WALSPAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WALSPAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.908.355

Publication

27/02/2013
ÿþMod Word 11.1

EJ -e i3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nen

1 5 FE\ 2û13

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.908.355

Benaming

(voluit) : WALSPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Goedkeuring van de jaarrekening - ontbinding- invereffeningstelling - sluiting van de vereffening

Uit een akte, verleden voor meester Willem Muyshondt, notaris te Halle, op 7 februari 2013, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening onmiddellijk te sluiten gelet op de eenhoud van de vereffeningsverrichtingen (afwezigheid van passiva) als volgt:

De aandeelhouders beslissen de naamloze vennootschap " Walspar", gevestigd te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf heden.

De aandeelhouders beslissen met unanimiteit, gezien de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, te verzaken aan de termijn van één maand die is voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij bevestigen allen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

pe vergadering beslist dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap Spar Retail, voornoemd, overeenkomstig de overeenkomst tot overdracht van betalingsverplichting de dato 30 november 2012. Een kopie van voormelde overeenkomst met bankuittreksel wordt aan deze akte gehecht.

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap alle activa afhangende van de vennootschap aan de enige aandeelhouder worden toebedeeld.

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen) om de bestuurders, zo voor het verleden ais voor de toekomst, te bevestigen in hun hoedanigheid van de facto vereffenaar van de vennootschap, en om hen van hun taak te ontheffen en hen volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de naamloze vennootschap "WALSPAR" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1500 Halle, Edingensesteenweg 196.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan het personeel van "COLRUYT GROUP SERVICES", met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, RPR Brussel 0880.364.278, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de BTW-Administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte ontbinding -invereffeningstelling - sluiting van de vereffening met bijlagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 18.09.2012, NGL 03.10.2012 12605-0328-028
18/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gieEa.

0 7 JUN 2012

Griffie

I1iIUIflhIflhI IIHIII 1 IIIIIIII

*12107146*

bete aa Be Sta;

Ondernemingsnr : 0860.908.355

Benaming

(voluit) : WALSPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Alarmbelprocedure

Uit een akte, verleden voor ons, meester Muyshondt Willem, geassocieerd notaris te Halle, op 24 mei 2012,'

geregistreerd te Halle I op 29 mei 2012, boek 722 blad 13 vak 8, 2 bladen zonder verzendingen, ontvangen :

25 euro, de Ontvanger (getekend: Y.DEHANTSCHUTTER), blijkt dat de algemene vergadering van de

naamloze vennootschap 'Walspar" volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing:Vaststelling dat het netto-actief gedaald is beneden de helft van het kapitaal

De algemene vergadering stelt vast dat het gecumuleerd verlies van de vennootschap in de rekeningen van

de NV WALSPAR is opgelopen tot een bedrag van achthonderd drieëntachtig duizend achthonderd dertien euro

éénennegentig cent (883.813,91 EUR), terwijl het geplaatst kapitaal van de vennootschap op heden één miljoen,

drieduizend driehonderd drieënvijftig euro vierendertig cent (1.003.353,34 EUR) bedraagt.

Tweede beslissing: Verslag van de Raad van Bestuur:

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben en keurt eenparig goed het verslag van de

Raad van Bestuur van 23/4/2012 , overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het

voorwerp en de omstandige verantwoording inhoudt van het voorstel om de vennootschap te laten

voortbestaan.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Derde beslissing: laten voortbestaan van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist de vennootschap te laten voortbestaan.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

Vierde beslissing: Volmachten

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging en aangehecht verslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2012
ÿþmod 11.1

É[,,t _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fuN liN I I1l II II IIIII 11

*12075382*

Ondernemingsnr : 0860.908.355

Benaming (voluit) :WALSPAR

{verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg, 196

1500 Halle

Onderwerp akte :OVERDRACHT VAN ALGEMEENHEID ONDER BEZWARENDE TITEL (art.

770 van het Wetboek van vennootschappen) - (overdragende

vennootschap)

Er blijkt uit een akte opgesteld op dertig maart tweeduizend en twaalf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de naamloze vennootschap "WALSPAR", waarvan de zetel gevestigd is te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0860.908.355, hierna genoemd "de overdragende vennootschap", is overgegaan tot de overdracht onder bezwarende titel aan de verkrijgende vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde algemeenheid,

IDENTITEIT VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De naamloze vennootschap "SPAR RETAIL", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, industrielaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0413.970.957,

RETROAKTEN

* Zowel het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap als het bestuursorgaan van verkrijgende vennootschap, hebben bij authentieke akten verleden voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 6 februari 2012, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van overdracht opgesteld.

* Gezegde voorstellen van overdracht werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 9 februari 2012, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

* Op 29 februari 2012 heeft het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 770 juncto artikel 761, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

* Op 29 februari 2012 heeft het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag opgesteld, conform artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen.

* De buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap, heeft bij authentieke akte verleden voor Meester Eric SPRUYT, Notaris te Brussel, op 30 maart 2012, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de algemeenheid van haar goederen op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

* De buitengewone algemene vergadering van de verkriigende vennootschap, heeft bij authentieke akte verleden voor Meester Eric SPRUYT, Notaris te Brussel, op 30 maart 2012, met unanimiteit beslist over te gaan; tot de verkrijging onder bezwarende titel van de algemeenheid van goederen van de overdragende vennoot-, schap op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

* Bijgevolg werden alle voorafgaande wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten bezwarende titel van de algemeenheid van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap vervuld.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN ALGEMEENHEID

De overdracht betreft de overdracht van de algemeenheid van de naamloze vennootschap'WALSPAR" aan de naamloze vennootschap "SPAR RETAIL".

' De algemeenheid omvat het geheel van het vermogen van de naamloze vennootschap "WALSPAR" op

datum van de geplande overdracht, namelijk op 1 april 2012, zijnde de datum voor de juridische uitwerking van de verrichting_

Op de laatste blz. van _Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo

beho aan Belg

Staab

0 5 APR 2012

BRUSSMI

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 99.5

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van de overgedragen bestanddelen vanaf 1 april 2012.

2, Vanaf 1 april 2012 worden de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen algemeenheid gesteld door de overdragende vennootschap boekhoudkundig en juridisch geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

3. De kosten verbonden aan deze overdracht zullen gedragen worden door de overdragende vennootschap en door de verkrijgende vennootschap, elk voor de helft.

4. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registrafierechfen.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlager 4bïj het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860,908,355

Benaming (voluit) : WALSPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196

1500 HALLE

Onderwerp akte :VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een algemeenheid (artikel 770 Wetboek van vennootschappen) - Proces-verbaal van de raad van bestuur van de overdragende vennootschap

Neerlegging van het voorstel de dato 6 februari 2012 van overdracht van de algemeenheid in de betekenis van artikel 678 juncto artikel 770 W. Venn. door de naamloze vennootschap "WALSPAR", met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196 (overdragende vennootschap) aan de naamloze vennootschap "SPAR RETAIL", met zetel te 1740 Temat, Industrielaan 23 (verkrijgende vennootschap).

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

fl1111II111mu~m~uaa~~~1

naoa~a3a<

0 9~~V. 2012

ri ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 20.09.2011, NGL 28.09.2011 11558-0471-036
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 21.09.2010, NGL 27.09.2010 10571-0034-031
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 15.09.2009, NGL 21.09.2009 09770-0061-033
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 16.09.2008, NGL 19.09.2008 08728-0342-033
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 18.09.2007, NGL 05.10.2007 07766-0007-034
28/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 19.09.2006, NGL 26.09.2006 06792-0084-033
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 20.09.2005, NGL 30.09.2005 05772-0137-033

Coordonnées
WALSPAR

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 196 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande