VLAAMSE VERENIGING GOLFSENIOREN, AFGEKORT : VVGS

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE VERENIGING GOLFSENIOREN, AFGEKORT : VVGS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 525.979.530

Publication

12/09/2013
ÿþf';

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ti

111111g,131.11,1 j11,1.1 SIM

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanddf

teLetiven, de - 3 7.r; , 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.979. ;} 3O

Benaming

(voluit) : VLAAMSE VERENIGING GOLF SENIOREN

(verkort) : VVGS

Rechtsvorm : VZW

Zetel : IJSBERGSTRAAT 108/5 TE 3271 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Onderwerp akte : BEKENDMAKING

De bijzondere Algemene Vergadering van 6 juni 2013 heeft in haar zitting volgende bestuurders benoemd

voor een periode van 5 jaar.

Selleslagh Karel, 14/11/1945; Vandenbruel Antoon, 01/03/1947; Hoflijk Etienne, 04/10/1953;

Decoster Katrien, 23106/1965; Sterckx Raphael, 21102/1958.

De Raad van Bestuur heeft de taken alsvolgt verdeeld:

Selleslagh Karel: voorzitter, Vandenbruel Antoon: Captain; Hoflijk Etienne: Secretaris-Generaal;

Decoster Katrien: Sporttechnisch Coordinator; Sterckx Raphael: PR & Communicatie

Opgesteld te Scherpenheuvel-Zichem op 6 juni 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laa%ste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedansgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

23/04/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

III' II~I~IIII!911

*1306 675>

IN

Ondernemingsnr :A'j ~Ja Cj 9 . -S .3Q

Benaming

(voluit} : VLAAMSE VERENIGING GOLFSENIOREN

(verkort) : WGS

Rechtsvorm : VZW

Zetel : IJSBERGSTRAAT 108/5 3271 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Onderwerp akte : OPRICHTING VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

De vzw Vlaamse Vereniging voor Golfsenioren wordt door de volgende rechtspersonen gesticht op 29 september 2012

Stercis Raphael, 21/02/1958 Europawijk 68 te 2440 Geel

- Hoflijk Etienne , 0411011953 ljsbergstraat 108 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Vandenbruel Antoon, 0110311947 s' Herenweg 4 te 2222 itegem

- Selleslagh Karel, 14/1111946 Schoolstraat 1 te 1980 Zemst

- Decoster Katrien, 23/0611965 Ijsbergstraat 108 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Titels. Naam, zetel en duur der vereniging.

Art.1. De vereniging draagt de naam : "Vlaamse Vereniging Golfsenioren ". (afgekort WGS)

Art.2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te : Ijsbergstraat 10815 te 3271, Scherpenheuvel-Zichem

Art.3. De maatschappelijke zetel mag op elk adres binnen het gerechtelijk arrondissement Leuven bepaald en/of overgeplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur.

Art.4. De vereniging heeft tot doel de beoefening van golf als sport, spel, bezigheid, therapie of hobby, aan te moedigen en te promoten en dit zowel op recreatief als op kompetitief vlak. Inzonderheid kan dit gebeuren door haar leden te helpen op alle mogelijke gebieden en dit zowel op technisch, materieel, administratief, mentaal, fysiek, sportief, kultureel, sociaal, intellectueel, informatief ais op elk redelijk ander vlak. Dit alzo ook en in bijzonder voor met golf startende, beginnende en meer ervaren beoefenaars en of personen van 50 jaar of meer, al dan niet met met leeftijdsgerelateerde en of andere beperkingen en of aandoeningen. De vereniging zal zijn leden trachten bij te staan met het ter beschikking stellen van golfleraars, trainers, monitors , opvoeders, specialisten, uitrusting, alsook door het organiseren van tornooien, sport-en andere demonstraties, lezingen, infodagen, clinic's, workshops, reizen en dergelijke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

lfwrort - hknnm nn i.n nrS4eaer,1 :...-.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MdD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging kan alle mogelijke vormen van opleiding steunen en organiseren die het doel kunnen helpen verwezenlijken.

De vereniging ontzegt zich elke inmenging in politieke, filosofische en of godsdienstige aangelegenheden.

De vereniging mag eveneens alle activiteiten ondernemen die het doel kunnen bevorderen. In die zin kan zij ook, doch slechts op bijkomstige wijze , handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Art.5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

Titel 2. Effectieve en toegetreden leden.

Art.6. De vereniging heeft effectieve en toegetreden leden. Het aantal effectieve leden mag niet minder zijn 3 bedragen.

Art.7. Om effectief lid te worden van de vereniging dient men zich schritelijk kandidaat te stellen bij de Raad van Bestuur die de aanvraag zal voorleggen a. d. eerstvolgende Algemene Vergadering die beslist met minimum 2/3 der stemmen.

Art.8. Men kan toetredend lid worden van de vereniging middels de betaling van lidgeld.

Art.9 Enkel effectieve leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering en kunnen zetelen in de Raad van Bestuur. Toetredende leden worden verder "lid" of "leden" genoemd.

Art.10. De Algemene Vergadering bepaalt de in art.8 genoemd lidgeld, dat niet meer mag bedragen dan 125 E.

Art.11. Elk lid kan ten Mien tijde uit de vereniging treden. het ontslag moet per aangetkend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis gebracht worden. Betaalde bijdragen en of lidgelden zijn niet terugvorderbaar.

Tite13. Algemene Vergadering.

Art.12. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij diens afwezigheid zal de vergadering worden voorgezeten zoals bepaald in het Reglement van Inwendige Orde.

Art.13. Elk effectief lid heeft in geval van zijn of haar aanwezigheid één stem. Stemmen bij volmacht is niet toeglaten. Van elke vergadering wordt een verslag opgetseld dat per brief of email naar de effectieve leden verstuurd wordt en dat op de Maatschappelijke Zetel van de vereniging ter inzage !id van elke belanghebbende.

Art.14. De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging . Zij bezit de bevoegdheden die haar door de wet zijn toegekend. Alle andere bevoegdheden worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

Art.15. De Algemene Vergadering komt samen zo dikwijls als dit nodig is doch minstens éénmaa[ per jaar. Voor deze vergadering wordt door middel van een gewoon schrijven of email opgeroepen door de Raad van Bestuur en dit minimaal B dagen voor datum der samenkomst. Bis ontstentenis van een uitnodiging komt de Algemene Vergadering steeds samen op de eerste werkdag na 1 maart op de zetel van de vereniging en dit om 20.00h.

MOD 2,2

73 " VertiOt'k

Titel 4. Raad van Bestuur.

Art.16. De Algemene Vergadering benoemt en ontslaat de leden van de Raad van Bestuur. De werking van de Raad van Bestuur gebeurd conform het Reglement van Inwendige orde.

Art.17. De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Zij kan hiervoor een persoon mandaat geven.

Art.18. De Raad van Bestuur komt samen telkens het belang van de vereniging zulks vereist en telkens wanneer de Voorzitter de bestuurders hiertoe uitnodigt door middel van een gewoon schrijven of email. Van elke vergadering wordt een verslag gemaakt dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende. Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid der aanwezige bestuurders genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel niet aanvaard. Een bestuurder kan zich niet door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen.

Titel 5. Begroting en jaarrekening

Art.19. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de begroting en de jaarrekening voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Het eerste werkjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

Titel 6. Wijzigen van de statuten.

Art. 20. Alleen de Algemene Vergadering kan de statuten wijzigen. Tot wijziging van de statuten kan slechts besloten worden indien de wijziging is vermeld op de oproepingsbrief of email en indien 2/3 van de leden aanwezig zijn. Wordt dit aantal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, volgens de beschrijving in Art.15. De vergadering kan dan geldig beslissen ongeacht het aantal aanwezige leden. Voor elke statutenwijziging is bovendien de goedkeuring nodig van 213 van de aanwezige leden tenzij voor de wijziging van het doel van de vereniging waarvoor unanimiteit vereist is.

Titel.7 Ontbinding en vereffening van de vereniging.

Art.21. Om over te gaan tot de ontbinding van d evereniging gelden dezelfde regels als voor de statutenwijziging zoals omschreven in Art.20.

Art.22. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens de bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

Art.23. ln geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de eventuele schulden, overgedragen aan één of meer organisaties met een sociaal doel.

Titel 8. Reglement van Inwendige Orde.

Art.24. Ter aanvulling van deze statuten kan de Algemene Vergadering een Reglement van Inwendige Orde opstellen, wijzigen of opschorten.

Art.25. De Raad van Bestuur bestaat uit de volgende personen: Selleslagh Karel,

Vandenbruel Antoon, Hoflijk Etienne en Decoster Katrien.

Opgesteld te Scherpenheuvel-Zichem op 29 september 2012

Getekend:

Tekst

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2015
ÿþhá4D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111F.Eu1111uiui

Ondememingsnr : 0525.979.530

Benaming

(voluit) : VLAAMSE VERENIGING GOLF SENIOREN

(verkort) : VVGS

Rechtsvorm : VZW

Zetel : IJSBERGSTRAAT 108/5 te 3271 SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Onderwerp akte : WIJZIGING BENAMING

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 21 december 2014.

De Algemene Vergadering van 21 december 2014 heeft beslist om de maatschappelijke benaming te wijzigen alsvolgt: VERENIGING VAN VLAAMSE GOLFSENIOREN.

Opgesteld te Scherpenheuvel-Zichem op 21 deceùmber 2014

Etienne HOFL1JK

Secretaris-Generaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

=º% w2,r, ._

StichGb,9(1f, v:F,n;ioonhandai !e-`' ente.~

Coordonnées
VLAAMSE VERENIGING GOLFSENIOREN, AFGEKORT : …

Adresse
IJSBERGSTRAAT 108, BUS 5 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande