VIGOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIGOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.901.047

Publication

23/01/2014
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C

11

1902

r

BRUSSEL

1 4 JAN 2014

Griffie

0869.901.047

Vigol

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Roodborstjeslaan 10 -1950 Kraainem

Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28/11/2013

De vergadering beslist om vanaf 01/12/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Leuvensesteenweg, 555, Unit 11 te 1930 Zaventem,

RONAGHI Ali

Zaakvoerder

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

Op de laatste blz. van Luik A vermelden : fkëctá; Naam en hoedanigheid van ae insirumenterenae notaris, hetzij van cie perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2013
ÿþs

Mod Wa,d 11.1

,4,t'i._ ;' ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

e21 NOV 2013

*1318

Ondernemingsnr : 0869901047

Benaming

(voluit) : RONAGHI COMMERCE EXTERIEUR SPRL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1950 Kraainem, Roodborstjeslaan 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - Vaststelling van de verplaatsing van de zetel - aanneming van de nieuwe statuten in het Nederlands.

Uit een akte verleden voor Meester Catherine HATERT, notaris, geassocieerd notaris te Sint-Joost-ten-Node, op vier november tweeduizend dertien, niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennoostchap met beperkte aansprakelijkheid "RONAGHI COMMERCE EXTERIEUR SPRL" de volgende beslissingen heeft genomen :

1. Beslissing de naam van de vennootschap te wijzigen van « RONAGHI COMMERCE EXTERIEUR SPRL», naar « VIGOL ».

Bijgevolg beslissing in artikel één alinea één van de statuten, het woord « RONAGHI COMMERCE EXTERIEUR SPRL» door te halen om dit te vervangen door het woord « VIGOL ».

2. Vaststelling van de verplaatsing vast van de maatschappelijke zetel van Elsene, Lesbroussartstraat, 108 naar Kraainem, Roodborstjeslaan, 10.

Bijgevolg, beslissing in artikel twee alinea één van de statuten de woorden « Ixelles (1050 Bruxelles), 108, rue Lesbroussart» door te halen om deze te vervangen door de woorden "Kraainem, Roodborstjeslaan, 10",

3. Beslissing de statuten aan te nemen in het Nederlands en dit zonder wijzigingen aan te brengen aan de essentiële elementen in de Fransstalige statuten en ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen. Uit de nieuwe statuten blijkt dat

- RECHTSVORM EN BENAMING : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIGOL".

- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1950 Kraainem, Roodborstjeslaan 10.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of bij wijze van

deelneming in België of in het buitenland :

- De verkoop, import en export van alle soorten draadmachines, weven, weefdraad, het bevestigen, textiel en tapijten en hun toebehoren,

- Installatie, ontmanteling en afgewerkte levering van deze machines,

- De verkoop, import en export van alle soorten van zijde, wol, polyester, acryl, katoen, synthetische, stoffen, synthetische zijde, nylon, polyamide vezels en weefdraden gebruikt in de tapijt-en textielindustrie, evenals grondstoffen die worden gebruikt in deze sectoren,

- De verkoop, import en export van aile soorten kleurstof, meekrap en grondstoffen die worden gebruikt bil de vervaardiging van de kleurstof in de tapijt-en textielindustrie,

- De verkoop, import en export van alle tapijten en stoffen.

Ze kan in het kader van dit doel eveneens alle activiteiten van public relations en van klantenwerving uitoefenen.

De vennootschap mag op algemene wijze alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen hoegenaamd ook stellen, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bevorderen.

Ze mag belangen nemen hetzij door inbreng, inschrijving of fusie of op elke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen of die een economische band met haar hebben..

De vennootschap kan eveneens de functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- DUUR : onbpaalde duur.

- KAPITAAL :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge .0( Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op dertig duizend euro (30.000,00 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door driehonderd aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, gestort op de wijze aangeduid in de akten van oprichting, verhoging en/of vermindering van kapitaal.

- BESTUUR  BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Elke zaakvoerder vertegenwcordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en verricht alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het vervullen van het maatschappelijk doel, behalve diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot.

- ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 19 uur.

a) Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij per brief, hetzij door een lasthebber. Deze stem zal evenwel nietig zijn als deze brief niet door de zaakvoerders is ontvangen op zijn minst drie dagen voor de algemene vergadering. Ze zal eveneens nietig zijn als deze brief niet de volgende vermeldingen bevat ;

- de naam en de woonplaats van de vennoot,

- de naam van de vennootschap en haar maaíschappe%ke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- de stem of de onthouding voor elk agendapunt zoals aangegeven in de oproeping,

- de plaats en de datum van de ondertekening,

- de handtekening van de vennoot of van zijn lasthebber.

Deze brief kan verstuurd worden bij wijze van alle communicatiemiddelen en meer bepaald per post, e-mail

en telefax. Bijgevolg is enkel een geschrift vereist.

b) Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het randschrijven vermeld, Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

- BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

- VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op voorstel van de zaakvoerders,

- VERDELING VAN HET VEREFFENINGOVERSCHOT

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

4,

Voor-

n behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen,

4. Alle machten worden verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en aan de ondergetekende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle machten worden verleend aan de zaakvoerder teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de wijziging in de gegevens bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Catherine HATERT,

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor gelijktijdige neerlegging

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2013
ÿþ lAod P4F 44,4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

08NOV2015

BRUSSEL

Griffie

r

IIIIIIII.Ç..ij 1!111J

bel a: Be Sta

111

Ondernemingsnr : 0869.901.047

Benaming (votutt) : Ronaghi Commerce Exterieur

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roodborstjeslaan 10 -1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16/09/2013

De vergadering beslist om te benoemen als zaakvoerder vanaf 16/09/2013 Hossein Borzooei Bidgolf, wonende Fin du Boulevard Imam Khomeiny, Aran-o-Bidgol, Ispahan, Iran.

Tegelijk neergelegd: PV dd 16/09/2013

Ronaghi Ali

zaakvoerder

BijCagen b j ïiet ëlgisc7i Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden 12ëçfâM N'eamerilïóédinighërdvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

20/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 13.06.2013, DPT 14.08.2013 13426-0103-011
03/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 14.06.2012, DPT 31.07.2012 12368-0358-010
26/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 09.06.2011, DPT 22.08.2011 11428-0101-010
18/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 10.06.2010, DPT 13.08.2010 10412-0038-010
19/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 11.06.2009, DPT 14.08.2009 09578-0277-009
04/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 14.06.2008, DPT 30.07.2008 08508-0158-010
07/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 14.06.2007, DPT 31.08.2007 07706-0010-010
06/09/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 08.06.2006, DPT 30.08.2006 06735-1204-011
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 12.08.2015 15417-0196-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 31.08.2016 16568-0559-010

Coordonnées
VIGOL

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 555, UNIT 11 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande