WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER, AFGEKORT : W.E.C.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER, AFGEKORT : W.E.C.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.105.131

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.09.2013, NGL 23.04.2014 14097-0513-032
16/04/2014
ÿþUERIII

II

11

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451.105.131

° Benaming

(voluit) : WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER (verkort) : W.E.C.C.

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Nijverheidslaan, 3 - bus 3 - 1853 Strombeek-Bever - België (volledig adres)

Onderwerp akte: Hernieuwing van een mandaat van bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke ' besluitvorming overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van vennootschappen, 11 september 2013

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de jaarlijkse! algemene vergadering van aandeelhouders:

1. Het mandaat van de heer Peter Davidsson als bestuurder van de Vennootschap zal verstrijken na afloop ! van deze jaarlijkse algemene vergadering, De algemene vergadering beslist het mandaat van de heer Peter ! Davidsson als bestuurder te hernieuwen.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene! vergadering van 2019.

2. De algemene vergadering verleent vormacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk 1-IEF1MANS, Régis PANISli ! en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van ' de algemene vergadering te publiceren in de billage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de , Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van, ! Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien: ; einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

II fenissa APP 20141

Griffie



04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 28.07.2014 14370-0419-032
29/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

N 111I

*13133196*

2 AUG 2015

.8Rusutà Griffie

Ondernemingsnr : 0451.105.131

Benaming

(voluit) : WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER (verkort) : W.E.C.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 3 - bus 3 -1853 Strombeek-Bever - België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van vennootschappen d.d, 05 augustus 2013

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1, De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Marian Sepesi als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 maart 2013. De algemene vergadering bedankt de heer Marian Sepesi voor de bewezen diensten.

2. De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie DECONINCK, Anouk HERMANS, Régis PANIS1 en Marcos LAMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algemene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Anouk Hermans

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.11.2012, NGL 11.01.2013 13008-0326-033
30/07/2012
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va, " kte

Voor- *1213305

behoude

aan het

Beigiscl

Staatsbla

" Ondernemingsnr : 0451.105.131

Benaming

(voluit) : WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER (verkort) : W.E.C.C.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 3 bus 3 - Strombeek-Bever (B-1853 Strombeek-Bever) (volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 14 mei 2012, met als registratievermelding

" Geregistreerd drie bladen een renvooi op het 3de registratiekantoor van Elsene op 29.5.2012 Boek 69 blad 73 vak 18 ontvangen 25¬ De Eerstaanwezend inspecteur w.n, (getekend) MARCHAL, D.", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER", verkort "W.E.C.C.", waarvan de zetel gevestigd is te 1853 Strombeek-Bever, Nijverheidslaan 3 bus 3, besloten heeft

1. het doel van de vennootschap en artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot enig doel de ontwikkeling en de centralisering, uitsluitend ten voordele van de vennootschappen die behoren tot de groep waartoe zij behoort, van publiciteit, informatieverlening en -verzameling, verzekering en herverzekering, wetenschappelijk onderzoek, betrekkingen met de nationale en internationale autoriteiten, centralisering van de financiële handelingen en operaties (met inbegrip van, zonder evenwel daartoe beperkt te zijn, het openen en sluiten van bankrekeningen en het verrichten van alle transacties met betrekking tot zulke bankrekeningen, het aangaan of toestaan van leningen op korte termijn, het investeren in en financieren van transacties van groepvennootschappen) en van het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen, met inbegrip van refakturatie en faktoring, coördinatie en centralisatie van: aankoopactiviteiten, alsmede alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter: hebben voor de vennootschappen van de groep.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle coördinatie activiteiten verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband, staan met haar doel, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die er betrekking op hebben.

Het doel van de vennootschap mag warden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de

statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

2. de tweede alinea van artikel 23 en het volledige artikel 44 van de statuten te schrappen, aangezien de; vennootschap geen gedematerialiseerde aandelen heeft uitgegeven en de mogelijkheid daartoe niet de statuten is voorzien.

3. artikel 41. van de statuten als volgt te wijzigen, om dit aan te_passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene' vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op" delaatste biz van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders'

beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars hef evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Geljjktjdige neerlegging :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 2 onderhandse volmachten;

- verslag van commissaris;

- verslag van de Raad van Bestuur;

de gecoördineerde statuten;

Voorbehouden aan het' Bef f'se Sta btad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

04/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

{ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~~ " ~~

,~SI{ 7s~~ a''~

2 3 MRT 20/41

Griffie

r

II I II 111

" iaos7e3sr

u

III

Ondernemingsar : 0451.105.131

Benaming

(voluit) : WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER

(verkort) : W.E.C.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 3 bus 3, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uitreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 30 juni 2011:

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de commissaris te herbenoemen voor een nieuwe periode van 3 jaar:

- Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Herman Van Den Abeele.

De heer Marc Zaal de heer Marian Sepesii

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

ha Vnanrk rio rarhkenorennn tan ,camion ,,nn darrkan ta VOrtananwnnrrhnan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2112_-Annes u_Moniteuti elge.

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.09.2011 11545-0479-031
24/06/2011
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

. ~

ami%~ -~" -" 1':.-l«.

~,i

Griffie

et4 JUIN 2

011

*iiosseaa

111

Ondernemingsnr : 0451.105.131

Benaming

(voluiLi : Whirlpool Europe Coordination Center

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 3 bus 3, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het Wetboek van vennootschappen, dd. 30 mei 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering neemt kennis van de brief van mevrouw Aideen Mary Keane op grond waarvan zij ontslag neemt als bestuurder van de vennootschap met uitwerking vanaf 28 februari 2011.

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1) De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Aideen Mary Keane als bestuurder van de vennootschap met uitwerking vanaf 28 februari 2011. De algemene vergadering bedankt haar voor de bewezen diensten.

2) De algemene vergadering benoemt de heer Marc Zaal en heer Marian Sepesi met uitwerking vanaf 28 februari 2011 als bestuurders van de vennootschap.

Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Hun mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2014.

De algemene vergadering bekrachtigt de handelingen die de heer Marc Zaal en de heer Marian Sepesi sinds 28 februari 2011 hebben gesteld in het kader of in de uitvoering van zijn bestuurdersmandaat.

3) De algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Sylvie Deconinck, de heer Régis Panisi en de heer Marcos Lamin-Busschots, allen kantoor houdende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste b1z van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ins¬ rurnenlerende notaris. hetzij van de perso(&n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden le venegerlwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.10.2010, NGL 28.10.2010 10595-0368-035
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09721-0050-031
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 25.07.2008 08479-0230-031
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 09.07.2007 07364-0248-028
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.06.2006, NGL 04.07.2006 06401-3480-023
07/10/2005 : BL574054
07/12/2004 : BL574054
04/08/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makeni kopie na neerlegging ter griffiie: n ~~~ legd/ontvange pp

Mod word 11,1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 12 juni 2014

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist om de Commissaris te herbenoemen voor een nieuwe periode van 3 jaar:

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De kleetiaan 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Herman Van den Abeele.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen d.d. 9 april 2015

Elk van de aandeelhourders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algelene vergadering van de aandeelhouders:

1. De aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel ais nodig, het ontslag van de heer Peter Davidson als bestuurder van de Vennootschap met uitwerking vanaf 31 maart 2015. De aandeelhouders bedanken hem voor de bewezen diensten.

2. De aandeelhourders beslissen dat de heer Luca Oglialoro houdende de Italiaanse nationaliteit, wonende te via dei Mascheroni, 18, 20145 Milaan (Italië), benoemd wordt als bestuurder van de Vennootschap met uitwerking vanaf 31 maart 2015.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2020.

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 11 juni 2015

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist om de volgende bestuurders te herbenoemen voor een nieuwe periode van 6 jaar:

Mevrouw Margaret Mary MCLEOD, wonende te State Street, Saint Joseph 814, 49085 Michigan (Verenigde

Staten van America)

De heer Marc ZAAL, wonende te Forchwaldstrase 4/C, 6318 Walchwill (Zwitserland)

-Optie-laatst blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

0451.105.131

Whirlpool Europe Coordination Center

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Nijverheidslaan 3 bus 3, 1853 Strombeek-Bever

Ontslag en benoeming bestuurders - Herbenoeming Commissaris

*15111839*

1

1

l'

21t JULI 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

Witilbhandel russe

De vergadering bevestigd dat de hernieuwing van hun mandaat als bestuurder ingaat vanaf 12 juni 2014. Zij zullen hun mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

de heer Marc Zaal mevrouw Margaret Mary MCLEOD

Bestuurder Bestuurder

10/10/2003 : BL574054
16/10/2002 : BL574054
26/09/2001 : BL574054
22/03/2001 : BL574054
08/04/1999 : BL574054
10/06/1997 : BL574054
08/11/1996 : BL574054
10/08/1996 : BL574054
11/08/1995 : BL574054

Coordonnées
WHIRLPOOL EUROPE COORDINATION CENTER, AFGEKO…

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 3, BUS 3 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande