VERENIGING VAN AFGESTUDEERDE LEUVENSE CRIMINOLOGEN, AFGEKORT : VALC

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING VAN AFGESTUDEERDE LEUVENSE CRIMINOLOGEN, AFGEKORT : VALC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 458.908.582

Publication

27/03/2015
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i i i N





*1509 186*

" 10.1" " " " " " " " " ...en..

1 7 mint ?O1

Griffie Rechtbank van Koophandel;

ven.

Ondernemingsnr : 0458.908.582

Benaming

(voluit) : Vereniging van Afgestudeerde Leuvense Criminologen

(verkort) : VALC

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Herbert Haoverplein 10 bus 3418 3000 Leuven

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 2 maart 2015 werden de statuten door de leden gewijzigd en werd een nieuwe Raad van Bestuur aangesteld.

1. STATUTEN VZW VERENIGING VAN AFGESTUDEERDE LEUVENSE CRIMINOLOGEN

De hierna genoemde personen: Nadia Biermans, Belg, herstelbemiddelaar, Margarethaplein 12 te 3000 Leuven; Franky Goossens, Belg, advocaat en wetenschappelijk medewerker KU Leuven, Hasseltsebaan 65 te 3290 Deurne-Diest; Peter Goris, Belg, assistent Afdeling strafrecht, strafvordering en criminologie, Waversebaan 145/5 te 3001 Heverlee; Anne Geeraerts, Belg, preventiewerker, Leeuwerikenstraat 6218 te 3001 Heverlee; Eric Maes, Belg, wetenschappelijk medewerker KU Leuven en stafmedewerker Vlaamse federatie voor forensisch welzijnswerk, Tiensevest 3 te 3010 Kessel-lo; Tine Marain, Belg, security advisor, Margarethaplein 12 te 3000 Leuven; Els Sneiders, Belg, bemiddelingsassistente, Jules Besmestraat 129/4 te 1080 Brussel; Gunther Symons, Belg, politieofficier spoorwegen, Bankstraat 72 te 2811 Mechelen; Johan Vanacker, Belg, gevangenisdirecteur, Maria-Theresiastraat 74 te 3000 Leuven; Johan Vanderborght, Belg, wetenschappelijk medewerker, KU Leuven, Fazantendal 21, 1910 Berg (Brabant); Alexander van Liempt, Belg, wetenschappelijk medewerker KU Leuven en scientific collaborator European Alzheimer Clearing House, Kamert 4 te 3940 Hechtel-Eksel en Herman Vercoutter, Belg, Criminoloog bij de politie, Hoogstraat 64 te 3360 Bierbeek hebben op 23 maart 1996 een vereniging' zonder winstoogmerk overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (B.S, 110 1921) (hierna genoemde de "V&S-wet") opgericht,

De gecoördineerde statuten luiden sedertdien als volgt:

STATUTEN VZW VERENIGING VAN AFGESTUDEERDE LEUVENSE CRIMINOLOGEN

TITEL I: NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Art. 1: De vereniging draagt als naam: "Vereniging van Afgestudeerde Leuvense Criminologen", afgekort' "VALC".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande " van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Art. 2: De vereniging is gevestigd te 3000 Leuven, Herbert Hooverptein 10, gelegen in het gerechtelijk, arrondissement Leuven.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, zonder voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering, de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied in België. De zetelwijziging zal worden bekrachtigd door de algemene vergadering op haar eerstvolgende vergadering, onder de voorwaarden noodzakelijk voor een statutenwijziging.

Art..3 §1: De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, om de band in stand te

houden en te versterken tussen de KU Leuven, in het bijzonder het Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden r Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Tier Sélgiscfï Sfâ t'sbTád - 27/û3/20T5 - Annexes cdü Moniteur belgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

van de Faculteit Rechtsgeleerdheid enerzijds en haar alumni anderzijds, alsook de solidariteit en de dienstverlening tussen hen te bevorderen. Tevens wil de vereniging bijdragen tot de verdere uitstraling van de opleiding Criminologische Wetenschappen aan de KU Leuven en de positieve imagovorming van criminologen op de arbeidsmarkt optimaliseren. De vereniging mag hiertoe aile activiteiten ondernemen die dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen, zoals: de organisatie van studiedagen, specifieke socio-culturele activiteiten, enz, ln die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

§2: De vereniging kan één of meerdere (al dan niet temporeel gelimiteerde) afdelingen tellen waar de in §1 bedoelde activiteiten uitgeoefend worden, ook buiten het gerechtelijk arrondissement waar de hoofdzetel gelegen is, De vereniging oefent hierover alle gezag uit en de handelingen van deze afdelingen verbinden de vereniging.

Art, 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL If: LEDEN

Art, 5: §1: Enkel personen die zich kandidaat hebben gesteld ais werkend lid, actief deelnemen aan de vereniging en docrde raad van bestuur zijn aanvaard, zijn werkende leden. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, wordt in de statuten met de aanduiding "lid" of "leden" enkel verwezen naar de werkende leden.

§2: Door het betalen van het lidgeld wordt men van rechtswege als toegetreden lid beschouwd voor één kalenderjaar.

§3: De raad van bestuur kan ereleden aanduiden.

§4: Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De eerste leden zijn de ondertekende stichters. Alle leden dienen het diploma van Licentiaat of Master in de Criminologische Wetenschappen te bezitten, afgeleverd door de KU Leuven. Afwijkingen van deze vccrwaarden kunnen enkel mits goedkeuring van de raad van bestuur,

§5: De raad van bestuur houdt een register van de leden op de zetel van de vereniging. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van !eden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

§6: In geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging,

Art. 6: Het lidgeld dient jaarlijks betaald te worden. Het jaarlijks lidgeld mag maximum 50 EUR bedragen. Het lidgeld wordt beschouwd als een algemeen aanvaarde bijdrage die de leden schenken ten behoud van de vereniging, De raad van bestuur bepaalt hoeveel het jaarlijks lidgeld bedraagt, binnen de grens van het maximum. Het lidgeld kan jaarlijks aangepast worden door de raad van bestuur,

Art. 7: §1: Elk lid van de vereniging kan vrij uittreden door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur.

§2: Een lid dat binnen de 15 dagen na één aanmaning per brief of per e-mail zijn lidgeld niet heeft betaald, wordt onweerlegbaar vermoed ontslag genomen te hebben.

§3: De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken niet een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

Art. 8: Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte lidgelden terug te vorderen.

TITEL III: RAAD VAN BESTUUR

Art. 9 §1: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestùurders, Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Wanneer de vereniging slechts het wettelijk bepaald minimum van drie leden heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan, Zodra een vierde lid toetreedt, zal een algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

§2: De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit,

§3: De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen dcor een bericht per brief, fax, e-mail of andere elektronische informatiedrager, te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

§4: De benoeming van de leden van de raad van bestuur en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het

"

a

" } MOD 2,2

verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van de betreffende akte, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Art. 10 § 1: Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging. §2: leder lid kan zich kandidaat stellen of laten stellen tot het begin van de eindstemming.

Art. 11: De bestuurders worden verkozen voor een termijn van 4 jaar. Zij kunnen onbeperkt worden herverkozen.

Art, 12 §1: De raad van bestuur kiest uit zijn leden één voorzitter, één ondervoorzitter, één secretaris en één penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en, zo er een is, in het huishoudelijk reglement. Een dubbelmandaat is niet toegestaan. Indien geen voorzitter Verkozen is, of bij diens afwezigheid, zit de oudste bestuurder de vergadering voor en oefent die de bevoegdheden uit die in voorkomend geval volgens de statuten, het huishoudelijk reglement of gewoonterechtelijk aan een voorzitter toekomen.

§2: De raad vergadert na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist. De oproeping gebeurt per post, e-mail, fax of enige andere elektronische informatiedrager en ten minste één week voor de datum van de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid, uitdrukkelijk gemotiveerd in de notulen. De oproeping bevat de notulen van de vorige bestuursvergadering en de agenda.

§3: De raad vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De leden van de raad van bestuur kunnen zich niet laten vervangen. Alle besluiten worden genomen bij gewone meerderheid; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Indien wenselijk wordt er geheim gestemd.

§4: Van elke vergadering worden notulen opgemaakt en overhandigd aan de leden van de raad van bestuur overeenkomstig §2 van dit artikel. Deze notulen worden eveneens bewaard in een notulenregister.

§5; in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe Is vereist dater vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

§6: De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Zij worden telkens opgetekend en aan de leden bekend gemaakt. Deze huishoudelijke reglementen kunnen steeds worden ingezien door de leden op de zetel van de vereniging.

§7; Aile bevoegdheden die niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Art. 13 §1: De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

§2: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of een bestuurder.

§3: De raad van bestuur of de bestuurders die de vereniging vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Art. 14: §1: Het dagelijks bestuur van de vereniging kan door de raad van bestuur worden opgedragen aan één of meer personen. Om tot dagelijks bestuurder benoemd te kunnen worden, moet men lid zijn van de vereniging,

§2: De dagelijks bestuurder(s) is (zijn) bevoegd om alleen te handelen en dit zowel wat betreft het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur.

§3; De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van de betreffende akte en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

§4: Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur is het mandaat van de dagelijks bestuurder(s) onbezoldigd.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Art, 15: De algemene vergadering bestaat uit alle leden. Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Geen vertegenwoordiger mag echter over meer dan één volmacht beschikken. Ceder lid beschikt over één stem.

Art, 16: De algemene vergadering is bevoegd voor:

a) Statutenwijziging;

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

G

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

b) Benoeming en afzetting van de bestuurders;

c} Benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

d) Kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e) Goedkeuring van begrotingen en rekeningen;

fj Vrijwillige ontbinding;

g) Uitsluiting van een lid;

h) Omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

i) Alle bevoegdheden die de statuten of de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering toekennen,

Art. 17 §1: De .jaarlijkse bijeenkomsten van de gewone algemene vergadering zullen gehouden worden binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar op de zetel van de vereniging of op een andere plaats die vermeld wordt in de oproeping. Deze algemene vergadering beslist minstens over de goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen jaar, de begroting voor het volgende jaar en de kwijting aan de bestuurders en commissaris. Buitengewone vergaderingen kunnen enkel gehouden worden als de raad van bestuur daartoe beslist. De raad van bestuur is daartoe verplicht indien ten minste 1/5de van de leden dit wenst.

§2: De uitnodigingen worden minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering naar aile leden verstuurd per gewone brief, fax, e-mail of enige andere elektronische informatiedrager op het nummer of adres dat het lid daartoe laatst heeft opgegeven.

§3: De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door minstens twee bestuurders. Aan de uitnodiging wordt de agenda toegevoegd. De agenda wordt bepaald door de raad van bestuur en omvat elk voorstel dat door minstens 1120ste van de leden werd ondertekend.

voorzitter van de raad van

bestuur en bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders, De algemene vergadering kan dit voorzitterschap weigeren en bij gewone meerderheid een andere voorzitter aanduiden.

§5: De voorzitter duidt een secretaris aan die notulen opstelt. Deze notulen worden bewaard in een notulenregister.

Art. 18 §1: Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

§2: Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering enkel rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de uitnodiging en wanneer ten minste 213de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. ingeval op de eerste vergadering minder dan 213de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3de van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5de van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§3: Indien aile leden van de vereniging aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daarmee instemmen, of in geval van hoogdringendheid, kan op de gewone of buitengewone algemene vergadering ook worden beraadslaagd en besloten omtrent punten die niet op de agenda werden aangebracht.

§4: De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien de algemene vergadering daartoe besluit, door geheime stemming.

TiTEL V: FINANCIEEL BELEID

Art. 19: §1: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt cp 31 december.

§2: De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

§3: De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies van de V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens'neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, § 6 V&S-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

§4: De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting voor het volgende boekjaar ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 20: §1: De algemene vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over de ontbinding van de vereniging wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de uitnodiging en wanneer ten minste 2/3de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

~ a

"

" . 'te

111 ~

MOP 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

§2: De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid vereist voor de wijziging van het doel van de vereniging, zoals vastgesteld in artikel 18, § 2 van deze statuten.

De beslissing tot ontbinding vereist een meerderheid van 415de van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij "vereniging in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-wet,

§3, Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zullen omschrijven,

§4: Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zender winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België. Indien geen voorstel met een 2/3de meerderheid van de stemmen positief wordt gestemd, dan zullen de netto-activa automatisch overgemaakt worden aan de overkoepelende Leuvense Alumni-kring; met name: Alumni Lovanienses vzw (vereniging zonder winstoogmerk met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Naamsestraat 63 en met ondememingsnummer 0407.766.224 ).

§5: Aile beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

TITEL VII: SLOTBEPALING

Art. 21: Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de V&S-wet.

2. WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

1. RAAD VAN BESTUUR - ONTSLAGEN

- Mevr. BIERMANS Nadia, Koningshoefsedijk 1, 2440 Geel, 03/03/1967, bestuurder. Datum uitdiensttreding:

3 maart 2015;

- Dhr. GORIS Peter, Lierseweg 91, 2200 Herentals, 2910511971, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2915;

- Mevr. GEERAERTS Anne, Van der Nootstraat 90A, 3012 Wilsele, 20/06/1967, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015;

- Dhr. MAES Eric, Familie de Bayostraat 30, 3000 Leuven, 23/12/1968, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015;

- Mevr. MARAIN Tine, Kriebekestraat 39, 3390 Houwaart, 08/10/1969, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015;

- Mevr. SNEIDERS Els, Jules Besmestraat 81, 1081 Brussel, 05/04/1966, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015;

- Dhr VANACKER John, Varentstraat 143, 3118 Werchter, 16/08/1958, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015;

- Dhr. VANDERBORGHT Johan, Fazantendal 21, 1910 Kampenhout-Berg, 22/07/1969, bestuurder. Datum uitdiensttreding:: 3 maart 2015;

- Dhr, VAN LIEMPT Alexander, Naamsestraat 43, 3890 Gingelom, 08/06/1970, bestuurder. Datum uitdiensttreding; 3 maart 2015;

- Dhr, VERCOUTTER Herman, Hoogstraat 64, 3360 Bierbeek, 26/02/1957, bestuurder. Datum uitdiensttreding: 3 maart 2015.

2. RAAD VAN BESTUUR - BENOEMINGEN

Werd bij unanimiteit van stemmen verkozen: Dhr. SYMONS Gunther, Klein Dalenstraat 50, 3020 Winksele,

15/10/1964, voorzitter. Datum van indiensttreding: 3 maart 2015;

werd bij unanimiteit van stemmen verkozen: Dhr. REMOUCHAMPS Gilbert, Antwerpsesteenweg 33, 2500

Lier, 14/01/1958, bestuuder. Datum van indiensttreding: 3 maart 2015;

werd bij unanimiteit van stemmen verkozen: Dhr. VIVIJS Stijn, Liersesteenweg 185/3, 3130 Begijnendijk,

11/08/1984, bestuuder. Datum van indiensttreding: 3 maart 2015;

werd bij unanimiteit van stemmen verkozen: Mevr. SCHEERS Miranda, Liersesteenweg 185/3, 3130

Begijnendijk, 0111211967, bestuuder. Datum van indiensttreding: 3 maart 2015.

3. HUIDIGE RAAD VAN BESTUUR

- Gunther SYMONS, voorzitter

- Gilbert REMOUCHAMPS, bestuurder

- Stijn VIVIJS, bestuurder

- Miranda SCHEERS, bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M00 2,2

Luik B - Vervolg

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 2 maart 2015 te Leuven.

Gunther SYMONS, Voorzitter

Gilbert REMOUCHAMPS, bestuuder

Stijn VIVIJS, bestuurder

Miranda SCHEERS, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : infaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERENIGING VAN AFGESTUDEERDE LEUVENSE CRIMIN…

Adresse
HERBERT HOOVERPLEIN 10, BUS 3418 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande