VZW TREF.PUNT

Association sans but lucratif


Dénomination : VZW TREF.PUNT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 561.882.297

Publication

15/09/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De werking van de vzw zal beheerst worden door volgende statuten :

TITEL I  De benaming van de v.z.w.

Artikel 1 De vereniging draagt de naam  VZW TREF.PUNT .

VZW TREF.PUNT

Bukenstraat 22

1910 Kampenhout-Buken

STATUTEN

Tussen de ondergetekenden :

1. Vanderborght Maria, Grote Spekstraat 20, 3020 Herent (Veltem-Beisem)

2. Cleynhens André, Mechelsesteenweg 2033, 3020 Herent (Veltem-Beisem)

3. Tonné Robert, Grote Spekstraat 20, 3020 Herent (Veltem-Beisem)

4. Poffé Boudewijn, Schoonstraat 90A, 1910 Kampenhout (Buken)

5. Lauwers Paul, Kerkstraat 39, 3020 Herent (Veltem-Beisem)

6. Willems Fernanda, Kerkstraat 39, 3020 Herent (Veltem-Beisem)

allen meerderjarig, en alle leden van Belgische nationaliteit, is overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : vzw Tref.Punt

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Bukenstraat 22

*14308047*

Luik B

België

1910

0561882297

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kampenhout (Buken)

Griffie

Neergelegd

11-09-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL II  De maatschappelijke zetel

Artikel 2 De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd op volgend adres:

Bukenstraat 22, 1910 Kampenhout-Buken.

De maatschappelijke zetel kan worden overgeplaatst naar iedere andere plaats in het arrondissement Halle-Vilvoorde, bij beslissing van de Raad van Beheer, die eveneens kan besluiten tot het oprichten van één of meerdere filialen. Iedere wijziging van de maatschappelijke zetel moet gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

TITEL III.  Het maatschappelijk doel

Artikel 3 De vzw is een parochiale werkgroep en heeft tot doel het gemeenschapsleven van de parochie Buken te bevorderen door het organiseren van feestelijkheden en het openhouden van het ontmoetingscentrum Tref.Punt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 De vzw mag alle activiteiten ondernemen en geoorloofde daden stellen om haar maatschappelijk doel te bereiken. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen voor zover de opbrengsten hiervan besteed worden aan het doel waarvoor de vzw werd opgericht.

Artikel 5 De vzw wordt voor onbepaalde duur opgericht en kan op elk moment ontbonden worden.

TITEL IV  De leden

Artikel 6 De vzw is samengesteld uit:

Artikel 7 Zijn werkend lid :

Artikel 8 Het aantal werkende leden is onbeperkt, doch moet minstens drie bedragen.

Artikel 9 Elk nieuw toegetreden werkend lid moet zijn/haar instemming betuigen met het doel en de statuten van de vzw. Aanvaarding van de statuten sluit en van de huishoudelijke reglementen.

Artikel 10 De werkende leden van de vzw zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vzw terug te trekken middels mondelinge mededeling of een aangetekend schrijven gericht aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Er moet geen opzegtermijn in acht worden genomen.

Artikel 11 In afwachting van de beslissing van de Algemene Vergadering mag de Raad van Bestuur de leden schorsen die zich schuldig zouden gemaakt hebben aan een zware inbreuk op de statuten of op de regels van eer en welvoeglijkheid.

Artikel 12 De uitsluiting van een lid mag enkel door de Algemene Vergadering uitgesproken worden bij geheime stemming en bij meerderheid van twee derden der tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen. De reden van uitsluiting moet niet kenbaar gemaakt worden.

Artikel 13 Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, in faling of onbekwaam wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld, en eveneens zodra het lid niet langer aan de gestelde vereisten voldoet.

2. ieder kandidaat-lid dat op voordracht van tenminste drie werkende leden, wordt toegelaten door de Algemene Vergadering van de vzw met een meerderheid van de helft der aanwezige stemmen.

Leden-stichters (werkende leden) met stemrecht; Gewone leden zonder stemrecht.

1. zij die bij deze akte verschijnen;

Artikel 14 De raad van bestuur van de vzw is verplicht een ledenregister bij te houden en deze ter griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel neer te leggen. Jaarlijks na de gewone Algemene Vergadering, zal het register worden aangevuld, overeenkomstig; artikel 10 van de Wet van 27 juni 1921 en neergelegd ter griffie.

Artikel 15 De leden van de vzw zijn in geen geval aansprakelijk voor de verbintenissen van de vzw.

Artikel 16 De leden van de vzw betalen geen lidmaatschapsgeld. De toetreding is eveneens volledig kosteloos.

TITEL V  De Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 17 De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur.

Ze heeft de meest uitgebreide macht om alle verrichtingen die de vzw aanbelangen te bekrachtigen, Haar beslissingen zijn bindend voor alle leden, zelfs voor degenen die op de vergadering niet aanwezig waren of die een ander mening zijn toegedaan.

Artikel 18 De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de vzw. Zij bezit de bevoegdheden die haar wettelijk en statutair toegekend worden. Tot haar bevoegdheden behoren; het wijzigen van de statuten, het vaststellen van het aantal bestuurders, de uitsluiting van de werkende leden, het goedkeuren van de begroting en de rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vzw, het bij hoogdringendheid op de dagorde plaatsen van een aangelegenheid die niet werd voorzien op de verstuurde dagorde van de Algemene Vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19 Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen en heeft slechts een stem. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid, die drager moet zijn van een schriftelijke volmacht.

Ieder lid mag slechts houder zijn van één volmacht.

Artikel 20 De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en, bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder.

Artikel 21 Alle leden hebben recht om aanwezig te zijn op de Algemene Vergadering en om deel te nemen aan de beraadslagingen.

Artikel 22 Al de leden hebben een gelijk stemrecht op de vergadering.

Artikel 23 De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Er kan een Algemene Vergadering samengeroepen worden door de Raad van Bestuur telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vergt of wanneer minstens een vijfde der leden erom vraagt middels een met redenen omkleed verzoek.

Artikel 24 De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur bij gewone brief of e-mail, gericht aan ieder lid, minstens vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 25 De bestuurders zijn verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen telkens als minstens een vijfde van de werkende leden daarom verzoeken en wel binnen de maand na het indienen van een dergelijk verzoek bij de Raad van Bestuur.

Artikel 26 De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en opgetekend in een notulenboek dat wordt bewaard ter maatschappelijke zetel, waar de leden er zonder het te verplaatsen inzage van kunnen nemen, onverminderd, de door de Wet voorziene publicaties. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de secretaris van de vzw. De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ter kennis van de leden gebracht door middel van een uittreksel uit het notulenboek of door een andere wijze te bepalen door de Raad van Bestuur.

De onthoudingen worden niet als uitgebrachte stemmen beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Bij afwijking hiervan worden de beslissingen van de vergadering aangaande wijzigingen aan de statuten, uitsluiting van een lid of vrijwillige ontbinding van de vzw, slechts genomen met inachtneming van de bijzondere voorwaarden vereist door de artikelen 8, 12 en 20 van de Wet van 27 juni 1921.

De stemmingen worden mondeling gedaan, behoudens wanneer het gaat om een benoeming of een afzetting van een bestuurder, of om de uitsluiting of aanwerving van een werkend lid: in deze gevallen moet de stemming geheim verlopen en kan de betrokkene zich niet laten vertegenwoordigen.

Elk aanwezig lid heeft een stem. De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 27 Iedere statutenwijziging moet binnen de maand volgend op de beslissing gepubliceerd, worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Hetzelfde geldt voor benoemingen, ontslagnames of herroepingen van bestuurders.

Artikel 28 De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen.

De originele notulen van de algemene vergaderingen worden samengebracht in het notulenboek.

Artikel 29 Alle werkende leden ontvangen een kopie van het verslag van de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL VI  De Raad van Bestuur

Artikel 30 De vzw wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens drie leden telt.

Artikel 31 De leden van de Raad van Bestuur worden gekozen door de Algemene Vergadering uit de werkende leden. De stemming over de benoeming van de bestuurders is openbaar.

Artikel 32 De Raad van Bestuur verdeelt de functies onder de bestuurders.

Artikel 33 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter.

Artikel 34 De secretaris bewaart de archieven op de maatschappelijke zetel. Hij houdt de registers bij, waarin de processenverbaal van de Algemene Vergadering, en van de zittingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35 De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om al de daden van bestuur of van beschikking te verrichten die de vzw aanbelangen. Tot deze bevoegdheid behoort alles wat door de Wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering wordt behouden.

Artikel 36 De Raad van Bestuur kan een bijzonder mandaat verlenen aan elke mandataris naar keuze. Hij kan ook een algemeen mandaat voor het dagelijks bestuur toekennen aan één of meerdere bestuurders. Dit mandaat bevat onder meer de bevoegdheid om op te treden bij het Bestuur der Posterijen.

Artikel 37 De Raad van Bestuur vergadert, na schriftelijke bijeenroeping van de voorzitter, minstens vijf dagen vóór de vergadering aan de bestuurders verzonden per gewone zending of via e-mail, telkens de belangen van de vzw dit vereisen. Indien de helft van de bestuurders dit schriftelijk vraagt, moet hij bijeengeroepen worden.

Artikel 38 De Raad kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Een beslissing wordt genomen bij volstrekte meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 39 Op verzoek van een derde van de aanwezige werkende leden gebeurt de stemming geheim. Bij staking der stemmen is het punt waarover dan beslist wordt verworpen.

Artikel 40 De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid van minstens de helft van zijn leden. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd binnen de maand, met dezelfde dagorde. Op deze vergadering zijn de beslissingen geldend, ongeacht het aantal aanwezige leden. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegerekend. Bij staking der stemmen, zal de stem van diegene die de Raad voorzit beslissend zijn. Indien er, in geval van geheime stemming, gelijkheid van stemmen optreedt wordt het voorstel verworpen. De stemming zal geheim zijn wanneer de helft der aanwezige leden erom verzoekt.

Hij is onder meer bevoegd om op eigen gezag over te gaan tot alle verrichtingen die kaderen in de realisatie van het maatschappelijk doel van de vzw. Hij kan onder meer alle betalingen doen of ontvangen en er kwijtingen van vragen of geven; alle deposito s doen of aannemen; alle roerende of onroerende goederen kopen, ruilen of vervreemden alsook huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar. Hij kan alle overdrachten aanvaarden of ontvangen van roerende en onroerende goederen die de vzw dienstig zijn en alle private of officiële toelagen en steungelden aanvaarden of ontvangen; alle legaten (onder beding van boedelbeschrijving) aanvaarden en ontvangen; alle contracten en aannemingen sluiten; afstand doen van alle verbintenissen, rechten of zakelijke rechten, alsook van alle zakelijke of persoonlijke vrijwaringen. Hij is bevoegd voor : machtiging tot doorhaling, overschrijvingen, beslagen of andere verhinderingen; het verschijnen en handelen als eiser of verweerder voor alle rechtbanken en alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren; dadingen en compromissen aangaan.

Hij kan ook bij de postdienst, de douane en de maatschappij der spoorwegen alle brieven, telegrammen, colli, aangetekende en al dan niet verzekerde stukken afhalen. Eveneens benoemt en ontslaat de Raad, hetzij persoonlijk, hetzij bij overdracht, de leden van de vzw en bepaalt hun bevoegdheden.

Artikel 41 De beslissingen worden opgenomen in de verslagen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Het verslag moet worden goedgekeurd tijdens de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

Artikel 42 De rechtsvorderingen, zowel als eisende dan als verweerder, worden in naam van de vzw gevoerd door de Raad van bestuur, onder toezicht van zijn voorzitter of van een hiertoe bevoegde afgevaardigde-bestuurders.

Artikel 43 De samenstelling van de eerste Raad van Bestuur en alle latere wijzigingen hieraan (benoemingen-ontslagen) zullen worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en wel binnen de maand nadat hiertoe is besloten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL VII  De bestuurders

Artikel 44 Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vzw. Hun aansprakelijkheid beperkt zich tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en de tot de in hun bestuur bedreven misgrepen.

Artikel 45 Tijdens de bijeenkomsten van de Raad van Bestuur zullen de bestuurders zich onthouden wanneer ze een strijdig belang hebben met de doelstelling van de vzw.

Artikel 46 Geen enkel lid van de vzw zal een bezoldiging ontvangen voor de bewezen diensten.

Artikel 47 Elke bestuurder kan schriftelijk een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de Raad van Bestuur en om er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastnemer geacht aanwezig te zijn. Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan een collega vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 50 Het boekjaar van de vzw loopt van 1 januari tot 31 december met uitzondering van het oprichtingsjaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de oprichting van de vzw en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 48 Alle documenten die de vzw verbinden moeten de handtekening dragen hetzij van de voorzitter en van een bestuurder, hetzij van een persoon speciaal daartoe door de Raad van Bestuur gemachtigd met het oog op een welbepaalde handeling.

Artikel 49 Bij het openvallen van een mandaat benoemt de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, een interim bestuurder die het mandaat van de persoon die hij vervangt beëindigt.

Artikel 51 De secretaris is bij delegatie verantwoordelijk voor het respecteren van alle publicatie- en neerleggingsverplichtingen die de VZW-wetgeving oplegt.

TITEL X  Behoud van de rechtspersoonlijkheid

Artikel 52 De secretaris zal erop toezien dat de vzw aan alle wettelijke vereisten voldoet, teneinde de rechtspersoonlijkheid te kunnen behouden.

TITEL XI  Financieel beheer

Artikel 53 De inkomsten van de vzw bestaan uit alle toelagen, schenkingen onder levenden of bij testament en alle andere inkomsten voortvloeiend uit haar vermogen of uit haar bedrijvigheid.

Artikel 54 De winsten door de vzw gemaakt, mogen niet aan de leden worden uitgekeerd, doch blijven verworven voor de vereniging en worden uitsluitend aangewend tot de verwezenlijking van haar doel.

TITEL VIII  Begroting en rekeningen

TITEL IX  Publicatieverplichtingen

Hiertoe behoren contracten zonder winstoogmerk afgesloten met organismen, verenigingen, groeperingen, ondernemingen of personen ten behoeve of in het raam van de diensten welke ze met het oog; op het verwezenlijken van haar doel kan dienen in te richten.

Ieder jaar, op het einde van het maatschappelijk jaar, zullen de boeken afgesloten worden en zal de Raad van Bestuur de slotrekening van het afgelopen dienstjaar en de begroting voor het volgend jaar opmaken. Hij onderwerpt ze aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering.

Artikel 55 Bij vereffening worden alle schulden betaald. De verdeling van het eventueel batig saldo wordt geregeld door de Wet of de statuten.

Artikel 56 De secretaris is gemachtigd om ten voorlopige of definitieve titel vrijgevigheden te aanvaarden die aan de vzw worden gedaan of mag alle formaliteiten vervullen voor de verkrijging ervan.

TITEL XII  Bezittingen en het beheer ervan

Artikel 57 De vzw is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen te verwerven en te bezitten die nodig zijn voor het bereiken van het doel waarvoor ze is opgericht.

TITEL XIII  Statuten en reglementen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 58 In principe beschikken alle leden/oprichters van de vzw over een gelijk stemrecht.

Artikel 59 De Raad van Bestuur stelt een reglement van inwendige orde op, waarin alles geregeld kan worden wat niet in de statuten is voorzien. Dit reglement kan door de Raad van Bestuur steeds gewijzigd worden. Het reglement en alle wijzigingen hieraan worden aan de leden ter kennis gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL XIV  Toezichtfunctie

Artikel 60 De Algemene Vergadering wordt belast met het nazicht van de rekeningen van het lopende boekjaar.

TITEL XV  Duur van de VZW

Artikel 61 De vzw wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL XVI  Ontbinding van de VZW

Artikel 62 Bij ontbinding van de vzw wordt het vermogen, na aflossing van de schulden, overgedragen aan een goed doel. Hierover beslist de laatste Algemene Vergadering.

Artikel 63 De vzw kan worden ontbonden door een besluit van de Algemene Vergadering, genomen overeenkomstig het bepaalde artikel van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of door een gerechtelijke beslissing.

Artikel 64 De vzw wordt niet ontbonden door het overlijden van een lid of door de ontbinding van een aangesloten organisatie, voor zover het aantal leden niet minder is dan drie.

Artikel 65 In geval van vrijwillige ontbinding treden de bestuurders van de vzw op als vereffenaars. Indien dit niet mogelijk is, benoemt de Algemene Vergadering, of de Rechtbank, één of meerdere andere vereffenaars. Dit orgaan bepaalt tevens de bevoegdheden van deze vereffenaars, evenals de wijze van vereffening.

Artikel 66 De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vzw overeenkomstig het bepaalde artikel 20 van de Wet van 27 juni 1921 en zijn latere wijzigingen.

Artikel 67 Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002 van toepassing, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

Aldus opgemaakt te Buken op 4 juni 2014

De algemene vergadering heeft tijdens de oprichtingsvergadering en overeenkomstig de statuten de volgende

personen aangesteld tot bestuurders :

Vanderborght Maria, Grote Spekstraat 20, 3020 Herent (Veltem-Beisem) - voorzitter.

Cleynhens André, Mechelsesteenweg 2033, 3020 Herent (Veltem-Beisem) - ondervoorzitter.

Willems Fernanda, Kerkstraat 39, 3020 Herent (Veltem-Beisem) - penningmeester.

Lauwers Paul, Kerkstraat 39, 3020 Herent (Veltem-Beisem) - secretaris.

Poffé Boudewijn, Schoonstraat 90A, 1910 Kampenhout (Buken)  beheerder public relations

RAAD VAN BESTUUR

Coordonnées
VZW TREF.PUNT

Adresse
BUKENSTRAAT 22 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : Buken
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande