VERSAMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSAMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.851.387

Publication

19/03/2013
ÿþ(l'y ~~ Mod word 11.1

~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~__

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VERSAMO

(verkort) :

1z1. 337-

11 Il 11111 j,E1111

ag MAR. 2013

BRUSSEL

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1652 Beersel (Alsemberg), Boesdaalveidweg 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 6 maart 2013. Blijkt dat :

1. Mevrouw MOSTAERT Mireille Adrienne Josepha, geboren te Sint-Geneslus-Rode op 29 mei 1958, wonende te 1652 Alsemberg, Boesdaalveidweg 23.

2. De Heer MOSTAERT Yves Marcel Maria, geboren te Sint-Genesius-Rode op 26 september 1961, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Termeulenstraat 5.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen hebben opgericht, onder de naam VERSAMO", met maatschap-pe-ilijke zetel te 1652 Beersel (Alsemberg), Boesdaaiveldweg 23.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

- De bouwpromotie met alle daarbij horende verrichtingen, het kopen en verkopen van onroerende goederen, en exploitatie en verhuring van gebouwen, het oprichten en laten oprichten van gebouwen, de onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, rioleringswerken, het leggen van kabels en diverse leidingen, het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, evenals parken en tuinen, grondwerken, draineringswerken, het optrekken van gebouwen inclusief ruwbouw en het onder dak zetten, algemene bouwondernemingen inclusief deze die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coordinatie ervan wanneer zij door ondernemers worden uitgevoerd, metselwerk, het bouwen van stellingen en het invoegen en reinigen van gevels, het uitvoeren van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, het effenen en wegruimen, het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, het plaatsen van afsluitingen, het waterdicht maken van gebouwen en het bedekken van gebouwen met asfalt en tevens het beleggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, plafoneerwerk, cementeerwerk en alle andere pleisterwerk, het plaatsen van chapes en gipsen stofwerken, het bedekken van gebouwen met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstlelen, stalen, platen en platen in asbestcement, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerken, het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken, het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het plaatsen van centrale verwarmingen, ventilatie, verwarmingen met warme lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen, sanitaire inrichtingen, gasverwarming en bad- en zinkwerk, het beheer van roerende en onroerende goederen.

Installatie van keukens, badkamers en dergelijke, alle binnenhuisinrichting, elektrische installaties alsook verwarming via elektriciteit.

Groot- en kleinhandel, import en export in alle mogelijke bouwmaterialen, apparatuur voor binnen- en buitenhuisinrichting.

- Tussenpersoon in de handel.

- Ondernemingen voor kredieten en financieringen en voor borgstelling en waarborgen.

- Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen;

- Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en ai wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen;

- Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders;

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen bij liëtllè7gisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderend zijn;

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen;

- Het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer, als volgt : mevrouw Mostaert Mireille, ten belope van vijftig aandelen en de heer Mostaert Yves, ten belope van vijftig aandelen.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan en begint te werken vanaf de oprichting.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Mevrouw Mostaert Mireille, voornoemd, te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering wordt gehouden in de maatschappe-ilijke zetel elke eerste maandag van de maand december om twintig uur of op eerstvolgende werkdag indien wettelij-'ke feestdag en voor de eerste maal in het

jaar tweeduizend veertien, de eerste maandag van de maand december om twintig uur. '

Het boekjaar begint op éénjuli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar zal beginnen bij de oprichting en eindigen op 30 juni 2014.

-VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL-

Afgeleverd met het enige doel te warden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van

Brussel, ter publicatie.

Notaris VAN ELSLANDE Jozef.

Staatsbui - ïY78 /2b13 - Annexés du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Bergisch

Staatsblad

Bijgevoegde stukken :

- eensluidend afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoto}ititen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERSAMO

Adresse
BOESDAALVELDWEG 23 1652 ALSEMBERG

Code postal : 1652
Localité : Alsemberg
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande