VERPLEGING RUTH COOLS

Divers


Dénomination : VERPLEGING RUTH COOLS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.003.613

Publication

30/05/2012
ÿþ Motl Watt[ 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm ' BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DORSELWEG 5 -1840 STEENHUFFEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 15 maart 2012)

Op heden 15 MAART 2012, wordt tussen

1.Ruth Cools, wonende te 1840 Steenhuffel, Dorselweg 5

en

2.Frans Cools, wonende te 1840 Steenhuffel, Eshagestraat 24

een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam 'Verpleging Ruth Cools". Artikel 1 - Rechtsvorm en naam vennnootschap

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en haar naam luidt " Verpleging Ruth Cools ".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

Dé zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Steenhuffel, Dorselweg 5. De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot overgebracht worden naar een andere plaats,

Artikel 3  Doel

Thuisverpleging in het bijzonder en verpleging in de meeste ruime zin, alsmede alle werkzaamheden die met verpleging rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, dit zowel aan huis, in dispensarium of gemeenschappelijke woonplaats voor zorgbehoevenden. Deze opsomming is niet beperkend.

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Beherende en stille vennoten

Ruth Cools is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.'

Frans Cools is stille vennoot. De stille vennoot houdt zich niet bezig met de werking of het beheer van de vennootschap. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap te zullen inbrengen.

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

1111110§1111!11

Ondernemingsnr . 896. QO 6/3 Benaming

(voluit) : VERPLEGING RUTH COOLS

(verkort) :

Vc

behc aan Belç

Staat

ussehMAI 701,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

I..

5., o ik

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger mits deze door de andere vennoot wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

De machten van de stille vennoten zijn beperkt tot:

-de controle van de vennootschap;

-het stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6  Kapitaal

Ruth Cools, de beherende vennoot, doet een inbreng van 99,00 euro. Frans Cools, de stille vennoot, doet een inbreng van 1,00 euro.

Er worden geen aandelen uitgegeven.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Artikel 7  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, mevrouw Ruth Cools.

Haar mandaat kan al dan niet bezoldigd zijn.

Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 8  Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9  Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. leder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 10 -- Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om 17.00 uur ten maatschappelijke zetel.

De vennoten komen bijeen in een bijzondere algemene vergadering telkens wanneer één van de vennoten hierom verzoekt.

Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren, Wijzigingen van essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 11  Resultaatbestemming

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 12.Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatorstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan voortijdig ontbonden worden tengevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld volgens het besluit op de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar gaat in vanaf verkrijging van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap en za! eindigen op 31 december 2012.

Ruth Cools

Beherend vennoot

Voor-

4ehduoten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
VERPLEGING RUTH COOLS

Adresse
DORSELWEG 5 1840 STEENHUFFEL

Code postal : 1840
Localité : Steenhuffel
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande