VERSTRAETEN, DEWANDELEER & GILLARD ADVOCATEN (VERKORT) VDG ADVOCATEN

Divers


Dénomination : VERSTRAETEN, DEWANDELEER & GILLARD ADVOCATEN (VERKORT) VDG ADVOCATEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 556.989.539

Publication

04/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

31-07-2014

*14306954*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556989539

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Verstraeten, Dewandeleer & Gillard Advocaten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Vorm  Benaming

Artikel 2. Zetel

Zetel :

Volgens een akte verleden voor Notaris Olivier de CLIPPELE, geassocieerd notaris, lid van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Olivier de CLIPPELE - Philippe DEGOMME - Valérie BRUYAUX", te Brussel, op 29/07/2014, blijkt er dat ;

Zij heeft als benaming  Verstraeten, Dewandeleer & Gillard Advocaten , in het kort  VDG Advocaten . Beide benamingen kunnen elk afzonderlijk gebruikt worden.

1. De heer VERSTRAETEN Raphaël, geboren te Leuven op 17 oktober 1960, met woonplaats te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 42.

2. De heer GILLARD Benjamin Juliaan, geboren te Leuven op 27 februari 1979, met woonplaats te 3020 Herent, Hareveldstraat 6.

3. De heer DEWANDELEER Dirk Jozef, geboren te Brussel op 24 februari 1964, met woonplaats te 3110 Rotselaar, Hertshaag 28, hebben een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht als volgt ;

STATUTEN

TITEL I. VORM  BENAMING  ZETEL - DUUR

(volledig adres)

Onderwerp akte :

De burgerlijke vennootschap heeft de vorm aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van haar vennoten.

Rechtsvorm :

De zetel is gevestigd te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 42.

(verkort) :

VDG Advocaten

Van Bellinghenlaan 42 1910 Kampenhout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte

De zetel kan, zonder dat de statuten hoeven gewijzigd te worden, worden overgebracht naar een andere plaats bij gewoon besluit van de raad van bestuur, welk besluit zal worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel

Het doel van de vennootschap is de uitoefening van het beroep van advocaat, de activiteit van raadsman, van arbiter en van vertegenwoordiger in rechte.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verwezenlijking van deze doelstelling, daaronder onder meer onroerende goederen verwerven, alle investeringen verrichten om de vennootschap de middelen te bezorgen die noodzakelijk zijn voor het verrichten van voornoemde activiteiten, alle samenwerkingsverbanden aangaan of deelnemen in eender welke vorm van groepering die van aard is om de nationale of internationale praktijk van de vennootschap verder te ontwikkelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd.

Het vaste deel van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro).

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk voor wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Artikel 6. Aandelen en volstorting ervan

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam, die elk een nominale waarde van driehonderd en tien euro hebben.

Elk aandeel moet worden volgestort ten belope van tenminste één vierde.

TITEL II. - DE VENNOTEN

Artikel 7. Aansprakelijkheid

Artikel 8. Verwerving van de hoedanigheid van vennoot

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

Nieuwe vennoten dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen :

1. Zij dienen ingeschreven te zijn op het tableau van de Orde van Advocaten van een Belgische of buitenlandse balie, of een eenpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid te zijn waarvan de enige vennoot aan voornoemde voorwaarden voldoet;

2. Hun kandidatuur moet worden goedgekeurd met de bijzondere meerderheid die het huishoudelijk reglement voorschrijft;

3. Zij mogen de leeftijdgrens zoals bepaald in het huishoudelijk reglement niet overschreden hebben, of, indien het gaat om een eenpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, mag diens enige vennoot de vermelde leeftijdgrens niet overschreden hebben;

4. De kandidaat moet inschrijven op één of meerdere aandelen; deze inschrijving houdt eveneens een verbintenis in tot naleving van de statuten en, in voorkomend geval, de bepalingen van het huishoudelijk reglement;

5. de kandidaat dient zich te verbinden tot de strikte eerbiediging van de regels inzake de onpartijdigheid, waardigheid, kiesheid en onafhankelijkheid die toepassing vinden op advocaten.

De advocaten-oprichters zijn de eerste vennoten van de vennootschap.

De vennoot die de leeftijdgrens zoals bepaald in het huishoudelijk reglement bereikt, verliest van rechtswege de hoedanigheid van vennoot op éénendertig december van het jaar waarin hij deze leeftijd bereikt. De éénpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid verliest van rechtswege de hoedanigheid van vennoot op éénendertig december van het jaar waarin diens enige vennoot deze leeftijd bereikt.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

De aandelen zijn onoverdraagbaar, tenzij tussen vennoten mits goedkeuring met de bijzondere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

meerderheid die het huishoudelijk reglement voorschrijft.

Staatsblad

Artikel 10. Uittreding en terugname van aandelen

Een vennoot kan niet uit de vennootschap treden of om de gedeeltelijke terugname van zijn of haar aandelen verzoeken dan gedurende de zes eerste maanden van het maatschappelijk boekjaar; deze uittreding of verzoek om terugname zijn enkel toegestaan voor zover noch de uittreding, noch de vraag om terugname van de aandelen als gevolg hebben het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal, of het aantal vennoten te verlagen tot minder dan drie.

De uittreding of de vraag om gedeeltelijke terugname moeten tenminste drie maanden op voorhand aan de vennootschap worden betekend.

Artikel 11. Uitsluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12. Terugbetaling van aandelen en aansprakelijkheid van een uittredend vennoot

Artikel 13. Bestuur - Vertegenwoordiging

Bovendien kan een vennoot om een gegronde reden worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering die daarbij de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen toepast, met dien verstande dat het besluit moet worden genomen overeenkomstig de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging. Gegronde redenen voor uitsluiting kunnen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vennootschap.

Indien geen akkoord wordt bereikt over de waarde van deze aandelen, dan zal deze waarde gelijk zijn aan de intrinsieke waarde van de betrokken aandelen, die wordt berekend op basis van de boekhoudkundige waarde van de materiële en immateriële activa van de vennootschap, verminderd met de schulden van de vennootschap evenals met de voorzieningen die in voorkomend geval zijn aangelegd.

Onverminderd de toepassing van artikel 371 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de vennoten die ontslag hebben genomen of die zijn uitgetreden of uitgesloten aansprakelijk ten belope van hun inbreng tot bij de afsluiting van het boekjaar in de loop waarvan zij ontslag hebben genomen of zijn uitgetreden of uitgesloten.

Een vennoot aan wie de raad van de Orde van Advocaten waarbij hij is aangesloten het bevel oplegt om zich uit de vennootschap terug te trekken, verliest van rechtswege de hoedanigheid van vennoot.

De vennoot die ontslag heeft genomen of is uitgetreden of uitgesloten, alsmede de erfgenamen van een overleden vennoot hebben recht op betaling van de waarde van de door hem of haar gehouden aandelen.

De waarde van de aandelen wordt berekend per éénendertig december van het jaar dat voorafgaat aan het jaar gedurende hetwelk het ontslag, de uittreding, de uitsluiting of het overlijden plaatsvindt, en wordt aangepast om rekening te houden met de door de vennootschap behaalde resultaten sinds deze datum.

TITEL III.  BESTUUR

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen door de algemene vergadering der vennoten, voor een duur van zes jaar, hernieuwbaar zo dikwijls als de algemene vergadering ertoe beslist.

De raad van bestuur heeft uitsluitend de bevoegdheden hem door het Wetboek van vennootschappen en deze statuten toegekend, evenals de bevoegdheden die hem door de algemene vergadering met unanimiteit werden gedelegeerd.

Behoudens eventuele bijzondere machtendelegaties verleend door de raad van bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in de akten en in rechte door één bestuurder.

Artikel 14. Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur vormt een college. Zij komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist, op bijeenroeping door de voorzitter of diens vervanger, per brief, fax, per e-mail of elk ander elektronisch middel.

De bijeenroeping vermeldt de agenda van de vergadering.

Zij wordt naar elke bestuurder gezonden, ten minste drie dagen op voorhand, behalve in geval van hoogdringendheid.

De raad kan slechts geldig beraadslagen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, elke bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Niemand kan meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening van de vennootschap wordt gecontroleerd door de aandeelhouders zolang de wet de benoeming van een commissaris die wordt aangesteld door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, of door een accountant die lid is van het Instituut van Accountants, niet verplicht, behoudens indien de algemene vergadering beslist om toch de jaarrekening te laten doorlichten door een revisor of een accountant.

Artikel 15

Artikel 16. Samenstelling en bevoegdheden  Huishoudelijke reglementen

De algemene vergadering beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen, met uitzondering van diegene die het Wetboek van vennootschappen of deze statuten uitdrukkelijk aan de raad van bestuur toekennen. De algemene vergadering kan bepaalde bevoegdheden delegeren aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over de punten op de agenda, tenzij alle bestuurders aanwezig zijn en geen enkele bestuurder zich verzet tegen een beslissing aangaande een punt dat niet op de agenda staat.

Bij gebreke van eenparigheid over een voorstel tot beslissing, wordt deze voorgelegd aan de algemene vergadering op initiatief van elke bestuurder.

De beslissingen van de raad van bestuur worden ingeschreven in een proces-verbaal dat opgenomen wordt in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

TITEL IV.  CONTROLE

TITEL IV.  ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering kan wijzigingen aanbrengen aan de statuten en aan het maatschappelijk doel; zij kan de vennootschap omvormen, laten deelnemen aan een fusie of een splitsing, en elk huishoudelijk reglement vaststellen ter aanvulling van de statuten, o.m. voor wat betreft de betrekkingen tussen de vennootschap en haar vennoten; zij kan tevens de gronden van uitsluiting expliciteren van bestaande vennoten en de voorwaarden vastleggen voor de goedkeuring van nieuwe vennoten.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Huishoudelijke reglementen worden vastgesteld, gewijzigd of opgeheven door de algemene vergadering, overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

Artikel 17. Organisatie van de algemene vergadering

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur door eenvoudige brief of e-mail waarin de agenda wordt vermeld, en die wordt gericht aan de vennoten acht vrije dagen vóór de datum waarop de vergadering plaatsvindt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Een algemene vergadering moet elk jaar worden samengeroepen om plaats te vinden op de laatste maandag van de maand mei, om twaalf uur, om te beraadslagen over de jaarrekeningen om décharge te verlenen aan de vennoten-bestuurders. Indien voornoemde datum op een feestdag valt, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De voorzitter van de raad van bestuur kan eveneens een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Dergelijke vergadering dient te worden belegd indien vennoten die samen tenminste één derde van de aandelen van de vennootschap houden, daarom verzoeken; in dat geval moet een vergadering worden belegd binnen een maand na ontvangst van het verzoek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V.  JAARREKENINGEN  VERDELING VAN DE WINST

Artikel 22. Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

Artikel 23. Jaarrekeningen

Bij het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op en stelt hij een jaarrekening op die wordt voorgelegd aan de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die wordt aangeduid in het bericht van oproeping.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in diens afwezigheid, door de oudste onder de vennoten.

De voorzitter duidt de secretaris aan, die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering benoemt tussen de aanwezige vennoten twee stemopnemers.

Artikel 18. Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot door aan deze vennoot een schriftelijke volmacht te verlenen.

De vennoten-rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke vertegenwoordigers, onverminderd het in de voorgaande alinea bepaalde.

Artikel 19. Stemrecht

Artikel 20. Stemming

Artikel 21. Notulen

De algemene vergadering kan geldig besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Voor statutenwijzigingen gelden de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten neergelegd in artikel 382 juncto 558, tweede en derde lid van het Wetboek van vennootschappen; voor doelswijziging gelden de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten neergelegd in artikel 413, derde, vierde en vijfde lid van het Wetboek van vennootschappen. Voor andere besluiten geldt een gewone meerderheid, tenzij deze statuten een andere meerderheid voorschrijven.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering een aantal stemmen uitbrengen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat in zijn bezit is.

De notulen van de algemene vergaderingen worden getekend door de leden van het bureau en door de vennoten die daarom verzoeken.

Vijftien dagen vóór de algemene vergadering wordt de jaarrekening, met bijlagen alsmede het verslag van de raad van bestuur ter beschikking gehouden van de vennoten op de maatschappelijke zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Artikel 24. Verdeling van de winst

Staatsblad

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt toegewezen:

- vijf procent van de nettowinst wordt bestemd tot vorming van een wettelijke reserve, en dit tot op het ogenblik dat deze reserve één tiende van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal waarop werd ingeschreven, heeft bereikt;

- het saldo wordt verdeeld onder de vennoten of gereserveerd bij besluit van de algemene vergadering, dat met eenparigheid der stemmen wordt getroffen, behoudens indien de vennootschap meer dan vier vennoten telt, in welk geval de beslissing getroffen wordt volgens de aanwezigheids-en meerderheidsvereisten neergelegd in artikel 382 juncto 558, tweede en derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI.  ONTBINDING  VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25. Ontbinding

Artikel 26. Vereffening

Artikel 27. Arbitrage

Na betaling van de schulden van de vennootschap worden de aandelen terugbetaald door de vereffenaars. Het surplus van de activa wordt tussen de vennoten verdeeld pro rata de nominale waarde van de door hen gehouden aandelen.

De geschillen die rijzen tussen de vennoten voor wat betreft de tenuitvoerlegging of interpretatie van deze statuten worden in laatste aanleg beslecht door één of drie arbiters die worden aangesteld door de stafhouder van de orde bij de balie van de plaats van vestiging van het (hoofd)kantoor. Dezen zullen toepassing maken van de bepalingen van deze statuten en van het huishoudelijk reglement, alsook van de door de bevoegde orde uitgevaardigde deontologische regels.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering vindt plaats op de laatste maandag van de maand mei, om 12.00 uur, in 2016.

2. Benoeming van bestuurder

De vergadering beslist het aantal bestuurder te bepalen op drie. Wordt benoemd tot niet-statutair

zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

1. De heer VERSTRAETEN Raphaël, geboren te Leuven op 17 oktober 1960, met woonplaats te 1910 Kampenhout, Van Bellinghenlaan 42

2. De heer GILLARD Benjamin Juliaan, geboren te Leuven op 27 februari 1979, met woonplaats te 3020 Herent, Hareveldstraat 6.

3. De heer DEWANDELEER Dirk Jozef, geboren te Brussel op 24 februari 1964, met woonplaats te

3110 Rotselaar, Hertshaag 28.

Hun mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria (art. 141 Wetboek van

vennootschappen), beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmacht

De vergadering geeft volmacht aan XERIUS, Interleuvenlaan 10 te 3001 Heverlee, met mogelijkheid

Tot de ontbinding van de vennootschap kan worden besloten door de algemene vergadering die besluit volgens de quorum  en meerderheidsvereisten voorzien voor statutenwijzigingen, en die de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen naleeft.

In geval van ontbinding, om welke reden dan ook, wordt de vereffening van de vennootschap opgedragen aan één of meer vereffenaars die worden aangewezen door de stafhouder van de orde bij de balie van de plaats van vestiging van het (hoofd)kantoor.

TITEL VII.  ARBITRAGEBEDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2014
ÿþ(Dr) Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie .na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.111,Ifj1111J11111101

rechtbank van Koophandel Brussel -

neergelegd/ontvangen op

08 OKT. 2014

ter griffie varreiffielederiandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0556989539

Benaming

(voie : Verstraeten, Dewandeteer & Gillard Advocaten

(verkort): VDG Advocaten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Bellinghenlaan 42

1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap, gehouden op 27 september 2014 op de nieuwe zetel van de vennootschap blijkt dat de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 2 van de statuten, heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1910 Kampenhout, Van Bellingheniaan 42 naar 3000 Leuven, Koning Leopold 1-straat 20, met ingang vanaf 1 oktober 2014.

Dirk Dewandeleer

Bestuurder

_

op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERSTRAETEN, DEWANDELEER & GILLARD ADVOCAT…

Adresse
1910 Kampenhout

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande