WARNER MUSIC BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WARNER MUSIC BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.118.905

Publication

10/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifftievêeeS2kWontvangen op

11 U.V6M131P

1 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Y/el4le" 36ttigiritlel Brussel

Ondernemingsnr : 0417118905

Benaming

(voluit) : Werner Music Benelux

(verkort).

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Romeinsesteenweg 468 Bus 6, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 18 jull 2014 cm 11.00 uur.

Op voorstel van de raad van bestuur, herbenoemt de vergadering tot commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar en dit tot aan de algemene vergadering in 2017 over het boekjaar van 01 oktober 2015 tot 30 september 2016:

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren B.C.V. CVBA (B00160), De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door Mevr. Christel Weymeersch, bedrijfsrevisor.

De hierboven vermelde beslissing werd met eenpariglneld van stemmen aangenomen.

de heer Martin Roël Jessurun

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2014 -Annexes du Moniteur-belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27/11/2013
ÿþr~"-~: k .r

mod 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4 4' 4 ~y IC~©V y r eR~o~~~l

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111111

13 7 357

; Ondernemingsnr: 0417,118.905

Benaming (voluit) : WARNER MUSIC BENELUX

(verkort) :

, Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 468

1853 Grimbergen (Strombeek-Bever)

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend dertien;

DAT:

- de naamloze vennootschap Wanier Music Benelux, gevestigd te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Romeinsesteenweg 468, ondernemingsnummer 0417,1 18.905, overnemende vennootschap, bij wijze van fusie, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parlophone Music Belgium, gevestigd te 1030 Schaarbeek, de Jamblinne de Meuxplein 27, ondememingsnummer 0419.589.633, overgenomen

vennootschap, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering ncch voorbehoud onder algemene titel overgaat op de overnemende vennootschap;

- vanaf één april tweeduizend dertien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- ais bijzondere gevolmachtigde aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Kratos Law', afgekort 'K

law', met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Bourgetlaan 40, alsook haar aangestelden en advocaten, aan

" wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen, K law neemt in deze geen beslissingen, doch verschaft enkel technische ondersteuning.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding : "geregistreerd drie bladen geen renvooien te " Antwerpen, negende kantoor der registratie op vijf november tweeduizend dertien, boek 238 blad 60 vak 16, ontvangen: vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL--GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sre

111U1S1M11111

II

11

be a B~ sts

Onde-emingsnr : 0417.118.905

Benaming

(voluit) : WARNER MUSIC BENELUX

(verkort)

~~ . chtsvorm : Naamlo vennootschap

Zetel : Romeins steenweg 468, 1853 Grimbergen

(vciledig adres)

Onstenverp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij PARLOPHONE MUSIC BELGIUM BVBA wordt overgenomen door WARNER MUSIC BENELUX NV:

1.Voorafgaande uiteenzetting

Werner Music Benelux NV en Parlophone Music Belgium BVBA hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd "de vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Parlophone Music Belgium BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Warner Music Benelux NV, overeenkomstig artikel 671 juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 11 september 2013 wordt derhalve, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de raad van bestuur van Warner Music Benelux NV en het college van zaakvoerders van Parlophone Music Belgium BVBA in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht Ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken v6Cr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en daarna bekendgemaakt te worden bij uittreksel, of in de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande vereenvoudigde fusie verantwoord is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt gelet op volgende overwegingen:

-de bij de vereenvoudigde fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep; -de vennootschappen hebben hoofdzakelijk gelijkaardige activiteiten;

-de groepsstructuur zal door de voorgenomen vereenvoudigde fusie geoptimaliseerd en vereenvoudigd worden;

-door de vereenvoudigde fusie zullen de activiteiten gecentraliseerd worden in één vennootschap, zodat zij op een meer efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

Op da laatsla blz `fan .B varmatdan ' Recto ]Naam ari hoedanigheid var da instrtim ,niarande (10(3Pi.", netzij van da pai3O(J)n(9n)

bavoagd dti rschtspersoon tan aanZitin van derden vartsgamwoordigan

Verso Naam an handtakening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de vereenvoudigde fusie vereenvoudigd worden;

-de voorgenomen vereenvoudigde fusie is niet ingegeven door fiscale overwegingen, De vereenvoudigde fusie is het meest voordelig om synergieën te realiseren.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan de rechtmatige behoefte van financiële en economische aard.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

Er wordt tenslotte geopteerd om de beoogde herstructurering via een vereenvoudigde fusie te verwezenlijken, daar (i) sedert 2 juli 2013 alle aandelen van Parlophone Music Belgium BVBA werden verenigd in handen van Werner Music Benelux NV en (ii) op die manier een rechtsovergang onder algemene titel kan plaatsvinden. Derhalve is dit de meest efficiënte en eenvoudige procedure voor het integreren van voormelde twee vennootschappen

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.De Overnemende Vennootschap:

WARNER MUSIC BENELUX, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 1853 Grimbergen, Romeinsesteenweg 468.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0417.118.905. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

"De vennootschap heeft tot doel:

- de vervaardiging, de verpakking en de handel onder al zijn vormen (aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, vertegenwoordiging, makelaardij, commissie) van om het even welke radio- en televisietoestellen, platenspelers, platen, magnetische opneembanden in het algemeen, cassettes, alle zowel mechanische ais elektronische audio- en videodragers zowel voor vermaak als voor educatieve doeleinden, van om het even welke al dan niet elektrische huishoudapparatuur, alsook alle bedrijvigheden welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verbinding staan met de hierboven aangehaalde activiteiten.

De vennootschap kan geluids- en beeldopnamen verwezenlijken, radio- en televisieprogramma's inrichten; litteraire en muzikale werken alsook tijdschriften drukken en uitgeven en al hetgeen daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

In dit opzicht zal de vennootschap aile rechten kunnen verwerven met betrekking tot geluids- en beeldreproducties en er vergunningen voor verlenen.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, alleen of met anderen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks zelf of door de tussenkomst van derden, om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten welke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Op alle wijze kan zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen plegen en nemen in alle vennootschappen, ondernemingen of zaken met een identiek, soortgelijk of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan alle patenten, licenties, know-how of merken in verband met haar maatschappelijk doel verwerven, kopen, uitbaten of verkopen.

De algemene vergadering der aandeelhouders mag het maatschappelijk doel wijzigen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" De heer Jessurun Martin Roël Bestuurder

" De heer Becker Roger Denys Bestuurder

" De heer Ancliff Christopher John Bestuurder.

Zij wordt hierna de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

PARLOPHONE MUSIC BELGIUM, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel gelegen te 1030 Schaarbeek, de Jamblinne de Meuxplein 27.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0419.589.633. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden:

-de aankoop, de verkoop, de dienst na verkoop, de verhuur, het onderhoud en de herstelling van uitrusting en van alle televisie-, radio-, bandrecorder-, videotoestellen, en in het algemeen het verlenen van diensten, het onderhoud en de transformatie van audiovisuele apparatuur van alle aard

-het vervaardigen en handelen in alle soorten mechanische, elektrische, elektronische of andere toestellen, producten en artikelen en van middelen ter vervaardiging of weergave van geluid en beeld (audiovisueel), direct en indirect, zoals bijvoorbeeld op het gebied van sportactiviteiten, medische technieken, veiligheid, meettechnieken, en alle soorten toepassingsgebieden,

Zij mag voor haar uitvindingen, procédés, methodes en werkwijzen brevetten neerleggen en merken deponeren.

Zij mag haar brevetten, merken, licenties negotiëren, of deze verwerven door elk rechtsmiddel.

De maatschappij heeft eveneens tot doel de handel in en het fabricaat van alle soorten brandblus- en veiligheidsapparaten, alsmede de uitrusting van scheepsinstallaties, elektromechanica en elektronica, dit alles in welkdanige vorm ook, hierin begrepen zowel constructie als onderhoud, verder hierin begrepen alle aanverwante takken welke met de handel of het bedrijf van voornoemde exploitaties verband houden, hierin begrepen de inkoop en/of verkoop, de commissiehandel en dergelijke van alle grondstoffen en apparaten, hetzij in ruwe, halfafgewerkte of afgewerkte stadia, ook van hulpmaterialen, bijproducten, gereedschappen en dergelijke en aanverwanten, in deze bedrijven gebruikt, dit in de ruimste zin des woords, import en export hierin begrepen, inhoudend indien nuttig of nodig, de handel in andere goederen, dewelker oorsprong zou ontstaan uit hoofde van modus van betaling voor de vorm van compensatierekening voor import en export.

Verder koelinstallaties, air conditioning, alsmede alle herstellingen.

Verder de inkoop en verkoop van auto's, benzine- en dieselmotoren, speedboats of caravans, onder welkdanige vorm, onderhoud en reparatie inbegrepen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het omschreven doel verband houden of voor het bereiken daarvan bevorderlijk zijn, daaronder begrepen, alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of anderszins belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het doel gelijk, analoog, verwant of eenvoudig nuttig is voor de verwezenlijking van haar eigen doel.

De vennootschap mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, of voor rekening van derden, alle handels-, industriële, financiële, krediet-, lening-, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of voor een deel betrekking hebben op haar doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen, op voorwaarde dat zij door de wet niet zijn verboden.

De hiervoor gemelde opsomming is niet beperkend, en moet in de ruimste zin geïnterpreteerd worden."

De vennootschap oefent evenwel niet (en dit reeds sedert een decennium) de volgende activiteiten uit zoals opgenomen in bovenstaande doelomschrijving:

-De aankoop, de verkoop, de dienst na verkoop, de verhuur, het onderhoud en de herstelling van uitrusting en van alle televisie-, radio-, bandrecorder-, videotoestellen, en in het algemeen het verlenen van diensten, het onderhoud en de transformatie van audiovisuele apparatuur van alle aard

-De maatschappij heeft eveneens tot doel de handel in en het fabricaat van alle soorten brandblus- en veiligheidsapparaten, alsmede de uitrusting van scheepsinstallaties, elektromechanica en elektronica, dit alles in welkdanige vorm ook, hierin begrepen zowel constructie als onderhoud, verder hierin begrepen alle aanverwante takken welke met de handel of het bedrijf van voornoemde exploitaties verband houden, hierin begrepen de inkoop en/of verkoop, de commissiehandel en dergelijke van alle grondstoffen en apparaten, hetzij in ruwe, halfafgewerkte of afgewerkte stadia, ook van hulpmaterialen, bijproducten, gereedschappen en dergelijke en aanverwanten, in deze bedrijven gebruikt, dit in de ruimste zin des woords, import en export hierin begrepen, inhoudend indien nuttig of nodig, de handel in andere goederen, dewelker oorsprong zou ontstaan uit hoofde van modus van betaling voor de vorm van compensatierekening voor import en export.

Verder koelinstallaties, air conditioning, alsmede alle herstellingen.

Verder de inkoop en verkoop van auto's, benzine- en dieselmotoren, speedboats of caravans, onder welkdanige vorm, onderhoud en reparatie inbegrepen,

Het college van zaakvoerders van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" De heer Booker Roger Denys Zaakvoerder

" De heerAncliff Christopher John Zaakvoerder

" De heer Bergen Stuart Zaakvoerder

x ~ º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De heer Potoms Werner Zaakvoerder.

Zij wordt hierna de `Over te Nemen Vennootschap' of de 'Overgenomen Vennootschap' genoemd.

Warner Music Benelux NV zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Parlophone Music Belgium BVBA, Over te Nemen Vennootschap.

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 april 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap. De vereenvoudigde fusie zal evenwel Juridische uitwerking hebben per 31 oktober 2013.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze vereenvoudigde fusie, aangezien het doel van de Over te Nemen Vennootschap in essentie overeenkomt met het doel van de Overnemende Vennootschap en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap reeds binnen het doel van de Overnemende Vennootschap vallen. Zie In dit verband ook het punt 2.2 hierboven.

7. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed en heeft geen zakelijk recht op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusie niet kwalificeert als een "overdracht van grond" in het kader van de thans vigerende Belgische bodemsaneringswetgeving.

8.Procedure en overige formaliteiten

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het W. Venn dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

Voor zover als nodig, stellen de respectieve raad van bestuur en het college van zaakvoerders aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen voorts voor om te verzaken aan de mogelijkheid voorzien in artikel 720 §2 4° in fine W.Venn., met name aan het recht van de aandeelhouders om kennis te nemen van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Tenslotte zal, niettegenstaande de mogelijkheid geboden door artikel 722 §6 W. Venn., in casu wel degelijk een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders cq. vennoten voor de bij de fusie betrokken vennootschappen bijeengeroepen worden,

9.Algemene vergaderingen

Er wordt beoogd de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders cq. vennoten van beide bij de vereenvoudigde fusie betrokken vennootschappen met het oog op de goedkeuring van huidig vereenvoudigd fusievoorstel bijeen te roepen op 31 oktober 2013.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschappen aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en

worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10.Neerleggtng en publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Met bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve raad van bestuur en college van zaakvoerders aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel alsmede bij uittreksel gepubliceerd, overeenkomstig artikel 74 juncto 719 W. Venn.,,in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusieakte, te weten uiterlijk op 17 september 2013.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor analytisch uittreksel,

Dhr. Booker Roger Denys

Bestuurder - Bijzonder gevolmachtigde

Origineel fusievoorstel in bijlage bijgevoegd.

J Voort t etiôuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, val L uik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de matrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/07/2013
ÿþ(

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

$taatsblad

Mal Word 11.1

EjL r rç 1.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11111111,1§111111

88

BRUSSEL

19 JUIN /013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.118.905

Benaming

(voluit) : Warner Music Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 468, bus 6, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders genomen op 24 juni 2013:

3. VOORAFGAANDE VERKLARING

3.1 De aandeelhouders merken op dat, in een beslissing dd. 24 september 2010, de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap de heer Jessurun Martin Roël heeft benoemd als "gedelegeerd bestuurder' van de Vennootschap.

3.2 Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen is de algemene vergadering bevoegd om de bestuurders van een vennootschap te benoemen, terwijl overeenkomstig artikel 525 juncto artikel 522 van het Wetboek van Vennootschappen de gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur,

3.3 De aandeelhouders wensen hierbij hun intentie te verduidelijken om de heer Jessurun Martin ROEI te benoemen ais "bestuurder" van de Vennootschap, niettegenstaande de bewoording van het besluit dd. 24 september 2010.

4. DE AANDEELHOUDERS VERKLAREN ZICH AKKOORD MET VOLGENDE BESLUITEN:

4.1 Benoeming van de heer Jessurun Martin Roël, wonende te Bantuin 5, 3832 KK Leusden, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 01/10/2010 en voor een periode van zes jaar. Dit mandaat is onbezoldigd.

4.2 Volmacht aan elke bestuurder van de Vennootschap en aan elke advocaat of paralegal van Allen & Overy, ten dien einde woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, individueel handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van alle daaraan gerelateerde neerleggings- en publicatievereisten.

Juno Hautekiet

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 24.04.2013 13097-0051-036
11/04/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

'= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel Ai

ai

Be

Sta





IBRUSSe

GriPe2 AVR. Z013

Ondernemingsnr : 0417118905

Benaming

(voluit) : WARNER MUSIC BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 468 Bus 6, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 30 maart 2012 om 11.00 uur.

De vergadering stelt het ontslag van de heer Saunter Michael Peter en Reid John David vast als bestuurders van de vennootschap en dit met ingang vanaf 31/12/2011 voor de heer Saunter Michael Peter en vanaf 11/11/2011 voor de heer Reid John David. De vergadering verleent kwijting voor het mandaat uitgeoefend tijdens het behandelde boekjaar.

De algemene vergadering benoemt de heer Booker Roger Denys, wonende te Churchfields Rotherfield Greys Henley on Thames RG9 4QE Verenigd Koninkrijk als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 laar met ingang vanaf 30112/2011. Dit mandaat zal ten kostenloze titel worden uitgevoerd.

De algemene vergadering benoemt de heer Ancliff Christopher John, wonende te 13 Camley Park Drive Maidenhead SL6 6QF Verenigd Koninkrijk als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar met ingang vanaf 30/12/2011. Dit mandaat zal ten kostenloze titel worden uitgevoerd,

Deze beslising wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

De heer Martin Roël Jessurun

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2012 : BL404317
12/04/2011 : BL404317
06/04/2011 : BL404317
17/11/2010 : BL404317
09/11/2010 : BL404317
27/04/2010 : BL404317
08/04/2010 : BL404317
07/04/2009 : BL404317
25/03/2009 : BL404317
05/06/2008 : BL404317
30/04/2008 : BL404317
28/09/2007 : BL404317
30/03/2007 : BL404317
22/03/2007 : BL404317
28/09/2006 : BL404317
04/05/2006 : BL404317
10/04/2006 : BL404317
05/07/2005 : BL404317
17/07/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staats,lad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van {0 ~ ~i: =O O D

eáK'G



!LEM

iu

11

11

4L.aY vG:ii

,.,+4-4 - ~. ÿ r_. ~1

Griffie

Bijiageatij het`B+eigis"ch Stantsbixd r7-f67f2Ut5 Aimexes ctü Nlonitiéürtietgë

Ondernemingsnr : 0417118905

Benaming

(voluit) : Werner Music Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsesteenweg 468, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 juni 2015

De bijzondere algemene vergadering neemt het ontslag aan van de volgende commissaris

Ernst & Young bedrijfsrevisoren BV CVBA, De Kleetlaan 2, te 1831 Diegem,vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger mevr. Christel Weymeersch

en dit vanaf respectievelijk 10/06/2015 Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering kwijting aan de

commissaris voor het mandaat uitgeoefend gedurende het behandelde boekjaar.

De bijzondere algemene vergadering benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar:

KPMG Bedrijfsrevisoren B.V. CVBA (B00001), Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Olivier Declercq. De commissaris wordt benoemd voor een periode van drie jaar en dit tot aan de algemene vergadering van 2018 over het boekjaar van 1 oktober 2016 tot 30 september 2017.

Deze beslissing wordt aangenomen niet eenparigheid van stemmen.

de heer Martin Roël Jessurun

Bestuurder

,Op-deaaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2005 : BL404317
28/10/2004 : BL404317
26/07/2004 : BL404317
29/06/2004 : BL404317
12/09/2003 : BL404317
24/08/2002 : BL404317
23/08/2002 : BL404317
26/09/2001 : BL404317
22/09/2001 : BL404317
23/06/1998 : BL404317
16/09/1997 : BL404317
16/09/1997 : BL404317
29/06/1996 : BL404317
20/07/1995 : BL404317
20/07/1995 : BL404317
06/07/1995 : BL404317
11/05/1995 : BL404317
08/01/1991 : BL404317
10/10/1990 : BL404317
10/10/1990 : BL404317
10/10/1990 : BL404317
04/11/1988 : BL404317
01/01/1988 : BL404317
24/12/1987 : BL404317
23/09/1987 : BL404317
02/07/1986 : BL404317
02/07/1986 : BL404317
01/01/1986 : BL404317
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 23.05.2016, NGL 28.06.2016 16245-0373-036

Coordonnées
WARNER MUSIC BENELUX

Adresse
ROMEINSESTEENWEG 468, BUS 6 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande