VERISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.998.664

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0013-015
26/11/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306118*

Neergelegd

22-11-2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0500998664

Benaming (voluit): Verise

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Houwaartstraat 329

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Willem Timmermans, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem op 20 november 2012, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Verise » opgericht.

VENNOTEN:

Mevrouw VERHAEGHE Elise Laurence Benedikte, geboren te Ieper op 16 december 1987, nationaal nummer 87.12.16 290-74, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,

wonende te 8904 Ieper (Boezinge), Molenstraat 1.

INBRENG:

De oprichter heb erkend en verklaard dat op de driehonderd (300) aandelen door haar werd ingeschreven tegen

de prijs van tweehonderd vijftig euro (250 EUR) per aandeel.

Hetzij in totaal driehonderd (300) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van vijfenzeventigduizend

euro (75.000 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichter heeft vastgesteld en erkend dat deze inbreng volledig werd volgestort.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Verise .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Houwaartstraat

329.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon: 1.Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne- en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

2.Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

3.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

4.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

5.Het beheer van haar roerend en onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

6.De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

7.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8.De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9. De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

10.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op laatste zaterdag van de maand mei om 20.00

uur, in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatst boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 en 258 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs  en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op

de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

De activiteiten van de vennootschap zullen starten met ingang van 1 januari 2013.

Eerste vestiging

Het eerste vestigingsadres van de vennootschap zal gelegen zijn te 1910 Kampenhout, Guido Gezellelaan 19. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Mevrouw VERHAEGHE Elise, voornoemd, wonende te 8904 Ieper (Boezinge), Molenstraat 1.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die

zich tegen deze aanstelling verzet.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, gevestigd te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, en aan de besloten vennootschap met beperkte

Luik B - Vervolg

aansprakelijkheid Luminad, gevestigd te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/05/2015
ÿþMod Word 11.1

tt~II i wcy5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIi1is~u1a~~uwuivai

1 69863*

IIA

ir\i_G,, ; c"  't'''. 1'; sl°~

!-C1, DEL

1,



i-`='-'`

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0500.998.664

VERISE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Houwaarstraat 329, 3270 Scherpenheuvel - Zichem

FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 13 april 2015 houdende voorstel tot fusie van de BVBA Venise, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 3270 Scherpenheuvel - Zichem, Houwaartstraat 329, ondernemingsnummer 0500.998.664, RPR Leuven, door overneming van de BVBA SOEfAM, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 3270 Scherpenheuvel - Zichem, Houwaartstraat 329, ondememlrigsnummer 0500.998.367, RPR Leuven, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt géidentificeerd worden:

De ovememende vennootschap:

De BVBA VERISE, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 3270 Scherpenheuvel  Zichem, Houwaartstraat 329, ondernemingsnummer 0500.998.664, RPR Leuven, werd opgericht blijkens akte dd. 20 november 2012 verleden voor meester Willem Timmermans, notaris met standplaats te Scherpenheuvel - Zichem, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 26 november daarna onder nummer 12306118.

De statuten van de BVBA VERISE werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd. Volgens de laatst gecoëërdineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1.Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer ais taak: de aan  en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van aile aard, toilethygiëne  en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks'. aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet  exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de; apotheker.

2.Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker -- provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen,

3.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium,

4Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen, onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en', bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

5.Het beheer van haar roerend en onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of uitrusten en ombouwen.

6.De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, Industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enig wijze bevorderend kunnen zijn."

7.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen  als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8.De vennootschap kan optreden ais bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten én kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

9.0e algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

10.0e vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen  als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 75.000,00 EUR vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1f 300ste van het kapitaal.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA SOETAM, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 3270 Scherpenheuvel  Zichem, Houwaartstraat 329, ondernemingsnummer 0500.998.367, RPR Leuven, werd opgericht blijkens akte dd. 20 november 2012 zoals verleden voor meester Willem Timmermans, notaris met standplaats te Scherpenheuvel - Zichem, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 26 november daarna onder nummer 12306104.

De statuten van de BVBA SOETAM werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd. Volgens de laatst gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1.Het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer als taak: de aan  en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische," veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne  en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermeide opsomming is niet  exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

2.Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker  provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

3.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium.

4 Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

5.Het beheer van haar roerend en onroerend vermogen. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen of onroerende rechten verwerven, laten oprichten, laten opschikken of ultrusten en ombouwen.

6.De vennootschap mag onder meer alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enig wijze bevorderend kunnen zijn.

7.De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen  als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel.

8.0e vennootschap kan optreden als bestuurder, directie[¬ d, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen; zij mag zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders als zaakvoerders of, andere derden (natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, het alles mits dit niet in strijd is met wettelijke beperkingen die hierop zouden gesteld worden.

n't

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

9.De algemene vergadering kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel wijzigen of uitbreiden.

10.De vennootschap mag haar doei verwezenlijken, zowel In het binnen  ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 300ste van het kapitaal,

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA SOETAM zal de aandeelhouder van de BVBA SOETAM voor zijn 300 aandelen, 100 nieuw te creëren aandelen van de BVBA VERISE ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA VERISE voor 3 aandelen van de BVBA SOETAM.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Het bestuursorgaan van de BVBA VERISE zal, onmiddellijk na de notariale akte van fusie, 100 nieuwe aandelen creëren van de BVBA VERISE (op de manier cfr Infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouder . van de BVBA SOETAM, voornoemd, waarbij navolgende ruliverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA VERISE voor 3 aandelen van de BVBA SOETAM.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA SOETAM zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA VERISE à rato van de voornoemde ruilverhouding.

Het kapitaal van de BVBA VERISE ten belope van 93.600,00 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 400 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 400ste van het maatschappelijk kapitaal.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA VERISE gerealiseerd vanaf 1 januari 2015,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 januari 2015 verricht door de BVBA SOETAM worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA VERISE.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de dons*. hem verrichte prestaties.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

'lié BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen belast met de revisorale verslaggeving van de voorgenomen fusie bij de betrokken vennootschappen.

BODEMSANERINGSDECREET

De over te nemen BVBA SOETAM is geen eigenaar van een onroerend goed, bijgevolg gaan bij de voorgenomen fusie geen onroerende goederen over naar de overnemende vennootschap, de BVBA VERISE.

SLOTVERKLARINGEN

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en door de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Zowel In geval van goedkeuring van de verrichting als indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen, gedragen door de overnemende vennootschap, de BVBA VERISE,

Aldus getekend voor BVBA VERiSE

mevrouw Elise VERHAEGHE

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 13 april 2015

Billage". liij riëlBéTgïscli SIáâïsTiTïd _ T51û52UI5 =Annexes du 1Vlóriifeur belge

Op de laatste blz. van lo ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*151 130*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0500.998.664

Benaming

{volte): VERISE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houwaartstraat 329 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 23 juni 2015, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De zaakvoerders van zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE",, overnemende vennootschap, als de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", overgenomen vennootschap, hebben op 13 april 2015 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693; van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie bij de rechtbank van. koophandel te Leuven op 5 mei 2015, zowel door de overnemende vennootschap als de overgenomen vennootschap, en werd bekendgemaakt door mededeling in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei' 2015 onder nummers 15069863 en 15069864.

1.2.0e zaakvoerder heeft eveneens een omstandig schriftelijk verslag opgesteld op 1 juni 2015 omtrent. = voormeld fusievoorstel, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.3.Verslag van de bedrijfsrevisor.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met; maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,; heeft een verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van' vennootschappen.

Dit verslag besluit met de volgende bewoordingen:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA SOETAM door de BVBA VERISE uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1.Op basis van een substantiële waardering van de BVBA SOETAM en de BVBA VERISE op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2014 voor de BVBA SOETAM en de BVBA VERISE, een waarde. per aandeel bekomen wordt van respectievelijk 105,00 EUR en 315,00 EUR. Op basis van de voormelde; waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 aandeel van de BVBA VERISE voor 3 aandelen van de BVBA SOETAM. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen gesteund zijn op bedrijfseconomische aanvaardbare waarderingsmethoden. Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

" Verder dien ik sen principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een

uitwinningsrisico aangezien ik tot op heden geen attest van het Ontvangkantoor der Directe Belastingen te:

Leuven mocht ontvangen waaruit blijkt dat geen vervallen belastingschulden bestaan in hoofde van de BVBA,

SOETAM, voormeld"

2.Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3.De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 16 juni 2015

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van lezing te geven van de verslagen van de zaakvoerder en

van de bedrijfsrevisor, daar alle vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen te hebben gekregen en

er kennis van te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Een exemplaar van deze verlagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen voormeld fusievoorstel en voormelde verslagen goed te keuren.

` 1.4.De voorzitter verklaart in naam van de zaakvoerder van de overgenomen besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van et vermogen van de overgenomen vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

1.5.De overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" heeft besloten, overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering van vennoten op heden opgesteld door ondergetekende geassocieerd notaris, tot haar ontbinding zonder vereffening en tot haar fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" volgens het fusievoorstel waarvan hierboven sprake.

TWEEDE BESLISSING

Overeenkomstig het voormeld fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de overdracht, besluit de vergadering tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap van voormelde vennootschap "SOETAM", met maatschappelijke zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Houwaartstraat 329, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste tengevolge haar ontbinding zonder vereffening van de geheelheid van activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de financiële toestand afgesloten op 31 december 2014.

Alle handelingen verricht sinds die datum door de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" zullen worden geacht, vanuit boekhoudkundig standpunt, als zijnde vervuld voor rekening van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE", mits het betalen door deze laatste van het hele passief van de overgenomen vennootschap, het uitvoeren van al haar verbintenissen, het dragen en betalen van alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamld ook, die zouden kunnen voortvloeien uit de fusie en het vrijwaren tegen alle vorderingen.

Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de vennoten van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" van honderd (100) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE", zonder opleg, en uit te geven in het kader van een kapitaalverhoging waarvan hierna sprake.

Deze nieuwe aandelen worden verdeeld onder de vennoten van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", a rato van honderd (100) nieuwe aandelen van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE" voor driehonderd (300) aandelen van van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM".

Is onmiddellijk tussengekomen voormelde mevrouw Elise Verhaeghe, handelend overeenkomstig de machtiging haar verleend door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", ingevolge proces-verbaal op heden opgesteld voor ondergetekende geassocieerd notaris.

Die na lezing te hebben gekregen van wat voorafgaat verklaart dat de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", bestaat uit wat blijkt uit de staal van activa en passiva per 31 december 2014.

Zij verklaart eveneens dat in het overgedragen vermogen geen onroerende goederen zijn begrepen.

Algemene voorwaarden van overdracht:

1. De goederen zijn overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

2. Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op 31 december 2014, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds deze datum door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd ais zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden en het genot vanaf 1 januari 2015.

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 januari 2015.

3. De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM". De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE", in wiens voordeel de overdracht is gebeurd, wordt In de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

5. Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uitte voeren;

- aile akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover .haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

~ e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- alle belastingén, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in hei algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Ter vergelding van de overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", tengevolge van de ontbinding zonder vereffening, aan onderhavige vennootschap, besluit de algemene vergadering aan de vennoten van de overgenomen vennootschap honderd (100) nieuwe aandelen toe te kennen. Deze aandelen zullen worden verdeeld onder hen als volgt: één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap voor drie (3) aandelen van de overgenomen vennootschap.

Met éénparigheid van stemmen keurt de vergadering deze beslissing goed

DERDE BESLISSING

Ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", beslist de algemene vergadering, onder hetzelfde voorbehoud zoals hierboven gezegd, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen voor een bedrag van , achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (E 75.000,00) op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (E 93.600,00) door creatie van honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, behoudens dat ze slechts zullen delen in de winst die gerealiseerd is vanaf 1 januari 2015.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volstort, aan de vennoten van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", en worden verdeeld onder hen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, a rato van honderd (100) nieuwe

" aandelen van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE" voor driehonderd (300) aandelen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM".

De toekenning van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de inschrijving van de nieuwe vennoten in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

Onder hetzelfde voorbehoud als hierboven beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen overeenkomstig de voorgaande beslissing zodat het voortaan luidt als volgt: "Artikel 5. - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënnegentigduizend zeshonderd euro (ë 93.600,00), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénvierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING

De aanwezige zaakvoerder en alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende geassocieerd notaris vast te stellen dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken en dat bijgevolg:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM" heeft opgehouden te bestaan;

-de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", vennoten zijn geworden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERISE";

-het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOETAM", werd overgedragen aan de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VeRISE";

-de kapitaalverhoging, voorzien in het derde besluit hiervoor, is voltrokken en dat het maatschappelijk " kapitaal van de vennootschap werkelijk gebracht werd op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (E 93.600,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde;

-de aanpassing von artikel 5 van de statuten voorzien in het vierde besluit, definitief is geworden.

ZESDE BESLISSING

De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortijk, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispintbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor inzake de fusie, de gecoördineerde statuten.

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015
ÿþ~

Mod Word 11,1

1.-7 r In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtsvorm : BVBA

bANli

KOOPHANoE-L

3 0 -07- 20f5

11

io

+15115349*

Ondernemingsnr : 0500.998.664 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Verise

11

ni

Zetel : Houwaartstraat 329 te 3270 Scherpenheuvel - Zichem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

De vergadering der aandeelhouders d.d. 23/06/2015 keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming van zaakvoerder Dhr. Bram Soetemans goed, met ingang vanaf heden 23/06/2015.

Mevr, Elise Verhaeghe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 20.06.2016 16183-0366-015

Coordonnées
VERISE

Adresse
HOUWAARTSTRAAT 329 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande