WDBR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WDBR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.675.696

Publication

04/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-04-2015

Griffie

*15307366*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629675696

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WDBR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor notaris Jean Halflants te Lubbeek op 29 april 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: De heer SEEUWS Amaury, NN820403-171-34, geboren te Ukkel op 3 april 1982, echtgenoot van mevrouw Leila Bouzid, wonende te 3220 Holsbeek, Zagerijwijk 12.

- onder de naam "WDBR" met zetel te 3220 Holsbeek, Zagerijwijk 12, en met een onbeperkte duur; - waarvan het kapitaal:

. achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550¬ ) bedraagt;

.volledig in geld ingeschreven is;

.ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ) volstort werd;

.verdeeld is in 100 aandelen zonder nominale waarde , waarop is ingeschreven door de heer Amaury SEEUWS die stortte in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ) waarvoor hem 100 ten belope van 66,85% volstorte aandelen worden toegekend.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot 31 december (het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2016);

- met jaarvergadering op de laatste vrijdag van juni om 19 uur , of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarver¬gadering heeft plaats in 2017);

- met als gemachtigden tot besturen een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer Amaury Seeuws voornoemd).

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; - het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen, diensten of producten

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten evenals de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

Onderwerp akte :

Zagerijwijk 12 3220 Holsbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; - de exploitatie van beelden voor rekening van derden in verband met reclamecampagnes; Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Halflants (get.), notaris

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 30.06.2017, NGL 05.07.2017 17273-0045-010

Coordonnées
WDBR

Adresse
ZAGERIJWIJK 12 3220 HOLSBEEK

Code postal : 3220
Localité : HOLSBEEK
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande