderinq.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

d ~

mod 11.1

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend vijftien gehouden worden.

2. Benoeming van één zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXIMUM", met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel (Huizingen), Ansberg, 5, ingeschreven in het Register der Rechtspersonen van Brussel onder het ondememingsnummer 0479.143.772 en bij de BTW onder het nummer BE 479.143.772., hierna vertegenwoordigd zoals gezegd, die ais vaste vertegenwoordiger benoemt de Heer COEKELBERGHS Marc, voornoemd,

Hier vertegenwoordigd en aanvaardend.

Haar opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf een januari tweeduizend veertien, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap,

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen "Accountancy D 'hooghe" BVBA, met maatschappelijke zetel te Statiestraat 86, 1740 Terne', 0876.314.925 RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw D'hooghe Ria, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord,

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 31.08.2015 15569-0475-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 30.08.2016 16543-0194-009

Coordonnées
VENDING MACHINE MAXIMUM

Adresse
ANSBERG 5 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande