WALRAVENS - STEENACKER

Divers


Dénomination : WALRAVENS - STEENACKER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.720.091

Publication

05/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 2 6JUIN 201

3

id

Benaming : Walravens-Steenacker

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 1500 Halle, Ninoofsesteenweg 472

Ondernemingsnr : 0882720091

Voorwerp akte : Kapitaalverhoging!maatschappelijk zetel

Op 1 juni 2013 zijn op de zetel van de vennootschap, de aandeelhouders in Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt te acteren:

A. Dat alle aandeelhouders aanwezig zijn, zodat de Buitengewone Algemene Vergadering rechtmatig is samengesteld, om te beraadslagen en te beslissen over haar agenda:

AGENDA:

-Verplaatsing van de maatschappelijk zetel

Kapitaalverhoging

B. Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgende ' adres: 1755 Oetingen, Kapelstraat 17. Deze wijziging zal ingaan vanaf heden.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 5.000,00 (vijfduizend), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 500,00 (vijfhonderd) tot ¬ 5.500,00 (vijfduizend vijfhonderd), De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte vara 1000 (duizend) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van ¬ 5,00 (vijf) en ieder aandeel zal onmiddellijk volgestort worden ten beloop van 100%. Zo zal de Heer Walravens Marc 500 aandelen onmiddellijk volstorten en Mevr. Steenacker Hilde zal tevens 500 aandelen onmiddellijk volstorten.

Hierbij wordt tevens volmacht gegeven aan BVBA Jorobo  Wim Van Den Neste, te 1652 Alsemberg, Waterpoelstraat 25, aan wie de macht verleend wordt om de nodige publicaties uit te voeren in het staatsblad.

C. Daar de dagorde is afgewerkt en niemand nog het woord vraagt, wordt de vergadering geheven.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Walravens Marc

Op de laatste bb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WALRAVENS - STEENACKER

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 472 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande