WEDOOIT

Société en commandite simple


Dénomination : WEDOOIT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.303.541

Publication

10/02/2011
ÿþ(hl\ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illitill11111111i,111111111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : WeDoolt

33 303.541

31 JAN 201

feue

Griffie

Rechtsvorm : Gewonne commanditaire vennootschap

Zetel : Clos des Fleurs, 8, 1950 Kraainem

Onderwerp akte : Certificaat van oprischting

Tussen de ondergetekenden:

1) De heer Nicolas Deloyer, informaticus, geboren te Etterbeek, 14 april 1973, echtgenoot van Céline Cheval, leerkracht, geboren te Brussel, 24 juli 1974, beiden gedomicilieerd te Kraainem, clos des Fleurs nr. 8. Gehuwd onder het stelsel van de algemene gemeenschap van goederen. Hierbij wordt bevestigd dat dit stelsel tot op heden ongewijzigd is,

vennoot met onbeperkte aansprakelijkheid en solidariteit, hierna te noemen "de beherende vennoot" ", en

2) DELOYER ALEXANDRE, ambtenaar, geboren te Sint-Agatha-Berchem, 23 juli 1951,

gedomicilieerd te 1500 Halle, Prinses Paolalaan, 48

Uit de echt gescheiden van DE BEULE Marie-France sinds 1997

Hierbij wordt bevestigd dat dit stelsel tot op heden ongewijzigd is.

stille vennoot "Commanditaire'

Er werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam 'WeDoolt" en volgens de volgende voorwaarden:

1. De maatschappelijke benaming

Het bedrijf wordt 'WeDoolt" genoemd.

In alle akten, facturen, advertenties, publicaties, brieven, notities en andere documenten van de vennootschap, moet deze naam voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "gewone commanditaire vennootschap " of de initialen "Comm. V."als verwijzing naar het ondernemingsnummer.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd in Kraainem, Clos des fleurs 8.

De zetel kan worden overgedragen naar een andere plaats in België door een eenvoudige beslissing van

het management en door een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan op basis van een simpele beslissing van het management, administratieve kantoren,

operationele kantoren, werkplaatsen, magazijnen en bijkantoren zowel in België als in het buitenland uitbouwen.

3. Doelstelling

De doelstelling van het bedrijf bestaat uit alle activiteiten, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van een derde, voor eigen rekening of voor rekening van een derde, direct of indirect rapporterend en waarbij onderstaande lijst van activiteiten niet limiterend is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Onderhoud en herstelling van computers en randapparatuur

" Advies en bijstand aan bedrijven en openbare diensten in verband met planning, organisatie, onderzoek van het rendement, controle, beleidsinformatie, enz..

" Continue beheer en exploitatie van computer apparatuur van derden

" Ander informatica activeiten beheer van informatica inrichtingen

" Raadgeving aan de gebruikers met betrekking tot het type en de configuratie van de hardware en

software toepassingen

" Raadgeving voor informatica

" Programmeren

" Detailhandel via e-mail of internet

" Detailhandel van telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels

" Detailhandel van computers en niet -gepersonaliseerde software

" Detailhandel van computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

" Groothandel van computers, randapparatuur en software

" De aankoop, het huur, het verkoop, ter beschikkingstelling, de valorisatie, het beheer en het bezit voor eigen rekening en / of als investering of onroerende goedem of rechten op onroerende goederen.

De vennootschap kart, zowel België als in het buitentand, alle activiteiten uitoefenen, zowel commerciële, industriële, financiële in verband met roerend of onroerend goederen, waarbij direct of indirect verband gehouden wordt met haar maatschappelijk doelstelling.

De vennootschap mag haar doel bereiken op om het even welke locatie, wijze en op de manier die ze het meest geschikt lijkt.

Zij kan, zonder dat de volgende aanwijzingen beperkend aanschaffen, vervreemden, in verhuring geven of nemen van alle gebouwen of goodwill, het verwerven, creëren, toewijzen van octrooien, licenties, handelsmerken en handelsnamen interesse tonen voor elke vennootschap of onderneming waarvan de doelstelling gelijkaardig, analoog of coherent is of van die aard is dat het de eigen doelstelling kan bevorderen en in staat is om een bron of vooruitzicht te vormen.

4. Duur

Het bedrijf is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 300 euro en volledig vrijgemaakt.

Het wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen, die elk 1/10de van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is als volgt samengesteld:

1. De heer Nicolas DELOYER engageert zich voor de som van 250 euro.

Ter compensatie van deze bijdrage, heeft hij recht op 9 aandelen, volledig onderschreven en vrijgemaakt.

2. De heer Alexandre DELOYER engageert zich voor een bedrag van 50 euro.

Ter compensatie van deze bijdrage, heeft hij recht op één aandeel, volledig onderschreven en vrijgemaakt.

6. Management

Het bestuur wordt uitgeoefend door de heer Nicolas Deloyer voornoemde, onder voorbehoud van enige delegatie en met uitsluiting van de stille vennoot.

Zijn mandaat kan vergoedbaar of zonder vergoeding zijn, zoals bepaald wordt door de Algemene Vergadering.

De manager hierboven genoemd kan bepaalde welomschreven bevoegdheden delegeren aan een mandataris naar keuze.

De manager heeft de ruimste bevoegdheden om alle activiteiten in verband met de administratie en begroting, die in het belang zijn van de vennootschap uit te voeren.

De manager is verantwoordelijkheid verschuldigd tegenover de vennootschap en haar leden, zoals een betaalde mandataris, indien hij zich schuldig maakt aan wangedrag bij het beheer. Echter, een vordering tot schadevergoeding tegen de manager is onderworpen aan de goedkeuring van de meerderheid van de aandeelhouders.

7. Het fiscale jaar

Het fiscale jaar begint op 1 juli (één juli) en eindigt op 30 juni (dertig juni).

Bij wijze van uitzondering zal het eerste jaar lopen van 02 januari 2011 tot en met 30 juni 2012, met een mogelijke correctie voor boekingen met betrekking tot de vooropgestelde doelstelling, voorafgaand aan de oprichting van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

8. Algemene Vergaderingen

De Gewone Algemene Vergadering gaat jaarlijks door op de derde vrijdag van december om 19 (negentien) uur in de maatschappelijke zetel of op een andere locatie vermeld in de uitnodiging.

Indien deze dag een feestdag is, moet de vergadering doorgaan op de volgende werkdag, die geen zaterdag is.

Bij wijze van uitzondering zal de eerste algemene vergadering op 16 (zestien) december 2012 (tweeduizend twaalf) plaatsvinden.

Buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door het bestuur wanneer dit vereist is voor het belang van de vennootschap.

Uitnodigingen voor algemene vergaderingen bevatten de agenda en worden aan elke vennoot ten minste acht dagen v66r de algemene vergadering per aangetekende zending bezorgt. Uitnodigingen zijn niet nodig als alle partners het erover eens zijn mekaar te ontmoeten.

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering door een andere partner laten vertegenwoordigen mits een schriftelijk volmacht.

Een vergadering, gewone of buitengewone, kan door het management meer dan drie weken onverwijld worden uitgesteld.

De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en de uiteindelijke beslissingen afkondigen.

9. Rekeningen en winstuitkeringen

Jaarlijks zal er een inventaris en een balans van activa en passiva van de vennootschap opgemaakt worden, in overeenstemming met de regelgevingen die gelden voor de rekeningen van ondernemingen.

Winsten worden toegewezen op voorstel van de manager volgens het besluit van de algemene vergadering die autonoom is. Winsten kunnen worden verdeeld onder de aandeelhouders in overeenstemming met de verdeling van de aandelen, die elke aandeelhouder in zijn bezit heeft ofwel kunnen de winsten ook opgespaard worden, of anderszins toegewezen worden . Vijf procent van de nettowinsten zal vastgezet worden tot een totaal van tien percent van het volledig kapitaal.

Voorafgaand, kan er echter beslist worden om aan de manager een vergoeding toe te wijzen, dit kan gebeuren met maandelijkse voorschotten, onafhankelijk van de rechten van voornoemde manager volgens de verdeling der aandelen zoals hierboven vermeld.

10. Aansprakelijkheid van de vennoten

Geen enkele veroordeling met betrekking tot de verbintenissen van de vennootschap, kan een persoonlijke veroordeling van één van de partners van de vennootschap te weeg brengen, alvorens er sprake is van een veroordeling van de vennootschap.

De stille vennoot is slechts aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot op hoogte van de middelen die hij bijgebracht heeft.

Door derden kan er verplicht worden om de ontvangen interesten en dividenden terug te geven ingeval ze niet opgenomen werden op de reële winsten van de vennootschap en, in geval van fraude, kwader trouw of grove nalatigheid vanwege de manager, kan de vennoot hem dagvaarden tot betaling van de som die hem gehonoreerd moest worden.

De stille vennoot kan in geen geval, zelfs niet bij volmacht een bestuurshandeling te stellen. De meningen en adviezen, controles en volmachten, gegeven aan de manager voor de handelingen die voortvloeien uit zijn bevoegdheden, zijn niet verplichtend voor de stille vennoot.

De vennoot is hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, voor alle schulden van de vennootschap, wanneer hij deelnam aan een overtreding van een verbod, zoals in de voorgaande paragraaf beschreven.

Hij wordt hoofdelijk aansprakelijk gehouden tegenover derden, zelfs voor verbintenissen waaraan hij niet heeft deelgenomen, indien hij zoals gewoonlijk de aangelegenheden van de onderneming beheerd had en indien het deel uitmaakte van de firmanaam.

11. Overlijden

Met voorbehoud van de toepassing van de bepalingen die vallen onder sectie 208 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het overtijden van één van de vennoten v66r het verstrijken van de vastgestelde termijn voor de duur van de vennootschap, geen aanleiding geven tot ontbinding van de vennootschap, maar voor vervanging van de overleden partner door unanieme stemming van alle partners.

Evenzo in geval van invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, welke de oorzaak ook mag zijn.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet gerechtelijk laten verzegelen, of een gerechtelijke inventaris laten opmaken of op enigerlei wijze de werking van de vennootschap belemmeren. Zij zullen slechts recht hebben op een gedeelte dat toekomt aan hun vennoot in de onderneming na de laatste handelsbalans.

Voór-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

12. Overdracht van aandelen

Geen enkele vennoot kan zijn rechten in de vennootschap in haar huidige vorm overdragen, noch in zijn geheel, noch gedeeltelijk zonder de toestemming van de andere partners en in overeenstemming met de bepalingen die in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek beschreven staan.

13. Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment dan ook, zal de Algemene Vergadering een of meer curator(en) aanwijzen, bepaalt zijn/hun bevoegdheden, zijnlhun salariëring en de wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van liquidatie, worden de nettoactiva gelijk verdeeld over alle partijen.

14. Arbitrage

Elk geschil betreffende de interpretatie of de uitvoering van deze overeenkomst zal beslist worden door een scheidsrechter, benoemd met instemming van de partijen.

De scheidsrechter zal in laatste instantie uitspraak doen en als bemiddelaar optreden binnen de twee maanden volgend op de datum waarop hij de twistende partijen aangemaand heeft om hun opmerkingen schriftelijk over te maken (behoudens weigering van dit besluit binnen 30 dagen door de partijen, mits een geargumenteerde bezwaar verstuurd per aangetekende zending). Zijn beslissing moet noodzakelijkerwijs de modaliteiten aangeven in verband met het akkoord over zijn onkosten.

In geval van aanhoudende onenigheid, ondanks het voorstel van de scheidsrechter, en indien er geen aanvaardbare oplossing voor beide partijen kan gevonden worden, zal het geschil voorgelegd worden aan de bevoegde rechtbank van Brussel.

15. Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet gespecificeerd is in deze statuten zal worden bepaald volgens of naar analogie met de principes in het Wetboek der Vennootschappen, dat verondersteld wordt hierbij in zijn totaliteit gereproduceerd te worden.

16. Start van de activiteiten

De start der activiteiten van de Vennootschap is vastgesteld op 2 januari 2011. De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop een uittreksel van de nota is ingediend bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

Alle inspanningen die door de partijen of een van hen in naam van het bedrijf gebeurd zijn vôôr het verwerven van de rechtspersoonlijkheid, worden geacht in naam te zijn en voor rekening van deze vennootschap, met de risico's en winsten, voor zover dergelijke inspanningen genomen zijn door de vennootschap binnen twee maanden na de indiening van de hierboven bepaalde doelstellingen.

De vennootschap neemt op die dag integraal alle inspanningen over die genomen zijn in haar naam en voor haar rekening door haar oprichters, bovengenoemd, vôôr haar constitutie.

Opgemaakt te Kraainem op 02 januari 2011 in vier exemplaren, waarvan er telkens twee werden overhandigd aan elk van de ondergetekenden

De Heer Nicolas Deloyer,

Beherende vennoot

De Heer Alexandre Deloyer,

Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WEDOOIT

Adresse
CLOS DES FLEURS 8 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande