VHBS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VHBS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.483.550

Publication

25/06/2015
ÿþu

Ondernemingsnr eimm,. 650

Benaming

(voluit) : VHBS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aspergeveld 23B - 3140 Keerbergen

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 12 juni 2015, eerstdaags te registreren, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam VHBS met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Aspergeveld 23B voor onbepaalde duur werd opgericht door 1, De heer SCHOEVAERTS Bart Mario René, geboren te Mechelen op 10 februari 1974, ongehuwd, wonend te 3140 Keerbergen, Aspergeveld 23B en 2. De heer VAN HEMELRIJK Mike, geboren te Bomem op 26 febrfuari 1989, ongehuwd, wonend te 2880 Bornem, Ccesar Van kerckhovenstraat 56 bus 1.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig Euro (18 550,00 Euro), ingebracht door de heer Schoevaerts Bart voor 9275,00 ¬ en door de heer Van Hemelrijk Mike ook voor 9275,00 E. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort voor 6200,00 ¬ , door elke oprichter voor de helft,

Het kapitaal wordt gevormd door inbreng in geld. Het bankattest werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Voor deze inbreng werden aan de heer Schoevaerts Bart 50 aandelen op naam zonder nominale waarde toegekend en aan de heer Van Hemelrijk eveneens 50 aandelen op naam zonder nominale waarde .

Het kapitaal is aldus verdeeld in 100 aandelen op naam zonder nominale waarde toegekend aan de 2 oprichters als vernield.

Het doel van de vennootschap is als volgt :

- het onderhouden en exploiteren van websites, alsmede het drijven van een groothandel in goederen en het verlenen van diensten in het algemeen. Het optreden ais tussenpersoon, commissionair of lasthebber in de handel.

-Het aan- en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar.

-De handel en vertegenwoordiging in de ruimste betekenis van goederen, producten en materialen. Zij mag eveneens deelnemen op welke wijze dan ook in alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen ongeacht de aard van hun doel en zij mag deze beheren, het dagelijks bestuur ervan waarnemen, raadgeven, reorganiseren en alle bewerkingen hieromtrent doen.

Dit alles in de ruimste zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur

de heer Schoevaerts Bart en de heer Van Hemelrijk Mike, beide oprichters, welke het mandaat hebben aanvaard.

Het mandaat is bezoldigd.

De algemene vergadering wordt gehouden elke tweede zaterdag van juni om 19 uur en voor het eerst de tweede zaterrdag van de maand juni 2017 om 19uur.

Het boekjaar loopt van één januari en eindigt op éénendertig december, Het eerste boekjaar loopt van 1 mei 2015 tot 31 december 2016.

- Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri-lÿ_ f~

it`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_ _

l~EERCELEGD

1le41),Nti 4915 Gefle Rechtbal'tKvanKoophandel

te Leuven. Griffie

iu

I

50 339

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

M



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor ontledend uittreksel



Jan Denys

Notaris





Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het4 van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VHBS

Adresse
ASPERGEVELD 23B 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande