WESTIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.241.219

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 29.08.2014 14520-0041-010
06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13544-0345-010
25/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

NIRWRI~NI~IIIUIIN

" iiiciivaR

iA

'1 3 gCT. 2011

Griffie

Ondememingsnr : o J q l -241

Benaming

(voluit) : WESTIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel (Perk), Vinkenbaan 38

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 3 oktober 2011 , ter; registratie aangeboden, wat volgt

DAT :

1) ER DOOR :

De heer DEMEULEMEESTER Rik Roger, geboren te Waregem op negen augustus negentienhonderd

zesenzestig, echtgenoot van mevrouw MEURIS Patricia, wonende te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Vinkenbaan;

38.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : WESTIE

3) ZETEL : te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Vinkenbaan 38

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening; als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening:

- het verschaffen van dienstprestaties van bedrijfseconomische, informatica-technische, commerciële juridische, financiële, technische, logistieke of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van: binnen- of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen en/of participaties nemen in bestaande en nog op te richten vennootschappen in België en in het buitenland.

-Het organiseren van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven en incentives uit binnen- en buitenland

-Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de her-'structure-'ring, de omvorming, de. diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaal-'verho-'ging, ... van ondernemingen in het binnen- en' buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten;

-De aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van: standaardsoftwarepaketten, software op maat, computers,. barcodelezers, cad/cam systemen, kantoorbenodigdheden, rekenmachines, telekopieerapparaten,. fotokopieermachines, printers en andere kantoor- machines en meubilair.en in het algemeen alle bestaande en in de toekomst nog te ontwikkelen hard- en software, producten en technologieën, en hun toepassingen, door: derden en de onderneming, en dit zonder enige beperking. Alsook het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie. nemen of geven en beheer van octrooien, knowhow, intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste' activa.

-Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan bemiddeling in aankoop-en verkoopsaangelegenheden, adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- ars buitenlandse handel.

-Handelaar in onroerende goederen : aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verhuren van, onroerende goederen. De vennootschap kan onroerende goederen en/of zakelijke rechten bij wijze van, bezoldiging in natura aan haar zaakvoerder ter beschikking te stellen

-Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar waarnemen in: andere vennootschappen .

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van. derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in: rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het!, even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig, verband met het hare staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

V0!r-

;bbhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van '

nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van 2/3de door inbreng in speciën, ais volgt :

- door de heer Rik DEMEULEMEESTER, voornoemd, ten belope van 186 aandelen

" Ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

1)de heer DEMEULEMEESTER Rik, voornoemd

2)Mevrouw MEURIS Patricia, wonende te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Vinkenbaan 38

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op iedere derde vrijdag van de maand juni om 10.00uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld " in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

" De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15630-0099-010
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16509-0139-010

Coordonnées
WESTIE

Adresse
VINKENBAAN 38 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande