VIPM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIPM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.564.646

Publication

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 14.08.2013 13432-0484-010
30/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetega ter griitie oer

Rechtbank vanKoo n

te Leuven, de~.

DFIER,

C

lil1mii~i~NNieii~~niN

13 7968

Ondernemingsnr : 0898.564.646

Benaming

(voluit) ; VIPM

(verkort) "

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Halensebaan, 77 te 3390 Sint-Joris-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig december tweeduizend en twaalf door Meester, Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek -1030 Brussel, "Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Woluwe op drie januari tweeduizend en dertien boek 37, blad 76, vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 t:). Ela inspecteur (ondertekend) JEANBAPTISTE F." dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen

1. De algemene vergadering heeft de voorzitter ontslaat van de voorlezing van het fusievoorstel. De aandeelhouder heeft verklaard een perfecte kennis te hebben van deze documenten.

2. Fusie

De algemene vergadering heeft het fusievoorstel goedgekeurd en heeft beslist om onderhavige: vennootschap VIPM te fuseren met de naamloze vennootschap EH PARTNERS, met maatschappelijke zetel te' 1400 Nivelles, avenue Robert Schuman 12, met cndememingsnummer 0894.498.366, bij wijze van opslorping van onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening, met de overdracht van de totaliteit van haar vermogen, zowel actief als passief, aan de naamloze vennootschap EH PARTNERS, en dit overeenkomstig de. voorwaarden vermeld in het fusievoorstel.

De fusie vindt derhalve plaats zonder kapitaalverhoging en zonder de creatie van nieuwe aandelen van de vennootschap EH PARTNERS. De aandelen van de vennootschap VIPM worden van hun kant zuiver en eenvoudig vernietigd,

De overdracht van het vermogen van de naamloze vennootschap VIPM, waarvan de vergadering uitdrukkelijk bevestigt dat zij geen onroerende goederen bezit, zal plaatsvinden op basis van de boekhoudkundige toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012. De activa en passiva en: de elementen van het eigen vermogen van de vennootschap worden allen vermeld in de boekhouding van de, overnemende vennootschap voor de waarde waarvoor zij op voormelde datum zullen ingeschreven staan in de. boeken van de overgenomen vennootschap,

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt, zullen de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari, 2013.

3. Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, zal de algemene vergadering van de,,, overnemende vennootschap de jaarrekening van de overgenomen vennootschap goedkeuren voor de periode gaande vanaf de afsluiting van het laatste boekjaar waarvan de rekeningen werden goedgekeurd, zijnde 30i december 2011, en 31 december 2012. Zij zal zich eveneens uitspreken over de kwijting te verlenen aan de: bestuurders van de overgenomen vennootschap.

Ten gevolge van de fusie eindigen de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

4. De vergadering heeft volmacht verleend aan de heer Toni TURI, voornoemd, (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten met het oog op de schrapping van de overgenomen vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO).

Te dien einde mag voormelde volmachtdrager, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken tekenen en, in het algemeen, al het nodige doen, zelfs wat niet uitdrukkelijk bij deze voorzien is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~t, e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv.









Annexes du 1VIonTtëiir b lge

Bijlagen bij hef BëTgisch Staat"slilád-- 3O/0I/20I3















Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþ4 r I" ~ P

i111111111~uiu

*ieoie e*

IN

Nod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne¬ rgaiega ter çtrtffie der

Re;tith2n1. 3n Kaophandei

te Leuve^. cRF~r-L, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.564.646

Benaming

(voluit) : VIPM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Halensebaan 77 te 3390 Sint-Joris-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien december tweeduizend en twaalf door Meester Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek - 1030 Brussel, "Geregistreerd twee bladen zonder renvooi op het' lste Registratiekantoor van Woluwe op eenentwintig december tweeduizend en twaalf boek 037, blad 070, vak: 09, Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De eta inspecteur (ondertekend) JEANBAPTISTE F." dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen

1, het maatschappelijk boekjaar te wijzigen als volgt : de begindatum wordt voortaan één januari en de, einddatum éénendertig december van elk jaar.

Bijgevolg heeft zij eveneens beslist om artikel 18 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde, kalenderjaar."

Als overgangsmaatregel heeft de algemene vergadering beslist het huidig maatschappelijk boekjaar, begonnen op éénendertig december tweeduizend en elf, te vertogen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen ais volgt : deze zal voortaan doorgaan op vierde donderdag van de maand juni om achttien uur dertig minuten.

Bijgevolg heeft zij eveneens beslist om artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de zetel van de', vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproepingen op de vierde donderdag van de maand juni', om achttien uur dertig minuten."

Als overgangsmaatregel heeft de algemene vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal: plaatshebben op zevenentwintig juni tweeduizend dertien.

3. Mevrouw Dafne REYMEN, wonende te 3320 Hoegaarden, Gasthuisstraat, 2, heeft bij schrijven de dato

13 november 2012 haar ontslag als bestuurder ingediend, met ingang vanaf 01 november 2012.

De vergadering is akkoord gegaan met dit ontslag.

Eventuele kwijting zal haar verleend worden tijdens de volgende jaarvergadering.

4. volmacht aan volgende personen te geven:

- de bèstuurders tot uitvoering van de genomen beslissingen;

- ondergetekende notaris Nicolas van Raemdonck tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de

gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke, bepalingen terzake;

- de heer Toni TURI (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten bij het

ondernemingsloket, de KBO, en van alle eventuele andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de

beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk_ neergelegd: uitgifte van het pv,_ coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2012
ÿþ Mai 2.1

L.ia"tk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



C Neergelegd ter griffie der Rechtb'ánk van Koophandel

te Leuven, de 2 i2

AE GRIFFIER,

Griffie



1111111111111111111111111111

*12188166*



Ondernemingsnr : 0898.564.646

Benaming

(voluit) : VIPM

Rechtsvorm : Naamlooze Vennootschap

Zetel : Halensebaan 77 - 3390 Sint-Joris-Winge

Onderwerp akte : Neerlegging van een fusievoorstel - Overneming van VIPM NV door EH PARTNERS NV

A.OMSCHRIJVING VAN DE FUSIE

Op datum van 7 November 2012, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de Naamloze Vennootschap EH Partners en van de Naamloze Vennootschap VIPM in onderling overleg een fusievoorstel opgemaakt.

Gegeven dat EH Partners N.V. de enige aandeelhouder van VIPM N.V. is, zal deze oprichting als een fusie door vereniging van alle aandelen in een hand beschouwd worden.

Overeenkomstig met alle statutaire en legale bepalingen, zullen de bestuursorganen van de deelnemende vennootschappen hun respectieve aandeelhouders op de hoogte brengen van alle nuttige informaties die door het Wetboek van Vennootschappen en hun statuten worden voorzien.

Dit fusievoorstel wordt door de ondertekende bestuurders in het dossier van alle vennootschappen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd, ten laatste op 9 november 2012,

Beide partijen behoren dat deze verrichting op de regime van fiscale neutraliteit, bepaald door artikels 117 en 120 van het Wetboek registratierechten, 211 en 212 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen (1992), en 11 en 18 § 3 van het BTW Code, wordt onderworpen.

Dit fusievoorstel zal aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen worden voorgelegd, tenminste zes weken na de neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De datum voor de goedkeuring van het fusievoorstel wordt op 21 december overwogen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen in gelijke delen door beide vennootschappen.

Het fusievoorstel bevat tenminste :

1° De vorm, benaming, doel en maatschappelijke zetel van de vennootschappen die de fusie oproepen.

2° De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° De rechten verzekerd door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de overgenomen vennootschap,

4° De voordelen die worden toegekend aan de bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschappen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

B.VOORSTELLING VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

De fuserende vennootschappen zijn :

oEH PARTNERS N.V., Overnemende vennootschap ;

oViPM N.V., Over te nemen vennootschap.

B~1.Overnemende vennootschap : EH PARTNERS N.V.

EH PARTNERS is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met een maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 62.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

EH PARTNERS N.V. is opgericht op 19 december 2007. De authentieke akte is verleden door meester Pierre-Paul VANDER BORGHT, notaris te Schaerbeek, De statuten zijn sindsdien niet gewijzigd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1400 Nijvel, Avenue Robert Schuman 12.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Nijvel onder het nummer BE0455.352.939 en is onder hetzelfde nummer gekend voor de BTW.

De Vennootschap heeft tot doel :

« De deelneming in alle industriële, handels- of financiële zaken, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen ; het bezit van aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen van zulke zaken, verenigingen, ondernemingen of vennootschappen, ofwel aandere financiële instrumenten zoals opties, warrants, enz...

De vorming, ontwikkeling, beheer en behoud voor zijn persoonlijke rekening van zowel roerende ais onroerende erfgoed,

De aankoop, verkoop, ontwikkeling, bouw, renovatie, onderdeel, afdeling, ontwikkeling, rekening of leasen van alle roerende en onroerende goederen ; De toekoning, met voldoende onderpand, van leningen of kredieten binnen deze kaders ; alle verrichtingen van onroerende leasings.

Bijstand en deelname aan het beheer van alle zaken, onderneming, vereniging of vennootschap.

Alle activiteiten van advies op vaak van beheer/management, financiële organisatie, administratie, personeelsbeheer, met uitsluiting van de activiteiten geregeld door de wet van 4 december negentienhonderd negentig op vermogensbeheer.

Bovendien mag de vennotschap alle handels-, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen.

Zij kan door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op een andere manier, inclusief het beheer of de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder of bestuurder, in alle vennootschappen of ondernemingen die een verknocht of analoog doel hebben en die kunnen bijdragen tot haar versprijding en ontwikkeling. Zij kan zich ten gunste van alle ondernemingen of vennootschappen, verbonden of niet, borg stellen of andere zekerhenden verstrekken.

B.2.Over te nemen vennootschap : VIPM N.V.

VIPM is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met een maatschappelijk kapitaal van 1.080.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door 1.800.000 aandelen, verdeeld in twee soorten, te weten 1.600.000 aandelen « A » genaamd met stemrecht en 200.000 aandelen « B » genaamd zonder stemrecht, allen zonder vermelding van nominale waarde.

VIPM N.V. is opgericht op 10 juni 2008. De authentieke akte is verleden door meester Isabelle Mostaert, notaris te Leuven. De statuten zijn sindsdien niet gewijzigd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3390 Sint-Joris-Winge, Halensebaan 77.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder het nummer 6E0898.564.646 en is onder hetzelfde nummer gekend voor de BTW.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap heeft tot doel

« Het verrichten van alle consultancy-,organisatie- en beheersopdrachten in de ICT Sector evenals het participeren in vennootschappen uit de ICT sector.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of aspraak deelnemen in aile andere Belgische of buitenlande vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten warden, wier doel al dan niet gelijk is, verwant, verknocht, of analog aan het hare of waarvan deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan zich ten gunste van dezeldfe vennootschappen borg stellen, of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of ander zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de venootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. »

C. RUILVERHOUDING

EH PARTNERS N.V. is eigenaar van de 1.800.000 aandelen die het kapitaal van VIPM N.V.

vertegenwoordigen, waardoor zij 100% van de stemrechten op de Algemene Vergadering

bezit.

Overeenkomstig met de Wettelijke Bepalingen, zal de fusie niet leiden tot oprichting van nieuwe aandelen. Het is dus niet nodig om een ruilverhouding en de modaliteiten voor de levering van de aandelen te rechtvaardigen. Er zal geen bijkomende opleg in geld plaatsvinden.

D.RETROACTIVITEIT

De bestuursorganen stellen voor dat alle handelingen die door de overgenomen VIPM N.V. sinds (en met begrip van) 1 januari 2013 worden verricht, boekhoudkundig geacht zullen worden als zijnde verricht voor rekening van de overnemende EH PARTNERS N.V.

De effectieve datum van de fusie is dus op 31 december 2012 vastgesteld.

In dat opzicht, verbindt VIPM N.V, zich ertoe haar boekjaar te verlengen tot 31 december 2012 voorafgaand de Algemene Vergadering die de fusie moet goedkeuren.

E.RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch

houders van enige effecten andere dan gewone aandelen.

Bijgevolg worden geen rechten toegekend aan de aandeelhouders van VIPM N.V.

F.BIJZONDERE AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS TOEGEKENDE EMOLUMENTEN VOOR HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG (695 W. VENN)

De fusie is uitgevoerd in het kader van de procedure voorzien door artikel 719 uit het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg dient er geen verslag opgesteld te worden door een bedrijfrevisor of een externe accountant. Dit punt is dus doelloos.

t c I 4

li

Voor-

behouden

ÇJ aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge G.BI,JZONDERE VOORDELEN, TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BERSTUURSORGANEN DIE HET VOORWERP UITMAKEN VAN DIT FUSIEVOORSTEL

Er werden of zullen geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van VIPM NV en EH PARTNERS NV in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

Opgemaakt te Nijvel, op 7 November 2012 in vier exemplaren, twee ervan neergelegd bij de Griffie vàn de Rechtbank van Koophandel van beide vennootschappen, twee andere behouden in de vennootschapsregisters van EH Partners en VIPM.

CURABA SALVATORE

Bestuurder

TURI TONI

Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 16.07.2012 12304-0526-011
06/06/2012
ÿþ MM 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



T Neergelegd ter griffie der Rechtbank v8rt Koóp~jandel

te Leuven, de 2 5 MEI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Vc IIIlI1 11111 I1llII1ll1ll!l 11111 llII 11111 l!l liii

behc aar Bel( Staa' *12101034*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0898.564.646

Benaming

(voluit) : VIPM

Rechtsvorm : Naamlooze Vennootschap

Zetel : Halensebaan 77 - 3390 Sint-Joris-Winge

Onderwerp akte : Ontslag/nominatie van bestuurders

Extract van de bijzondere algemene vergadering van 14 April 2012.

De vergadering neemt, na beraadslaging, met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

De vergadering neemt, na beraadslaging, met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen: 1.De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder van:

Q'De heer CASTELA1N Christian, verblijvende te Rue Verhuist 64, 1180

en dit met ingang van 13 april 2012.

2.De vergadering benoemt als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 14 april 2012: DDe heer BLOCK Jean-Michel, wonende te Rue de Pinchart 80e 72, 1340 Ottignies

De bestuurders worden benoemd voor de een periode die zal eindigen ter gelegenheid van de jaarvergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2016. Hun mandaat is onbezoldigd.

De Voorzitter

Curaba Salvatore

De Secretaris

Turi Toni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla.

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

IM

*11123565"

Nevic ;erii ter gi5i1:1 e....:r

t'"rli~

~ i~C1:~~7'fi,_

~ gg qq

~ 6gV~

tR ~ ~. , i~ ~ai, ~ ~ ^~q

. .. " + d IL.'

. .o

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.564.646

Benaming

(voluit) : VIPM

Rechtsvorm : Naamlooze Vennootschap

Zetel : Halensebaan 77 - 3390 Sint-Joris-Winge

Onderwerp akte ; Ontslaglnominatie van bestuurders

Extract van de bijzondere algemene vergadering van 31 Mei 2011.

De vergadering neemt, na beraadslaging, met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1. De vergadering neemt kenis van het ontslag als bestuurder van :

- De heer Ortwin Reymen, verblijvende te Heideweg 6, 3220 Holsbeek

- De heer Louis Eggermont, wonende te Lotuslaan 8, 3190 Ever

en dit met ingang van 31 mei 2011.

De vergadering beslist verder dat over de kwijting voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurders tijdens het boekjaar dat aanving op 31 december 2010 tot heden zal worden beslist ter gelegenheid van de jaarvergadering van het jaar 2012 die de jaarrekening over dat boekjaar zal goedkeuren.

2. De vergadering benoemt als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 31 mei 2011 :

- De heer Salvatore Curaba, wonende te Rue des Chasseurs 155, 7100 La Louvière

- De heer Christian Castelain, wonende te Rue Verhuist 64, 1080 Uccle

- De heer Toni Turi, wonende te Chemin de la Poudrerie 10B, 7061 Casteau

De bestuurders worden benoemd voor een periode die zal eindigen ter gelegenheid van de jaarvergadering van de Vennootschap die zal worden gehouden in het jaar 2016. Hun mandaat is onbezoldigd.

De Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 01.05.2011, NGL 17.05.2011 11118-0527-011
16/02/2011
ÿþ(Ur

I lll Oh1 III 1101 0111 hifi 101 l0l l0 llI

*iioasvss"

Luik B.

Mod 2.1

4ee" ;eed ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Q 4 FEL 2011 DE GRWF !ER;

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0898564646

Benaming

(voluit) : VIPM

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Halensebaan 77, 3390 Sint-Joris-Winge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 23 december 2010 werd in aanwezigheid van alle bestuurders

het volgende beslist :

- Ontslag van FWBME en Erik Deboutte als bestuurder

- Benoeming tot bestuurder met ingang van 01/01/2011 met mandaten eindigend op 31/12/2017:

Ortwin Reymen, Halensebaan 77, 3390 Sint-Joris-Winge

Getekend : Dafne Reymen, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij hel Belgiseb Staatsbiad 16/02/2011- Aunexes_du_Moniuteuxbelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 25.06.2010 10235-0406-011
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
VIPM

Adresse
HALENSEBAAN 77 3390 SINT-JORIS-WINGE

Code postal : 3390
Localité : Sint-Joris-Winge
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande