WELLIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELLIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.803.413

Publication

12/01/2015
ÿþC Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

'u"

*15005244*

NEERGELEGD

3 0 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te ~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: O S a . S03- 4..1%

Benaming

(voluit) : WELLIT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Kessel-to (Leuven), Klaverstraat 16

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 22 december 2014,? vóór registratie dat:

1.De heer WELLENS Thomas Frederik, (N.N. 87.04.16 445-57), geboren te Jette op 16 april 1987,, ongehuwd, wonende te 3010 Kessel-Lo (Leuven), Klaverstraat 16.

2.De Heer WELLENS Eddy Gustaaf Hubert, (N.N. 56.09.15 211-93), geboren te Peer op 14 maart 1956,

echtgenoot van mevrouw KEPPENS Magda Jeanne Françoise, wonende te 3010 Kessel-Lo, Klaverstraat 16. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: WELLIT

ZETEL: 3010 Kessel-Lo (Leuven), Klaverstraat 16

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00¬ vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De heer WELLENS Thomas, voornoemd, heeft ingeschreven op negentig (90) aandelen en de heer WELLENS Eddy, voornoemd, heeft ingeschreven op tien (10) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, door comparanten, in verhouding tot hun aandelenbezit, gedeponeerd op een; bijzondere rekening met nummer BE50 0017 4434 3118, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 december 2014 afgeleverd' bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 6.200,00¬ , in; verhouding tot hun aandelenbezit.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar begint vanaf; de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De vennootschap begint te werken op heden.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND' SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding' van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het' maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in' verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van: schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap iin alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire: zaakvoerders voor onbeperkte duur: de heer *, voornoemd, *Zij treden afzonderlijk op.

DOEL: De vennootschap heeft tot doei zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

IVOOR EIGEN REKENING

9.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieendememingen.

II,VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

-Het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende gebruikers omvatten.

-Het verlenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en over de toepassing van de bijhorende programmatuur(software), alsook het analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het bieden van de beste oplossing.

-De groothandel- en de kleinhandel in computers, randapparatuur, standaard software met inbegrip van videogames, andere kantoormachines en video spelconsoles ; -De detailhandel in telecommunicatieapparatuur, in kantoormeubelen, van informatiedragers, waarop niet is opgenomen.

-De installatie van mainframes en gelijkaardige computers.

-De installatie(configuratie) van PC's en andere informaticaonderdelen, waaronder netwerken, videoapparatuur, al dan niet draadloos.

-De installatie van programmatuur, gegevensherstel na een computercrash.

-Activiteiten van systeemintegrators.

-Het beheer van computerfaciliteiten zoals het systeem- en netwerkbeheer of -management van' j computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten, alsmede de gerelateerde ondersteunende diensten.

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten zoals het ruimte bieden voor websites; gegevensverwerking en aanverwante activiteiten, de activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting: webhosting, streaming services, application hosting, het voorzien van toepassingsmodaliteiten, het ter beschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik, de gegevensverwerking, de volledige verwerking van gegevens voor rekening van derden, het maken van gespecialiseerde rapporten op basis van gegevens die geleverd worden door de klant, het nummeren van documenten, het invoeren van gegevens.

-AI dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens,

-Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen; uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz.

-Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

-Het ter beschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (Individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door online terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens.

-Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's zoals het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties), informatie toepassingen (inclusief de updates en de correcties), databestanden, webpagina's, de aanpassing van de programmatuur, d.w.z. het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant.

-De uitgeverijen van gebruiksklare niet gepersonaliseerde standaardsoftware.

-De vertalingen of aanpassingen voor eigen rekening van niet gepersonaliseerde programmatuur voor welbepaalde markten.

-Het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd, zelfs indien het leveren van software daar een integraal deel van uitmaakt.

-Het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes via kranten en tijdschriften, radio of televisie, internet of via andere media.

-Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, bijvoorbeeld op reclameborden en - panelen, op uitstalramen, in winkels, op auto's en bussen, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-De luchtreclame, het verspreiden van monsters en reclamemateriaal.

-Het ontwerpen van reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame.

-Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen

promotiecampagnes voor producten, directe marketing in verkooppunten, geadresseerde reclame, advies op

het gebied van marketing.

-Het uitgeven van reclamemateriaal, de productie van reclameboodschappen voor de bioscoop, televisie en

radio, marktonderzoek, reclamefotografie, het verzenden van reclamemateriaal voor rekening van derden, de

activiteiten van call-centers, de organisatie van congressen en beurzen.

-Het organiseren van alle andere mogelijke evenementen.

-Alle overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

-Het geven van cursussen.

-De Installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

-Het verfenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur(software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant.

-Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren De vennootschap heeft tot doel uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorgehouden aan het

* Belgisch Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.06.2016 16201-0166-013

Coordonnées
WELLIT

Adresse
KLAVERSTRAAT 16 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande