W.A. EVENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W.A. EVENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.829.807

Publication

08/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Het organiseren en uitbaten van een airsoft-organisatie; de aankoop, verkoop en verhuring van alle producten die te maken hebben met de uitbating van een airsoft-organisatie; het uitoefenen van de airsoft-sport in al zijn aspecten met daarin het organiseren en promoten van evenementen met betrekking tot de airsoft; het zoeken en ter beschikking stellen van terreinen en gebouwen om airsoft te spelen en het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen; de verhuur van kleding en airsoft-replica's; de airsoft-sport wordt hier bedoeld in de breedst mogelijke zin van het woord.

b) Het inrichten van recreatie- en ontspanningsactiviteiten; het begeleiden en het opleiden van sportbeoefenaars van eigen of door andere georganiseerde evenementen; het herstellen van sportmateriaal; het organiseren van evenementen onder de naam Wolf Airsoft Event en W.A. Event; het organiseren van allerlei evenementen; het organiseren van evenementen in binnen- en buitenland; het verhuren van rollend en niet-rollend materiaal; de verkoop van kleine eetwaren en dranken.

Voormelde opsomming in a) en b) is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het doel.

c) Het uitoefenen van alle bestuursopdrachten; het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of rechtspersonen.

d) Het beheer van eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, en uitbaten van onroerende goederen.

e) Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

f) De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meerdere benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Luik B - Vervolg

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de laatste donderdag van de maand mei om 10 uur.

Het boekjaar loopt elk jaar van 01 januari tot en met 31 december.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

De oprichtingsvergadering beslist dat het 1ste boekjaar eindigt op 31 december 2014 en dat de 1ste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

Benoeming

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerders: de heer De Neeff Aldwin Miguel en de heer Dekoster Jimmy, beiden voornoemd. Ze zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
W.A. EVENT

Adresse
MECHELSEBAAN 80, BUS A 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande