VWINDOWS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VWINDOWS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.748.735

Publication

10/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N " i3ona s"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VWINDOWS

(verkort) :

0533 `#yP 3S

BRUSSEL

Griffie

29 MR. 2013

Rechtsvorm 7.' Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karenbergstraat 3 te 1750 LENNIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carine Walravens, te Dilbeek Schepdaal op 19 april 2013, geregistreerd vijf bladen, één verzendingen te Dilbeek II de 23-04-2013, boek 606, blad 26, vak 20. Ontvangen ; vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) A. SOMERS, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "/WINDOWS", met zetel te Lennik, Karen bergstraat 3, door :

1.De Heer VAN WIJNENDAELE Greg, ongehuwd, wonende te Lennik, Karenbergstraat 3.

2. De Heer VAN WIJNENDAELE Guido Georges Albert, wonende te Lennik, Karenbergstraat 3, echtgenoot van Mevrouw EVERAET Edith Odile Marie.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven aan de prijs van honderd zesentachtig euro (186 EUR) per aandeel, als volgt:

1lde Heer VAN WIJNENDAELE Greg, voornoemd, op vijftig aandelen

2/ de Heer VAN WIJNENDAELE Guido, voornoemd, op vijftig aandelen.

TOTAAL: honderd aandelen vormen het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is volstort voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro). Op elk aandeel werd minstens voor één/vijfde volstort zodat aan de wettelijke vereisten inzake volstorting werd voldaan, De som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap.

STATUTEN.

Artikel 1. NAAM.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam VWINDOWS.

Artikel 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lennik, Karenbergstraat 3,

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslis-'sing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden:

-het op maat bestellen en leveren van schrijnwerk en dit zowel in hout, PVC als aluminium, het aankopen en verkopen van andere bouwmaterialen, al dan niet op maat en dit zowel voor zowel professionele als particuliere klanten. Verder kan de vennootschap als tussenpersoon optreden tussen koper en verkoper in een adviserende functie, en dit zowel voor producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bouwmaterialen,

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen;

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, merende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Zij mag eveneens belang hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzinds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat de vennootschap te bevorderen.

4 Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagende zoals voorgeschreven voor statutenwijziging, onverminderd de toepassing van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 9 tot en met 100.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volstort door inbreng in geld ten belope van éénlderde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro.

Artikel 11. BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders.

Artikel 12.-BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder of indien er meerdere zijn, elke zaak-voerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het Wetboek van Vennootschappen noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

Artikel 15. ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering van de venno-'ten gehouden de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerst volgende werkdag plaats.

Artikel 18. MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het boekjaar zal aanvangen op één januari en eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 19. JAARREKENING-BESTEMMING VAN DE WINST

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgeslo-ten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans, en vormt één geheel.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering wordt zij door de zorgen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België neergelegd.

Jaarlijks moet van de netto-winst één/twintigste worden afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt. Over de overblij-+vende winst beslist de algemene vergadering.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat het gehele of een gedeeltelijk overschot van de winst op het volgend boekjaar wordt overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerder zal worden uitbetaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 20. ONTBINDING.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als rechtsper-soon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan.

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de venno-"ten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen,

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. BOEKJAAR. Het eerste boekjaar loopt vanaf 99 april 2013 tot en met 31 december 2094.

2, EERSTE ALGEMENE VERGADERING,

1 Voor-

Y ' behottden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei 2015.

3. OVERNAME VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen, die door de oprichters werden aangegaan in naam en voor rekening van de huidige vennootschap werden overgenomen door de vennootschap. Deze overname van verbintenissen zal maar gevolg hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode dienen eveneens te worden bekrachtigd van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

4. BENOEMING.

Werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur De Heer Guido Van

Wijnendaele, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend : notaris Canne Walravens

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volldige uitgifte + bankattest.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VWINDOWS

Adresse
KARENBERGSTRAAT 3 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande