VM VALUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VM VALUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.101.954

Publication

23/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111,11111111)1111111

I 2 JUNI 2014

ter griffie van dgrNederiandstalige

eetel'i+.4nnk an kooprrdl f,3r.ussel

Mod Word 11.1

fetiP:s. 1".> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

Ondernenningsnr 840.101.954

Benaming

(voiuit) : VM VALUE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1860 Meise, Groenveldiaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VM VALUE" te 1860 Meise, Groenveldlaan 21, opgesteld door notaris Anne Verhaeghe te Meise op 6 juni 2014, te registreren, dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING : KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van 55.800,00 EUR om het te brengen van 18.600,00 EUR op 74.400,00 EUR door uitgifte van 300 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata temporis et liberationis.

TWEEDE BESLISSING INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN EN VOLSTORTING.

De enige vennoot heeft ingeschreven op de nieuwe aandelen aan de prijs van 186 EUR per aandeel.

Hij heeft verklaard dat elk van de aandelen, waarop werd ingeschreven, volledig volgestort werd, zodat vanaf 6 juni 2014 een bedrag van 55.800,00 EUR ter beschikking is van de vennootschap op de rekening nummer BE20 0882 5961 6956 geopend bij de Naamloze Vennootschap "Belfius Bank" te 1000 Brussel, paehecolaan 44 op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit een attest, gedateerd op 5 juni 2014.

DERDE BESLISSING : VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALSVERHOGING.

De algemene vergadering heeft vastfgestgeld dat de hierboven besliste kapitaalsverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort is en dat het kapitaal werkelijk gebracht is op 74.400,00 EUR vertegenwoordigd door 400 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING : WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering heeft beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat en bijgevolg de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door o.a de volgende tekst;

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (74.400,00 EUR) vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen, zonder nominale waarde.zonder vermelding van nominale waarde, die elk één vierhonderd (1/400) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop werd ingeschreven in gespe-fcién en die deels volledig werden volgestort.

" VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Anne Verhaeghe

Worden samen neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal van 6 juni 2014 + bankattest.

- lijst van akten van de vennootschap met gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 21.03.2014 14071-0347-010
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.02.2013, NGL 21.03.2013 13069-0403-011
19/02/2015
ÿþ ModWozd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte" t'

neergled/ontvangen op

1

miltglem

0 9 FEO. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varamphandel Brussel

Ondernemingsnr : 0840.101.954

Benaming

(voluit) : VM VALUE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1860 Meise, Groenveldlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 21 januari 2015 blijkt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 1860 Meise, Groenveldlaan 21 naar 1840 Londerzeel, Sint Kristoffelstraat 4, en dit met ingang van 1 maart 2015.

Johan VAN MAERCKE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oel0 404

~IhNVIIIIA~I~I II N

*11158464*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VM VALUE

BRU~~~~

3 UU Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Groenveldlaan 21

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op zes oktober tweeduizend en elf: (neergelegd ter registratie) blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer VAN MAERCKE Johan Luc Louis Staf, wonende te 1860 Meise, Groenveldlaan 21, met de volgende statuten:

Artikel 1. Naam.

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "VM VALUE".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 Meise, Groenveldlaan 21.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnenland als in buitenland, voor eigen rekening, voor reke-ning van derden of in deelneming:

- Elke bijdrage tot de oprichting en de ontwikkeling van vennootschappen, ondernemingen, organisaties of. instellingen en in het bijzonder het verlenen van technische, commerciële of administratieve advies in de'. breedste zin van het woord, met uitzondering van advies met betrekking van geldbeleggingen en andere, advies verlenen, zijn bijstand geven en direct of indirect diensten verlenen op het vlak van administratie en financiën,' verkoop, productie, van organisatietechnieken et van commerciële verdelingen, en meer algemeen van het algemeen beleid en het uitvoeren van elke diensten- en managementactiviteit in de breedste zin van het woord, aan elke natuurlijke of rechtspersoon; uitvoeren van elk mandaat onder de vorm van organisatiestudies,'

expertise, akten en technische advies of andere in elk domein binnen zijn sociale doel. "

- De organisatie, het bestuur en advies aan vennootschappen, ondernemingen, organisaties of instellingen: in elk domein die betrekking heeft op het management, marketing en aan hun algemeen beheer, publicitair,. technisch; elke studie, onderzoek, expertise en advies met betrekking tot marketing en public relations; het; organiseren en promotie voeren voor elk socio-cultureel evenement; de opvatting en de implementatie van. communicatie- en marketingcampagnes.

- De handel onder elk vorm en met name de import, export, aankoop en verkoop in groothandel of, kleinhandel, de vertegenwoordiging en de makelarij, evenals de vervaardiging, de verandering en het transport van alle goederen en alle over het algemeen willekeurige producten, en inzonderheid, van elk voorwerp van kunst en antiek in de breedste zin, van alle design artikelen en decoratieve voorwerpen, fresco's,: beeldhouwwerken, etcetera evenals grondstoffen bestemd voor de zogenaamde kunststukken.

- De deelneming in andere vennootschappen of ondernemingen, het beleid als beheerder of andere, de liquidatie van vennootschappen of ondernemingen, advies in management, alsmede het onderzoek, de' aankoop, het bezit, het beheer en de overdracht van elk immaterieel of materieel actief, lichamelijk of ' onlichamelijk; zij mag elk mandaat van beheer en administratie in elk vennootschap of willekeurige vereniging. aanvaarden.

- Het beheer en beleid, in de breedste zin van het woord, van zijn roerend en onroerend vermogen. In dit kader, de vennootschap mag elk onroerende transacties, met name verkrijgen, prijsgeven, bouwen, beheren,: exploiteren, valoriseren, verkavelen, verhuren of huurovereenkomsten sluiten voor gebouwde goederen.

- Elke activiteit in het domein van welzijn en van de ontplooiing van het lichaam en geest, en met name onder de vorm van lessen of toepassing van relaxatietechnieken, van ontspanning, massages, etcetera.

- Elke prestatie van commerciële bemiddelaar in het kader van de opgesomde activiteiten, maar eveneens. in elke sector waarvan de activiteit niet tot nu toe wordt gereglementeerd.

" - Eike activiteit van management en dienstverlening in de breedste zin van het woord in het domein van milieu, milieubescherming en duurzame ontwikkeling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal elk hypothecaire lening kunnen aangaan of daarmee instemmen of niet, geven of in waarborg nemen, toekennen van hypothecaire garanties, zelfs voor derden, tenzij deze opdrachten een wettelijke monopolie uitmaken voor banken en/of van kredietinstellingen.

In het algemeen kan de vennootschap, elke verrichting uitvoeren van commerciële, industriële, financiële, roerend en onroerend, of voor eigen rekening of voor rekening van derden, die direct of indirect betrekking heeft op zijn sociale doel of die direct of indirect, volledig of gedeeltelijk de implementatie ervan zou vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle ambten en mandaten uitoefenen en via inbreng, fusie, intekening of zich op om het even welke andere wijze in alle andere zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen interesseren die een identieke, analoog of samenhangend doel heeft aan de zijne of die de ontwikkeling van zijn onderneming kunnen bevorderen, hem hulpbronnen te verschaffen of om de verspreiding van zijn diensten en producten te vergemakkelijken.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursû en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5. Kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder wordt steeds benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Een niet-statutair zaakvoerder wordt, behoudens andersluidende beslissing, door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur en is door haar steeds herroepbaar.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: de heer VAN MAERCKE Johan Luc Louis Staf, geboren te Gent op drie augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Meise, Groenveldlaan 21, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. Artikel 14. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand februari om tien uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in tweeduizend dertien.

Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en twaalf.

Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld:

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. Artikel 22. Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto-aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

Overname van verbintenissen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De verschijner verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de- vennootschap alle verbintenissen homologeert en overneemt die door hem voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaart de vennoot zich te verenigen in bijzondere algemene vergadering en neemt volgende besluiten :

1. De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd.

2. Controle.

De oprichter verklaart geen commissaris aan te stellen aangezien uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

3. Bijzondere volmacht.

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "I.C.S." te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Van Elewijckstraat 103, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van , ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Stefaan Van den Eynde, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 09.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0079-012

Coordonnées
VM VALUE

Adresse
SINT KRISTOFFELSTRAAT 4 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande