VERHULST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHULST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.486.754

Publication

03/10/2014
ÿþmad 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar: BE0434.486.754

Benaming (voluit) :Verhuist

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwe Steenweg 3210

3020 Herent (Winksele)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 21 augustus 2014, geregistreerd te Haacht, 4 bladen 0 verzendingen, op 28 augustus daarna, boek 1389 blad 28 vak 2, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de Éî buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verhuist" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING :OMZETTING IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE, De vergadering stelt vast dat het kapitaal per één januari tweeduizend en twee is omgezet in euro. Het bedraagt op heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), Vervolgens beslist de vergadering om met ingang vanaf heden de nominale . waarde der aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag voor van de zaakvoerder. Dit verslag geeft een toelichting bij `: de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 30 juni 2014, dit is niet meer dan drie maanden voordien, De voorzitter [eest vervolgens het verslag voor van de accountant ingeschreven op het:: tableau van de externe accountants van het instituut der Accountants en , Belastingconsulenten onder nummer 223654 4 N 09, de burgerlijke vennootschap onder de.` vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AccounTax", met zetel te 3118 Rotselaar (Werchter), Grotestraat 62, vertegenwoordigd door haar', zaakvoerder, de heer Marijn Devries (ingeschreven op het tableau van de externe;. accountants van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten onder nummer 12431 2 N 81), over de staat van activa en passiva,

Het verslag van de accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten besluit in de volgende termen: "De staat van activa en passiva van BVBA Verhuist, met zetel te 3020 Winksele, Nieuwe Steenweg 32C, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening;, voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap,,:; afgesloten per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding/vereffening wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een.: balanstotaal op van 129.026, 71 euro. Het nettoactief bedraagt 97.950, 72 euro,

Uit de controlewerkzaamheden cite wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke, professionele normen, blijkt dal deze staat de toestand van de vennootschap volledig,'; getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes: gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden.

Op de leaisie bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ctrííü R~ ~., ~tt. ,, " ~ ~riffïe'

~-l" -"

be

Ste

~ F

IIIII

+19180936

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

onontbeerlijk acht.

Te Werchter op 12 augustus 2014

(get.)

MVlarijn Devries,"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de

vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat. Deze verslagen

worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap na "ne varietur" te

zijn ondertekend door mij, Notaris, en de comparanten.

DERDE BESLISSING : VERVROEGDE ONTBINDING.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar

vereffening uit te rekenen vanaf heden

VIERDE BESLISSING : WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in

overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing die genomen werd:

Artikel 1.- RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "VERHULST" in vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening

is.

Daarnaast vermelden zij:

1° de benaming van de vennootschap; "

2° de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting

"BVBA";

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding

van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar

zetel heeft.

Artikel 2.- DUUR.

De vennootschap is opgericht op 3 juni 1988 voor een onbepaalde duur, Zij werd in

vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden

op 21 augustus 2014.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf die datum nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I. En het algemeen:

Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerk, het

installeren van waterverzachters, het installeren en herstellen van non-ferrometaien daken

en het plaatsen van zinken dakvensters.

li. fn het bijzonder:

a) Het plaatsen van sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen; het loodgieterswerk of het uitvoeren van elke plaatsing, '. herstelling en verandering van sanitaire installaties, vanaf een openbaar of privaat r voorzieningsnet.

Onder loodgieterswerk of werken betreffende sanitaire installaties verstaat men elk werk met betrekking tot leidingen, toestellen of recipiënten, bestemd voor de aanvoer, de behandeling, het verdelen en het afvoeren van water voor sanitair en/of huishoudelijk gebruik.

b) Het plaatsen, herstellen en het veranderen van verwarmingsinstallaties in lokalen met individuele toestellen, gevoed met gas.

Onder verwarmingsinstallaties in lokalen met individuele toestellen gevoed met gas verstaat men een net van (eidingen, toestellen en toebehoren bestemd voor het afnemen van gas van een openbaar of privaat distributienet, de verdeling en de verbranding ervan en het afvoeren van het verbrande gas,

c) Brandbestrijdingsnetten met vloeistoffen, gas- en vloeistofdistributie in Taboratoria, ziekenhuizen, hospitalen, grootkeukens, koelinrichtingen, zuurstofinstallaties.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r1(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod t t.t

d) Het plaatsen van laboratoriuminrichtingen, de uitrusting van operatiezalen. Het plaatsen van hydrofoorgroepen.

e) Het uitvoeren van alle zinkwerk of werken inzake het plaatsen, herstellen en veranderen 'van metalen dakbedekking van bouwwerken.

Onder zinkwerk en metalen dakbedekkingen van bouwwerken wordt begrepen het geheel van materialen die de uitwendige bekleding van een dak uitmaakt, daarin begrepen het afvoeren voor regenwater.

f) Het installeren en herstellen van non-ferrometalen daken en het plaatsen van zinken dakvensters.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Artikel 4.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent (Winksele), Nieuwe Steenweg 32/C.

:De beslissing tot verplaatsing van de zetek van de vennootschap kan niet worden

uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar(s).

Artikel 5.- KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 6.- BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij/Hij mogen/mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij/Hij mogen/mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij/hij mag/mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten,

hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

i De vereffenaar(s) wordt/worden ontslagen inventaris op te maken en mag/mcgen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

mogen/mag, onder hun/zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun/zijn machten, die zij/hij zullen/zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststeltfvaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar(s) die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaar(s) wordt kosteloos uitgeoefend.

Artikel 7.- BOEKJAAR.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8.- JAARVERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

z Artikel 9.- DEELNAME AAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar(s).

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 10.-JAARREKENING.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar(s), samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.- SLUITING VEREFFENING.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van de vennoten samen ten einde a) de vergadering kennis te laten nemen van de voorgestelde eindafrekening ter verificatie van deze rekening en b) de vergadering te verzoeken de rekening goed te keuren.

i Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten,

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VIJFDE BESLISSING : ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER. De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de zaakvoerder: de heer VERHULST Daniël, voornoemd.

De vergadering verleent hem kwijting in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor zijn bestuur over de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verhulst".

ZESDE BESLISSING : BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer VERHULST Daniël, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

ZEVENDE BESLISSING : BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken,

De vereffenaar moet de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen. De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen voortvloeiende uit de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tot de afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

ACHTSTE BESLISSING :VOLMACHT AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zopas benoemde vereffenaar om namens de vennootschap het verzoekschrift in te dienen tot bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van zijn benoeming als vereffenaar. NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DEADMINiSTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AccounTax", met zetel te

Vpor behouden aan het aelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

"

ygor-

4hehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

3118 Rotselaar (Werchter), Grotestraat 62, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Marijn Devries, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

TIENDE BESLISSING : COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- kopie van de beschikking dd. 3 september 2014, waarbij de benoeming van de

vereffenaar werd bevestigd;

- de gecoördineerde statuten.

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

02/07/2013 : LE072136
27/08/2012 : LE072136
03/08/2011 : LE072136
29/06/2010 : LE072136
13/08/2009 : LE072136
20/06/2008 : LE072136
19/06/2007 : LE072136
07/07/2005 : LE072136
09/07/2004 : LE072136
25/08/2003 : LE072136
07/09/2015 : LE072136
26/07/2002 : LE072136
12/07/2001 : LE072136
21/12/2015 : LE072136
29/06/1988 : LE72136

Coordonnées
VERHULST

Adresse
NIEUWE STEENWEG 32-C 3020 WINKSELE

Code postal : 3020
Localité : Winksele
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande