VORMINGSINSTELLING FEDERATIE VAN AUTONOME CENTRA VOOR WELZIJNSWERK OF VORMINGSINSTELLING AUTONOME CENTRA, AFGEKORT : F.A.C.W. OF V.I.A.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : VORMINGSINSTELLING FEDERATIE VAN AUTONOME CENTRA VOOR WELZIJNSWERK OF VORMINGSINSTELLING AUTONOME CENTRA, AFGEKORT : F.A.C.W. OF V.I.A.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.079.568

Publication

18/08/2011
ÿþ M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

zti

tegmot

05 708- 2011

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 443.079.568

ir enatning

(voluit) : Vormingsinstelling Autonome Centra

(verkort) : V.I.A.C.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmark

Zetel : Kroonstraat 1, 1750 Lennik

Onderwerp akte : statutenwijziging

De Algemene Vergadering van de vzw Pajottenlands Centrum voor Gezins- en Bejaardenhulp, met zetel te Kroonstraat 1, 1750 Lennik beslist in haar veragdering van 18 juni 2011 met éénparigheid van stemmen dat het art. 3, van haar statuten als volgt wordt gewijzigd:

" De vereniging heeft ais doel:

A. de maatschappelijke, culturele en staatsburgerlijke vorming van volwassenen, vanuit een volksnationale, pluralistische en federalistische géest. De vereniging werkt, als instelling voor sociaal-cultureel vormingswerk, met volwassenen. Dit gebeurt door sociaal-culturele vormingsactiviteiten, die gericht zijn op de veelzijdigebpersoonsontwikkeling van volwassenen met het oog op een beter begrip van zichzelf en van hun situatie in de maatschappij en hun volwaardige participatie aan het maatschappelijke en staatsburgerlijké gebeuren te bevorderen. Hierbij stelt zij zich als instelling voor sociaal- cultureel vormingswerk met volwassenen, dienstverlenend op ten opzichte van een deelnemende personen, groepen of organisaties. Hiertoe biedt zij vormingsprogramma's aan, kan zij andere vormingsactiviteiten en studiereizen organiseren, publicaties uitgeven en diensten en regionale werkingscentra oprichten. Tot realisatie van haar doel kan de vereniging alle roerende en onroerende goederen bezitten, verkrijgen, fondsen inzamelen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen. De opsomming is niet- limitatief.

B. Het optreden als bureau voor kosteloze arbeidbemiddeling, rekening houdend met alle wettelijke bepalingen ter zake. In dit kader kunnen opleidingen ingericht worden, gericht op niet werkende werkzoekenden, meer in het bijzonder op de kansengroepen.

C. Het optreden als bureau voor kosteloze competentieontwikkeling, rekening houdend met alle wettelijke bepalingen ter zake. in dit kader kunnen opleidingen ingericht worden, gericht op niet werkende werkzoekenden, meer in het bijzonder op de kansengroepen.

Etienne VAN VAERENBERGH

Voorzitter- afgevaardigd- bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VORMINGSINSTELLING FEDERATIE VAN AUTONOME CE…

Adresse
KROONSTRAAT 1 1750 SINT-KWINTENS-LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Sint-Kwintens-Lennik
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande