VUPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VUPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.804.538

Publication

06/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13300858*

Neergelegd

04-02-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0503804538

Benaming (voluit): VuPa

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3130 Begijnendijk (Betekom) Werchtersesteenweg 32

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Martien Grauls te Aarschot, op 4 februari 2013, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VuPa", met zetel te 3130 Begijnendijk (Betekom), Werchtersesteenweg 32, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De Heer PAULI, Gunter Theophiel, geboren te Lubbeek op dertig juni duizend negenhonderdnegenenzestig, (IK 591-0530883-07; RR 690630-233-67), echtgenoot van Mevrouw VUERINCKX Diane, hierna vernoemd, met woonplaats te 3130 Begijnendijk, Werchtersesteenweg (Betekom) 32.

2) Mevrouw VUERINCKX, Diane Paula, geboren te Lubbeek op tien april duizend negenhonderdzeventig, (IK 591-0530871-92; RR 700410-424-95), echtgenote van De Heer PAULI Gunter, hierboven vernoemd, met woonplaats te 3130 Begijnendijk, Werchtersesteenweg (Betekom) 32.

De echtgenoten PAULI-VUERINCKX zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd sedertdien volgens verklaring.

Dat elk aandeel volledig in contanten volstort is, hetzij in totaal voor achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij KBC door storting of overschrijving op het speciale rekening nummer BE16 7340 3623 6074.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- de groot- en kleinhandel, de import en export, huur en verhuur, reparatie en onderhoud van allerhande beveiligingsapparatuur voor brandpreventie, blusmateriaal en brandblustoestellen, CO2, schuim-en Poederblussers, brandhaspels en aanverwanten, veiligheidsproducten ten behoeve van branddetectie en Brandpreventie, alle producten en apparaten ten behoeve van brandpreventie, brandladders en brandvertragende Toebehoren en/of die daarmee verband kunnen houden.

- Supervisie, bemiddeling, uitvoering en plaatsing van al dan niet onder looncontract van de hierboven vermelde activiteiten.

- Uitreiken van de noodzakelijke attesten in verband met brandwerendheid, brandspreiding, detectie, resistentie en brandvertraging van de hierboven vermelde producten en dergelijke.

- Onderneming voor algemene laswerken.

- Smeedwerken , poorten en afsluitingen ontwerpen, produceren en verkopen.

- Onderneming voor algemene bouwwerken / renovatiewerken.

- De aan-en verkoop handel in onroerende goederen en de verhuur hiervan in de ruimste zin van het woord. - Groot- en kleinhandel in tweedehandsmotorvoertuigen.

- Onderhoud en herstellen van motorvoertuigen en koetswerk.

- Tussenpersoon in de handel.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen, in verband met haar doel, mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen;

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening en/of voor rekening van derden op alle plaatsen en op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken; Zij mag binnen de beperkingen van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren, evenals de in-en de uitvoer.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De heer De Heer PAULI, Gunter, met woonplaats te 3130 Begijnendijk, Werchtersesteenweg 32, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van

de maand juni om 19 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar Indien deze dag een

feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2015 om 19 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2014.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15637-0558-011
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 02.08.2016 16397-0391-011

Coordonnées
VUPA

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 32 3130 BETEKOM

Code postal : 3130
Localité : Betekom
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande