VER-COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VER-COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.846.785

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 31.10.2013 13654-0173-009
16/10/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,11111

Neergele d ter griffie dei Rechtbank van Koopharnde. Leuven, de Q 7 OKT. 2013 Cer lFFIER,

III

Ondememingsnr 0882.846.785

Benaming (voluit) : VER-COM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baalsebaan 202

3128 Tremelo (Baal)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging doel

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heistop-den-' Berg(ltegem), op 30 september 2013, "geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 01 oktober 2013, boek 298, blad 84, vak 7, drie bladen, geen verzending, ontvangen: vijftig euro (¬ 50). Getekend door de: Ontvanger ad interim, advieur wn E.A.Inspecteur, C.Jacobs", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "VER-COM" met maatschappelijke zetel te 3128 Tremelo (Baal), Baalsebaan 202, ingeschreven in? het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0882.846,785, volgende beslissingen genomen: heeft :

1. DOELSWIJ,ZIGING

a. Verslag van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van de voorlezing van het: verslag van de zaakvoerder. Alle aanwezigen erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te: hebben en er volledig kennis van te hebben,

b, Tussentiidse staat van actief en passief

Bis het verslag van de zaakvoerder is een tussentijdse staat van actief en passief van dei vennootschap gevoegd, afgestoten op 30 juni 2013.

Alle aanwezigen erkennen eveneens hiervan een afschrift ontvangen te hebben en er volledig" kennis van te hebben,

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de Griffie van de rechtbank van koophandel: te Leuven.

c, Doelwijziainq

De vergadering besluit het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten:

a) " een onderneming voor het reinigen en invoegen van gevels;

Een onderneming voor het opstellen van stellingen;

 Een onderneming voor pleister- en cementwerk;

 Een onderneming voor metsel- en betonwerken.

Deze activiteiten omvatten tevens al wat in de sector waarin de onderneming actief is

gebruikelijk is of het zou worden.

- het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop-verkoop, huur-verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden; zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doe! in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst: van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding zich gedeeltelijk of volledig borgstellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde fysische of rechtspersonen aangegaan;

- het verlenen van advies inzake de voormelde activiteiten;

- het ondernemen van alle mogelijk grondwerken, Openbare werken, slopingswerkenj restauratiewerken en reinigingswerken, algemene bouwwerken, lood- en zinkwerken, plaatsen van sanitaire installaties; alle vloer-, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken; schilderwerken," behangen en garneren, timmer- en schijnwerken; alle elektriciteitswerken, de dienstverleningen?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1

coördinatie van alle bouwwerken en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord; studie- en raadgevend bureau; de fabricatie, aan- en verkoop (in groot- en kleinhandel) en de plaatsing van alle bouwmaterialen en -materielen; het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal; de groot- en kleinhandel in bouwproducten en -materialen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord en voor alle soorten van inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, vezorgings-, sport- en amusementinrichtingen, zowel privé als publieke sectors

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief; de vennootschap kan alle handelingen stellen, die dienstig zijn voor de verwezenlijking van dit doel.

Zij mag alle handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

De vennootschap kan daartoe onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.,,

2. STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist het artikel 4 aan te passen aan de genomen besluiten zodat het vanaf heden zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 4

De vennootschap heeft tot doel:

e. het beheer van het eigen roerend en onroerend vermogen en daartoe het verwerven, beheren en vervreemden van roerende goederen, evenals het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en erfpachtcontracten. Al deze activiteiten worden uitslutiend voor eigen rekening uitgevoerd.

b. Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschapen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

een onderneming voor het reinigen en invoegen van gevels;

- Een onderneming voor het opstellen van stellingen;

- Een onderneming voor pleister- en cementwerk;

- Een onderneming voor metsel- en betonwerken.

Deze activiteiten omvatten tevens al wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou warden.

het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop-verkoop, huur-verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden; zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding zich gedeeltelijk of volledig borgstellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde fysische of rechtspersonen aangegaan;

- het verlenen van advies inzake de voormelde activiteiten;;

-- het ondernemen van alle mogelijk grondwerken, openbare werken, slopingswerken, restauratiewerken en reinigingswerken, algemene bouwwerken, lood- en zinkwerken, plaatsen van sanitaire installaties; alle vloer-, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken; schilderwerken, behangen en garneren, timmer- en schrijnwerken; alle elektriciteitswerken, de dienstverlening en coördinatie van alle bouwwerken en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord; studie- en raadgevend bureau; de fabricatie, aan- en verkoop (in groot- en kleinhandel) en de plaatsing van alle bouwmaterialen en -materielen; het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers- en vervoermateriaal; de groot- en kleinhandel in bouwproducten en -materialen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord en voor alle soorten van inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële ais residentiële, vezorgings-, sport- en amusementinrichtingen, zowel privé als publieke sector.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief; de vennootschap kan alle handelingen stellen,

die-dienstig zijn--voor. de-ver-wezenlijking- van -dit-doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

x

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag alle handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan" of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

De vennootschap kan daartoe onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie buitengewone algemene vergadering

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 29.11.2012 12649-0287-010
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 28.11.2011 11617-0221-011
26/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 25.11.2010 10611-0414-011
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 26.11.2009 09860-0346-011
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 28.11.2008 08827-0059-008

Coordonnées
VER-COM

Adresse
BAALSEBAAN 202 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande