WESTCON EUROPEAN HOLDINGS LIMITED

Divers


Dénomination : WESTCON EUROPEAN HOLDINGS LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 891.559.761

Publication

10/02/2011
ÿþMot; 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 teeN 1011~~

Ondememingsnr : 0891.559.761

Benaming

(voluit) : WESTCON EUROPEAN HOLDINGS LIMITED

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van het Verenigd Koninkrijk

Zetel : Chandler's Flouse, Wilkinson Road, Love Lane Industrial Estate, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1 YT (Verenigd Koninkrijk)

Belgisch bijkantoor: Medialaan 28 B, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Sluiting Belgisch bijkantoor - ontslag wettelijke vertegenwoordigers

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 15 december 2010:

"Er werd genoteerd dat het onderwerp van de vergadering de inoverwegingneming, en indien passend geacht, de sluiting van het Belgische bijkantoor van de vennootschap, gevestigd aan de Medialaan 286, 1800 Vilvoorde, België (het "Belgische bijkantoor") en de beëindiging van het mandaat van de wettelijke vertegenwoordigers van het Belgische bijkantoor was. De sluiting van het Belgische bijkantoor maakt deel uit van de vereenvoudiging van de bedrijfsstructuur van de groep.

NA GEPASTE EN ZORGVULDIGE OVERWEGING WERD BESLOTEN:

Eerste besluit

Het Belgische bijkantoor te sluiten met ingang op de datum van deze vergadering van de raad van bestuur.

Tweede besluit

De mandaten van de heer Tom Hollanders en de heer John Snoeys als wettelijke vertegenwoordigers van het Belgische bijkantoor te beëindigen mei ingang op de datum van deze vergadering van de raad van bestuur, en om het even welke en alle volmachten die verleend zijn of zouden verleend zijn aan de wettelijke vertegenwoordigers worden herroepen.

Derde besluit

Bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Tom Vantroyen, Kurt Grillet, Robrecht Coppens en Adriaan Dauwe, of om het even welke andere advocaat van het advocatenkantoor 'Altius', Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel. Elk van bovenvermelde personen is individueel gemachtigd, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen om de vervulling van alle formaliteiten met. betrekking tot de wettelijke neerlegging, de bekendmakingsverplichtingen, de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de Administratie van de BTW ingevolge bovenvermelde besluiten te verzekeren. ln het bijzonder, en zonder daartoe beperkt te zijn, heeft elke volmachthouder de bevoegdheid om de. bekendmakingsformulieren te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, om het ondernemingsnummer van de vennootschap te schrappen en om het BTW-nummer van de vennootschap te deactiveren."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Voor eensluidend uittreksel,

Kurt Grillet,

Lasthebber

Op de laatste blz. van LwikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

--------

Voor-,

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 15 december 2010 van Westcon European Holdings Limited; en

- Nederlandstalige beëdigde en gelegaliseerde vertaling van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 15 december 2010 van Westcon European Holdings Limited.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WESTCON EUROPEAN HOLDINGS LIMITED

Adresse
MEDIALAAN 28B 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande