VERLINDEN W.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERLINDEN W.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.614.535

Publication

27/12/2013
ÿþà

Q," mod 11.1

V beh aa Bel Staz

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

1 8 -12 BELGISCH S

Luik B

i tqUIP.111 i

BELG_

- 2013 i ',,_::.f+y...- ù u~~s`,,ï'r.Dt.à,,l-

r-ZechtbrnhvarKcaphand

eE

1 bLlyÎ, cie n 2. 2713w

rAAT.crr ..'. r' DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0S4°l. 53S

Benaming (voluit) :Verlinden W.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel â Bovenbosstraat 71

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op zevenentwintig november ' tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "VERLINDEN van onbeperkte duur, met zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 71, door de heer VERLINDEN Walter Edward Sylvie Patrick, wonend te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 71. Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven (Kessel-Lo) op veertien september negentienhcnderdzevenentachtig. Niet gewijzigd.

waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort werd en vertegenwoordigd is door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de heer VERLINDEN Walter, voornoemd, die een som gestort heeft van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), waarvoor hem HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen worden toegekend, volledig volstort, genummerd van 1 tot 186. met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgeslcten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien; met de jaarvergadering op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur, zelfs als deze dag een feestdag is.

De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien,

Tot statutair zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer VERLINDEN Walter Edward Sylvie Patrick, wonend te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 71.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 13E54 7340 3833 3597 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijfentwintig november tweeduizend dertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken , en het optreden als bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch "

rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Indien een aandeel in pand is gegeven, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst,

Indien het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst is in bloot-eigendom en vruchtgebruik worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart de

bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de

vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

= indien die zaakvoerder een statutair karakter heeft. In alle andere gevallen moeten de zaakvoerders ais college

optreden.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is de enige vennoot de zaakvoerder.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen:

a) door één statutaire zaakvoerder die alleen bevoegd is of door het college van zaakvoerders,

b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan; evenwel is de vennootschap verbonden door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

In alle akten die de vennootschap verbinden moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap verbindt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

Statutair zaakvoerder is Walter Verlinden.

De algemene vergadering kan een vergoeding toekennen aan deze zaakvoerder.

Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uitte keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook isfzijn de zaakvoerder(s) van rechtswege vereffenaar, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid. De vereffenaar moet de hoedanigheid van advocaat hebben.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de bevoegdheden vermeld in het wetboek van vennootschappen met inbegrip van deze die de machtiging van de algemene vergadering vereisen.

Indien er meer dan één vereffenaar is oefenen zij hun bevoegdheden apart uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts vertegenwoordigd worden door haar apart optredende vereffenaar(s) of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de medecontractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-

behotdon

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.08.2016 16547-0156-011

Coordonnées
VERLINDEN W.

Adresse
BOVENBOSSTRAAT 71 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande