VENNERWORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENNERWORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.792.070

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 17.07.2014 14317-0585-009
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 18.06.2013 13191-0149-009
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 18.07.2012 12311-0313-009
04/05/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0869.792.070

Benaming

(voluit) : VENNERWORKS

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Interleuvenlaan 62 - 3001 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Adreswijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel van het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van 21 november 2011

Er wordt ter kennis van de vergadering gebracht dat vanaf 22 november 2011 het adres van de

maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar 3000 Leuven, Busleidengang 1, Bus A201.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van de stemmen.

Voor eensluidend uittreksel

Matthew VENNER

Zaakvoerder

Mad Word 11.1

L ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





ïl

*szoeaats4

beh

aa

Be Stat

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophans, te Leuven. de 2 3 APR. ZÜ12

DE GRIFFIER,

Griffie

05/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIdIINIIII1V11VII1111 flhIi

Vo beho aan Belg Staat

RRIBl1NAl. DE COMMERCE 1

2 6 -07- 2011

NIS Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0869.792.070

Benaming

(voluit) : GALERIE ANEL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 1300 WAVRE - VENELLE DES ACERS 10

Onderwerp akte : WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN- ONTSLAG - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op dertig juni tweeduizend en elf voor Meester Olivier BROUWERS, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GALERIE ANEL waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1300 Wavre, Venelle des Acers, 10, de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen :

«De vennootschap heeft tot doel de levering van diensten en goederen op gebied van informatica (zowel hardware als software) en telecommunicatie, in zowel binnen- als buitenland, en dit in de meest ruime zin, zoals het kopen of verkopen van hardware en software, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of het commercialiseren van nieuwe producten, technologiën en hun toepassingen, het implementeren van i softwarepakketten, het verzorgen van opleidingen, de studie en organisatie van management aangelegenheden, de begeleiding en opvolging van informaticaprojecten, de analyse en automatisering van bedrsprocessen, het verlenen van advies, dit alles zowel als groothandelaar als kleinhandelaar. De vennootschap heeft eveneens tot doel de productie, publicatie en verkoop van media, zoals opleidingsvideo's, boeken, brochures, voorstellingsmateriaal en webs fies; vertaaldiensten; het schrijven, de opname, publicatie, distributie en uitvoering van muziek; de renovatie en de verhuring van residentiële woningen en zakenpanden. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als= vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook; aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of= financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is inhoudelijk en niet beperkend. »

STATUTEN

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard. De benaming van de vennootschap is VENNERWORKS.

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3001 Leuven, lnterleuvenlaan 62.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel de levering van diensten en goederen op gebied van informatica (zowel hardware als software) en telecommunicatie, in zowel binnen- als buitenland, en dit in de meest ruime zin, zoals het kopen of verkopen van hardware en software, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of het commercialiseren van nieuwe producten, technologiën en hun toepassingen, het implementeren van softwarepakketten, het verzorgen van opleidingen, de studie en organisatie van management aangelegenheden, de begeleiding en opvolging van informaticaprojecten, de analyse en automatisering van bedrijfsprocessen, het verlenen van advies, dit alles zowel als groothandelaar als kleinhandelaar. De vennootschap heeft eveneens tot doel de productie, publicatie en verkoop van media, zoals opleidingsvideo's, boeken, brochures, voorstellingsmateriaal en websites; vertaaldiensten; het schrijven, de opname, publicatie, distributie en uitvoering van muziek; de renovatie en de verhuring van residentiële woningen en zakenpanden. De

Opde laatste biz. van"L"ûílf B vermelden : Réct~ :Naam e h édáni beid van dé instrümentérende ndti tis,- iiétzij"van"de erso o n ëri

g J p 1) { )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is inhoudelijk en niet beperkend.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend en zes honderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

[n geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders. De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Indien een rechtspersoon zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering tè vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Artikel I0: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. [n deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde zaterdag van de maand mei, telkens om tien (10) uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

"

"

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Olivier BROUWERS

NOTARIS

Bijlagen: Uitgifte van de akte met een volmacht, verslag van de zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.0

Ré. TRIBUNAL DE COMMERCÉ

Mo 2 6 -07~ 201i

b! NIVELL~effe

19

i



*11121179"





N' d'entreprise : 0869.792.070

Dénomination

(en entier) : GALERIE ANEL

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : 1300 WAVRE  VENELLE DES ACERS 10

Objet de l'acte : MODIFICATION DE LA DENOMINATION - TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL - MODIFICATION DE L'OBJET -ADOPTION DES STATUTS EN NEERLANDAIS - DEMISSION - NOMINATION

Il résulte d'un procès verbal dressé par Maître Olivier BROUWERS, Notaire associé de résidence à Ixelles, le

trente juin deux mille onze, en cours d'enregistrement à Bruxelles 3 que l'assemblée générale extraordinaire a

pris les résolutions suivantes à l'unanimité :

Première résolution

Modification de la dénomination

L'assemblée décide de modifier la dénomination de la société en « VENNERWORKS »

L'assemblée décide, en conséquence, de modifier l'article des statuts y relatif.

Deuxième résolution

Transfert du siège social

L'assemblée décide de transférer le siège social de la société à 3001 Leuven, Interleuvenlaan 62, et décide de

modifier l'article des statuts y relatif en conséquence.

Troisième résolution

A. Rapport

A l'unanimité, l'assemblée dispense le président de donner lecture du rapport de l'organe de gestion exposant la justification détaillée de la modification proposée à l'objet social et de l'état y annexé, tous les associés reconnaissant avoir reçu copie de ce rapport et en avoir pris connaissance.

B. Modification de l'objet social

L'assemblée décide de modifier l'objet social et de remplacer l'article 3 des statuts par le texte suivant :

Quatrième résolution

Adoption d'une version néerlandaise des statuts.

Suite au transfert du siège social et au changement de région linguistique, l'assemblée décide d'adopter, tout en

tenant compte des résolutions qui précèdent, une version néerlandaise des statuts, rédigée comme suit :

Cinquième résolution

Démission

L'assemblée accepte la démission, à dater du premier avril deux mille onze, du gérant en fonction, à savoir :

Madame KOLPAKOVA Elena Iourievna, née à Moscou (URSS), le trois août mil neuf cent septante;

domiciliée à 1300 Wavre, Venelle des Acers 10;

Il lui est donné quitus et décharge pleine et entière pour sa gestion.

Nomination

L'assemblée décide de nommer comme gérant non-statutaire, à dater du premier avril deux mille onze et pour:

une durée indéterminée : Monsieur VENNER Matthew Lee, né à Luton (Royaume-Uni) le douze janvier mil,

neuf cent septante, de nationalité britannique, domicilié à 3000 Leuven, Busleidengang 1 boîte A201

ici présent ou représenté et qui accepte le mandat qui lui est conféré.

Le gérant peut engager la société valablement sans limitation de sommes.

Sixième résolution

Pouvoirs

L'assemblée confère tous pouvoirs au Notaire soussigné pour l'exécution des décisions qui précèdent.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Y

r Réservé

au

Moniteur belge

Volet B - Suite

L'assemblée donne tous pouvoirs à Monsieur DE PAEPE Paul afin de procéder aux modifications reprises"

auprès d'un guichet d'entreprise et de l'administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME, délivré uniquement pour le dépôt au greffe et la publication

à l'annexe du Moniteur Belge

Le notaire associé, Olivier BROUWERS

NOTAIRE

Annexes : expédition de l'acte + procuration + rapport du gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

01/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 21.05.2011, DPT 26.07.2011 11342-0066-006
28/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 15.05.2010, DPT 26.07.2010 10342-0331-006
05/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 17.05.2008, DPT 30.07.2008 08515-0106-008
05/08/2008 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.05.2007, DPT 30.07.2008 08515-0118-010
06/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 19.05.2007, DPT 29.08.2007 07686-0126-010
05/09/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 20.05.2006, DPT 30.08.2006 06741-4491-012
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 29.07.2015 15366-0085-009

Coordonnées
VENNERWORKS

Adresse
BUSLEIDENGANG 1, BUS 201A 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande