VIA IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIA IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.729.836

Publication

14/10/2014
ÿþ Ma:Mon:111.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111illtig1111,1.1111111111

Ondernemingsnr: 0888.729.836

Benaming

(voluit) Via 1T

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3020 Herent, Maleizenstraat 94

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR - VOLMACHTEN

UIT EEN AKTE, verleden op 13 september 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te: 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden op het 10 Registratiekantoor Leuven 2, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "Via IT", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Maleizenstraat 94, RPR, Leuven en BTW-nummer BE0888.729.836.

Volgende vennoten waren aanwezig: 1/ de heer BOUHON Christophe Michel Sébastien, geboren tel Anderlecht op 1 januari 1975, wonende te 3020 Herent, Maleizenstraat 94, houder van 99 aandelen; en 2/: mevrouw KEULEN Katrien Sofie Irene, geboren te Bilzen op 4 december 1975, wonende te 3020 Herent, Maleizenstraat 94, houdster van 1 aandeel; aldus waren aile 100 aandelen aanwezig, volstort ten belope van 6.250,00 EUR, en was heel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd. De enige zaakvoerder van de vennootschap was aanwezig, te weten voormelde heer BOUHON Christophe

Volgende conclusies werden genomen met eenparigheid van stemmen:

De vergadering heeft beslist tot ontslag van de zaakvoerder, zijnde voormelde BOUHON Christophe, en dit met onmiddellijke ingang vanaf het definitief worden van de aanstelling van de vereffenaars zoals hierna omschreven. De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, voor de boekjaren waarvoor een jaarrekening werd opgesteld en ter goedkeuring werd voorgelegd. Voormelde zaakvoerder heeft verklaard zijn ontslag te aanvaarden met de gestelde modaliteiten.

Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder dd. 18 juli 2014, waarin het voorstel tot ontbinding, wordt toegelicht op basis van een staat van actief en passief van 30 juni 2014, in toepassing van artikel 181 van, het Wetboek van Vennootschappen, en van het verslag van mevrouw SABLON Veerie voor Bedrijfsrevisor DSD" Associates Audit & Advies bv ovv bvba te 3391 Tielt-Winge, Attenrodestraat 43, opgesteld op 9 september, 2014, met betrekking tot diezelfde staat van actief en passief van 30 juni 2014, in toepassing van hetzelfde, artikel, heeft de vergadering beslist zich aan te sluiten bij de conclusies van de bedrijfsrevisor en van de' zaakvoerder, en heeft zij beslist de vennootschap te ontbinden, met onmiddellijke ingang.

De vergadering heeft beslist om voormelde heer BOUHON Christophe aan te stellen als vereffenaar, voor de ganse duur van de vereffening. De vereffenaar zal volledige individuele bevoegdheid hebben om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en tegenover derden. Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden verleend, omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. in he bijzonder wordt aan de vereffenaar de bevoegdheid verleend om voorschotten uit te keren op he vereffeningsresultaat. Deze aanstelling is gebeurd onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de Voorzitter van de rechtbank van koophandel te Leuven, ingevolge de procedure ingevoerdi door de wet van 2 juni 2006.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap heeft de vergadering beslist de statuten als volgti aan te passen in functie van de coördinatie en de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel betreffende het doel, worden opgeheven en vervangen. De nieuwe statuten bevatten; onder meer volgende bepalingen:

De vennootschap werd opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt: "Via IT'. Haar naam mag niet meer gewijzigd: worden. Alle stukken die uitgaan van de vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf 12 september 2014 enkel nog voor haar vereffening..

De vennootschap heeft als doel: A) - de import en distributie van softwareproducten, het maken van software op maat, alle dienstverlening in de informaticasector; - het verlenen van adviezen en bemiddeling;

inzake softwareproducten en de verhuur ervan; - de commercialisatie (aankoop, verkoop en verhuur) van aile

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Grue Rzehtb.,2nf, wan K000l-randzA

0 3 UT, 2r.AGriffie

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatelad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

hard-Wareproducten; - de begeleiding van informatica-opleidingen; - het verstrekken van managementadviezen;

dienstverlening op het vlak van marketing, dit alles in de ruimste betekenis, eveneens aile aanverwante activiteiten. De vennootschap heeft tevens tot doel het presteren van diensten en verstrekken van raad voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, in het bijzonder op het gebied ; van organisatie, bedrijfsorganisatie en management. De vennootschap heeft eveneens tot doel de invoer, uitvoer koop, verkoop, vertegenwoordiging en in het algemeen, de handel onder elke vorm van gebruiks- en ; uitrustingsgoederen. B) verhuren, verkopen en aankopen van vastgoed (immobiliën), behoudens deze aan een bijeonder reglementering onderworpen. In het algemeen zal de vennootschap elle handelingen mogen verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken. De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, als op de wijze ; voorzien door artikel 1861 Burgerlijk Wetboek, deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder aile andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze ; doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijk of helpen uitbreiden. Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel. De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België ais in het buitenland.

De zetel van de vennootschap kan niet worden gewijzigd dan na homologatie door de rechtbank van , koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijke fractie van het kapitaal ; vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars. Indien er maar één vereffenaar wordt aangesteld, heeft deze volledige individuels bevoegdheid. Indien er meerdere vereffenaars worden aangesteld, ; hebben zij gezamenlijke bevoegdheid, en vertegenwoordigen zij de vennootschap geldig door een gezamenlijk optreden. De vereffenaar(s) zijn steeds bevoegd om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 181 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. De + jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 10u00 op de ; zetel van de vennootschap. De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaars conform de wettelijke voorschriften.

De vereffenaars zijn aansprakelijk jegens derden en jegens de vennoten voor de vervulling van hun taak en zijn aansprakelijk voor tekortkomingen in hun bestuur.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone algemene vergadering van de ; vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde afrekening. Minstens één maand voor de ; algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, op de zetel van de vennootschap. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris of door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. In voorkomend geval aanhoort de algemene vergadering het verslag van de commissaris en beslist over kwijting, waarna de vereffening gesloten is. Zelfde vergadering duidt de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard en geeft de maatregelen aan voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers of aan vennoten,

De vergadering machtigt haar voornoemde vereffenaar en/of D'Hollander & Uiens, burgerlijke vennootschap ovve bvba, ondememingsnummer 0889.084.875, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Liemingenstraat 21 en/of haar zaakvoerder, de heer Ulens Jeroen, met recht tot indeplaatsstelling, met aile machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij aile noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

De notaris (g et.)

Michael BOES

samen hiermee neergelegd:

- expeditie (inclusief historiek en coördinatie);

- verslag zaakvoerder;

- verslag bedrijfsrevisor

..... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.08.2013 13443-0471-009
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 14.08.2012 12413-0486-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 26.08.2011 11464-0366-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 14.06.2010 10176-0343-009
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09537-0324-009
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08674-0301-011

Coordonnées
VIA IT

Adresse
MALEIZENSTRAAT 94 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande