WELLSTAR BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELLSTAR BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.943.486

Publication

08/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-12-2014

Griffie

*14311938*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505943486

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

WELLSTAR BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Jacques Boel, geassocieerd notaris te Asse, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, wettelijk belet, neergelegd ter registratie, op 27 november 2014 blijkt dat:

De vennootschap naar Duits recht WELLSTAR GmbH & Co KG, met maatschappelijke zetel te 10969 Berlijn (Duitsland), Charlottenstrasse 4,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "WELLSTAR BELGIUM met zetel te 1790 Teralfene (Affligem), Klapstraat 58/2 box 2.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

Groot en kleinhandel in beautyproducten via onafhankelijke distributeurs en directe verkoop aan de eindverbruiker.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemin¬gen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeelte¬lijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De oprichter verklaart dat de aandelen geplaatst werden en volgestort door hemzelf in geld ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ).

Het bedrag van deze storting, hetzij ¬ 12.400,00, is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd bij deze financiële instelling.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot¬schap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot¬schap, op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Klapstraat 58/2 Bus 2 1790 Affligem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto-actief zijn uitgeslo¬ten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonder¬lijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskos¬ten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffe¬ning van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstente¬nis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhou¬ding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvaardende:

De heer Wiesner Christian Cyrus, geboren te Berlijn (Duitsland) op 5 maart 1967, van Duitse nationaliteit, wonende te 10117 Berlijn (Duitsland), Leipziger Platz 9

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Volmacht werd gegeven aan A&D Boelhoudkantoor BVovv BVBA te 1790 Affligem/Teralfene, Klapstraat 58, evenals aan de bediende, aangestelden en lasthebbers, met mogelijke indeplaatstelling, teneinde de vervulling van alle formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + volmacht

Meester Jean-Jacques Boel

Notaris te Asse

Coordonnées
WELLSTAR BELGIUM

Adresse
KLAPSTRAAT 58/2, BUS 2 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande