WIBA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIBA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.777.061

Publication

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

be C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



SRUSSEL ~

, i ~i- x,. 2,~ i~~S;

A

Griffie

i ~VWII~MI~VVIVI~I~V

*14090169*

iw

Ondernerningsnr : 0434777061

Benaming

(voluit) : WIBA

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL (MALDEREN), KLOOSTERSTRAAT 28 (volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN  BENOEMING BESTUURDERS  AANPASSING HUIDIGE WETGEVING - NIEUWE STATUTEN .

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op dertig januari tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WIBA", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel (Malderen), Kloosterstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0434777061 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans vijfduizend tweehonderd en vijf euro en zesenzeventig cent (5.205,76¬ ) bedraagt.

2. De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

3. Het kapitaal wordt verhoogd met dertienduizend driehonderd vierennegentig euro en vierentwintig cent (13.394,24 ¬ ), om het te brengen van vijfduizend tweehonderd en vijf euro en zesenzeventig cent (5.205,76 ¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), en dit door incorporatie van de beschikbare reserves.

4. Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creeren doch door de incorporatie van de kapitaalsverho-

ging de intrinsieke waarde van de aandelen te verhogen.

5, Artikel 5 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

6. Worden benoemd als bestuurders voor een onbepaalde duur:

-De Heer De Wit Eric, voornoemd.

- Mevrouw Van den Heuvel Christine, voornoemd.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering.

7. Alle artikels der statuten worden geschrapt en worden vervangen door de bepalingen opgenomen in de nieuwe statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving.

8. De nieuwe statuten worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming 'WIBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel (Malderen), Kloosterstraat 28,

De zetel kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brus-

sels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de raad van bestuur,

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige

beslissing van de raad van bestuur.

3. De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verwerven van participaties, onder gelijk welke vorm, rechtstreeks of onrechtstreeks met gelijk welke middelen in gelijk welke ondernemingen; het beheer, te gelde maken en rendabiliseren van deze participaties.

2) Het bestuur en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van gelijk welke aard alsook het begeleiden en adviseren en financieren van deze vennootschappen.

3) Het beleggen in roerende en onroerende goederen als patrimonium vennootschap, het rendabiliseren en beheren van deze beleggingen.

4) Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

}

Voor-,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Agentuurschap en commissiehandel voor industriële en commerciële ondernemingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal aile, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevorderingen van haar doeL

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doen

Zij mag eveneens belangen nemen in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de inzake

statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden.

5. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het zal echter steeds minimum achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) moeten bedragen. Het maatschappelijk kapitaal mag nooit verlaagd worden beneden dit minimumbedrag. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door eenentwintig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde Het minimumkapi-taal moet steeds volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Het maatschappelijk kapitaal is op heden vastgesteld op een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is volledig volstort.

Boven het minimumbedrag is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging, als gevolg van toetreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot zijn, of van uittreding of uitsluiting van vennoten, telkens binnen de door deze statuten bepaalde grenzen.

Op elk aandeel dat een inbreng in geld vertegenwoordigt en op elk aandeel dat geheel of gedeeltelijk een inbreng in natura vertegenwoordigt, moet één (vierde worden volgestort.

Inbreng in natura komt niet in aanmerking voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, tenzij deze inbreng bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven waardeerbaar zijn, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, gekozen door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat is onbeperkt. De algemene vergadering kan, met een gewone meerderheid van stemmen, dit mandaat voortijdig herroepen. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, voor zover niet anders beslist door de algemene vergadering.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur, naargelang van het geval gevormd door de raad van bestuur, de enige bestuurder of twee bestuurders die samen optreden, bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Dit orgaan vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid opdragen, aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder of bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer directeurs, die al dan niet bestuurder zijn. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder, of indien er meerdere bestuurders zijn en in geval van bestaan van een raad van bestuur, door twee bestuurders.

Indien het bestuur toevertrouwd is aan verscheidene bestuurders, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor handelingen van courant bestuur, onder andere tegenover openbare diensten, de Post en vervoerondernemingen.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, de jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks bijeengeroepen de tweede vrijdag van de maand september om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar.

SLUITING VAN VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE: kopie van de akte.

29/07/1988 : BLA42273

Coordonnées
WIBA

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 28 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande