VOLUPTAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLUPTAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.839.395

Publication

06/06/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" neergetnettonty

angen op 2? MEI 2O4

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kieandel Brussel

" 14 915

1111

Vo beho aan. Belg Staat

Ondernemingsnr : 0846839395

Benaming

(voluit) : Voluptas

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Brusselstraat 91, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 14 juni 2014,

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf heden de heer Ertugrul Ali gedomicilieerd te 1515 Ogden Street NW, 20010 Washington DC als zaakvoerder te benoemen.

Alle punten aan de dagorde zijnde verstrekken wordt deze vergadering gesloten om 10 uur 30.

Temet, 14 juni 2014

Cornelis Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 25.07.2014 14352-0397-014
14/09/2012
ÿþ\:,

*121

IIIII VII545I I~IIII69*III

Mod Word 11.1

ln de bijlágen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

Teettàá

0 5 SEP 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.839.395

Benaming

(voluit) : VOLUPTAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 91, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verhaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 29 augustus 2012, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

I.Verhoging van het kapitaal met een bedrag van twintigduizend zevenhonderd Euro (20.700,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend Euro (20.000,00 EUR) op een bedrag van veertigduizend zevenhonderd Euro (40.700,00 EUR) door inbreng in geld, met behoud van het aandelenaantal en door middel van verhoging `van de fractiewaarde van de aandelen.

2.Inschrijving door de enige vennoot op deze kapitaalverhoging, hetzij twintigduizend zevenhonderd Euro (20.700,00 EUR), volledig volgestort.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij Belfius.

3.Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging. Het kapitaal bedraagt thans veertigduizend zevenhonderd Euro (40.700,00 EUR).

4.Aanpassing van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van de akte dd. 29/08/2012

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303480*

Neergelegd

26-06-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846839395

Benaming (voluit): VOLUPTAS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Brusselstraat 91

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

eenentwintig juni tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer CORNELIS Johan Maria, geboren te Roeselare op 10 juni 1963, niet gehuwd, wonende te

8800 Roeselare, Vlamingstraat 24.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "VOLUPTAS"

Zetel: Brusselstraat 91 te 1740 Ternat.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland als in het buitenland, zowel voor eigen rekening

als voor derden:

- Het oprichten, uitbaten, inrichten, huren en verhuren van tavernes, brasseries, tearooms, pizzeria s, restaurants, frituren, dancings, amusementshallen, discotheken, hotels en zo meer, dit alles in de meest ruime zin zowel in binnen- als buitenland en tevens alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houd met de horecasector.

- Het bereiden en verspreiden van gerechten en danken in de meest ruime zin.

- De productie, de aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de invoer van alle voedingswaren, dranken,

benodigdheden, materialen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de horecasector.

- Het uitoefenen van traiteurwerkzaamheden, klaarmaken en leveren van bereide schotels, koken aan huis.

- Het ontwerp en de organisatie van evenementen van alle aard.

- Het verhuren van wagens met chauffeur.

- Het vervoer van personen zowel nationaal als internationaal.

- De uitbating van parking en parkeerterreinen.

- Het beheer van een onroerend vermogen en in dit verband alle verrichtingen van aan- en verkoop, bouw, transformatie, renovatie, inrichting, huur, onderhuur, ruil, het aangaan van erfpacht-, opstal- en onroerende leasingcontracten.

- Het beheer van een roerend vermogen en in dit verband alle verrichtingen van beleggingen en van vermogens evenals het nemen van belangen in ondernemingen, vennootschappen en/of verenigingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

- Het uitvoeren van alle opdrachten op het vlak van management-consulting in de ruimste zin van het woord: supervisie, beheer, controle, en coördinatie van ondernemingen, adviezen op het vlak van marketing en distributie, productie, financiën, administratief en commercieel beheer en beleid, evenals het uitwerken van organisatieprojecten, zowel in binnen- als in buitenland.

- Het waarnemen en uitoefenen van mandaten als bestuurder, vereffenaar, directeur en/of gevolmachtigde in ondernemingen, vennootschappen en verenigingen. Als vaste vertegenwoordiger wordt de heer Johan Cornelis benoemd.

- Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks verband houden met haar doel zowel in binnen- als buitenland. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze opsomming is niet limitatief enkel verduidelijkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, hebben zij, collegiaal optredend, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder alleen optredend vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij, samen optredend, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: De heer Johan Cornelis, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. eenentwintig juni tweeduizend twaalf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VOLUPTAS

Adresse
BRUSSELSTRAAT 91 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande