VRIENDEN ZEMST - SPERMEZEU

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIENDEN ZEMST - SPERMEZEU
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 455.033.334

Publication

13/07/2012
ÿþ(b:d MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111,111111111j111111111

iSHUSSELij

201îiiïfie

Ondememingsn r : 455.033.334

Benaming

(voluit) : VRIENDEN ZEMST-SPERMEZEU

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Gildestraat 70, 1982 WEERDE

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding van de vzw

Op de algemene vergadering van 17 januari 2012 heeft de VZW Vrienden Zemst Spermezeu belist de VZW vrijwillig te ontbinen.

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 17 januari 2012

"De VZW heeft tot doel via humanitaire, financiële en materiële steun een bijdrage te leveren aan de' gemeentschap Spermezeu (Roemenië), ten einde het globale welvaartspeil aldaar te verhogen, Sinds de toetreding van Roemenië tot de Europese Commissie, is de gemeenschap Spermezeu steeds beter in staat om haar renovatie- en andere ondersteunende programma's zelf te organiseren en is de hulp via de VZW minder noodzakelijk geworden. Voorts stelt de VZW vast dat het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te motiveren

" deel te nemen aan benefietacties en om voldoende fondsen te werven. Daarom heeft de algemene vergadering besloten om over te gaan tot de ontbinding van de VZW'.

De algemene vergadering keurt cle jaarreking 2011 unaniem goed en verleent met eenparigheid van . stemmen kwijting aan de leden van de Raad van Bestuur met betrekking tot de uitoefening van hun opdracht gedurende 2011.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen activa, noch passiva meer zijn aangezien de beschikbare liquide middelen in 2011 volledig werden aangewend voor renovatie van het dispensarium en een school in Spermezeu (Dumbrevita). Hiermee werden alle activa en passiva tot nul herleid.

De algemene vergadering heeft bijgevolg beslist dat er geen nood is aan de aanstelling van een vereffenaar en vastgesteld dat de ontbinding hierbij kan afgesloten worden.

Marc Muyldermans

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Vnrcn " Naam P hanr[takaninn

Coordonnées
VRIENDEN ZEMST - SPERMEZEU

Adresse
GILDESTRAAT 70 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande