WIELERCLUB SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : WIELERCLUB SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.030.837

Publication

22/07/2014
ÿþ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van dikte rr'

íeergé3egd/ontvangen op

10 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

l~9,t143@Wk vâri eilighandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0479.030.837

Benaming

(voluit) : Wielerclub Sint-Anna-Vooruit-Diegem

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Calenbergstraat 17 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Rechtzetting benoeming bestuurder

Uittreksel uit de akte:

De vereniging wenst kennis te geven van de volgende rechtzetting:

Op 28 juli 2008 werden stukken neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel waarop het ontslag als bestuurder van Diether De Cree werd genoteerd.

Op 17 juni 2010 werden stukken neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel waarop Diether De Cree tussen de huidige bestuurders werd vernield, zonder melding te maken van diens benoeming. In de volgende publicaties werd dhr. De Cree telkenmale mee opgenomen tussen de bestuurders.

De vereniging wenst bekend te maken dat de algemene vergadering in de benoeming van Diether De Cree heeft voorzien op 1 juni 2010 en deze benoeming bij vergetelheid niet in de stukken, op 17 juni 2010 neergelegd, expliciet werd opgenomen.

Deze rechtzetting doet geen afbreuk aan de recentere verschenen publicaties, waarbij de samenstelling van de raad van bestuur steeds correct werd weergegeven.

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is aldus nog steeds als volgt

Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/04/1948, te Diegem (voorzitter) E8osschaerts Peter, 't Velleken 29, 1820 Steenokkerzeel, geboren op 19/08/1971, te Vilvoorde (ondervoorzitter)

De Cree Diether, Olm straat 831, 1831 Diegem, geboren op 20/04/1977, te Vilvoorde (secretaris)

Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde (penningmeester)

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Getekend te Diegem, op 30 juni 2014

Vanpoucke Koen Penningmeester

19/02/2014
ÿþ M002.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Ondernamingsnr : 0479.030.837

Benaming

(voluit) : Wielerclub Sint-Anna-Vooruit-Diegem

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Calenbergstraat 17- 1831 Diegem

Onderwerp akte Wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering heeft op 1 februari 2014 tot nieuwe bestuurder benoemd: Bosschaerts Peter, 't Velleken 29, 1820 Steenokkerzeel, geboren op 19/08/1971, te Vilvoorde

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/04/1948, te Diegem Bosschaerts Peter, 't Velleken 29, 1820 Steenokkerzeel, geboren op 19/08/1971, te Vilvoorde De Cree Diether, Olmstraat 831, 1831 Diegem, geboren op 20/04/1977, te Vilvoorde Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09101/1970, te Vilvoorde

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Diegem, op 1 februari 2014,

Va- o ucke Koen

Penningmeester

r--77_e5g_

OFE.V. 2014

Griffie

11111111111111011111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

28/11/2013
ÿþ Maa 2.2

- , in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

t8RIke

I 8 un t t .2013

Griffie

I 111fl Il I VII~AVI 111111

+13178839"

iu

Ondememingsnr : 0479.030.837

Benaming

(voluit) : Wielerclub Sint-Anna-Vooruit-Diegem

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Calenbergstraat 17 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijziging boekjaar - doelwijziging

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 15 november 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 3 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging heeft tot doel de inrichting van wielerwedstrijden en veldritten in het algemeen en de inrichting van de Superprestige-veldrit-Diegem in het bijzonder.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht,

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeid in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering, De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt,

ARTIKEL 20 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mo4 2.2

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Tegenover derden wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter of van de secretaris of van de penningmeester, behalve voor financiële transacties. Voor deze transacties is de vereniging geldig verbonden door de secretaris of door de penningmeester tot een bedrag van 12.500 EUR, Boven dat de bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee van de volgende drie mandatarissen vereist: voorzitter, secretaris, penningmeester,

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 25 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, bij voorkeur in de maand april.

1 Voor- M0b 2,2

Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

4 Staatsblad

ARTIKEL 26 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. De raad van bestuur moet binnen 21 dagen na het verzoek voorzien in de bijeenroeping van de algemene vergadering, die uiterlijk de 40e dag na het verzoek moet georganiseerd worden,

ARTIKEL 29 wordt gewijzigd als volgt:

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Behalve in de gevallen waarin de wet en" de statuten een bijzondere stemmenmeerderheid vereisen, worden de onthoudingen en ongeldige stemmen niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

ARTIKEL 34 wordt gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 april tot 31 maart.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar,

Aldus opgemaakt e 4 ngenomen op de algemene vergadering van 15 november 2013, te Diegem,

Bosschaerts Francis

Voorzitter

Op de laatste blz, van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

' bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



ie (verkort) :

~ Rechtsvorm : vzw

i~ Zetel : Calenbergstraat 17 -1831 E iegem

~ Onderwerp akte : Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

~

~

~

~

~

b

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

.~

~

~

~

~

.~_

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft op 17 september 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Quivreux Thierry, L. Degreefstraat 36, 1831 Diegem, geboren op 28(09(1968, te Vilvoorde, ontslagnemend sinds 15 augustus 2013

Vandenbroeck Yves, Lostraat 18, 1831 Diegem, geboren op 18107/1968, te Brussel, ontslagnemend sinds 15 augustus 2013

De samenstelling van de raad van bestuur sinds 15 augustus 2013 is hierdoor als volgt:

Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/04/1948, te Diegem De Cree Diether, Olmstraat 83i, 1831 Diegem, geboren op 20104/1977, te Vilvoorde Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht,

Naar aanleiding van enkele ontslagnames van bestuurders is de nieuwe functie- en volmachtverdeling onder de bestuurders als volgt:

Voorzitter: Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/0411948, te Diegem Secretaris: De Cree Diether, Olmstraat 83i, 1831 Diegem, geboren op 20/04/1977, te Vilvoorde Penningmeester: Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

1111111111111111111111~~u~iw~MIw

149817'

2 3 SEP 2013

nnUSSe

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.030.837

Benaming

(voluit) : Wielerclub Sint-Anna-Vooruit-Diegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2012
ÿþ MW 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

fr8 DEC 2012

W'etetC

Voor- 1111,1 Il

behoudw 111101119111,11111*11

aan het 11

Belgisch

Staatsbla

Onclememingsnr : 0479.030.837 Benaming

(voluit) Wielerclub Sint-Anna-Vooruit-Diegem

(verkort) :

Rechtsvorm: y-eu

Zetel: Calenbergstraat 17- 1831 Diegem

Onderwerp akte Wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag, ingediend op 16 oktober 2012, van: Boulangé Gert, Leibeeklaan 14, 1910 Berg, geboren op 21/10/1977, te Vilvoorde

De algemene vergadering heeft op 17 november 2012 tot nieuwe bestuurder benoemd:

Van Poucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt

Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/04/1948, te Diegem Vandenbroeck Yves, Lostraat 18, 1831 Diegem, geboren op 18/07/1968, te Brussel Quivreux Thierry, L Degreefstraat 36, 1831 Diegem, geboren op 28/09/1968, te Vilvoorde De Cree Diether, Olmstraat 831, 1831 Diegem, geboren op 20/04/1977, te Vilvoorde Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde

De raad van bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in elle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht

De raad van bestuur heeft onder zijn [eden de functies herverdeeld als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorzitter Bosschaerts Francis, Calenbergstraat 17, 1831 Diegem, geboren op 29/04/1948, te Diegem Ondervoorzitter Vandenbroeck Yves, Lostraat 18, 1831 Diegem, geboren op 18/07/1968, te Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 22

§

«

r

Voor-

beh uden aaVi het Belgisch

Staatsbiad

Luik B - Vervolg

Feestbestuur: QuivreuxThierry, L. Degreefstraat36, 1831 Diegem, geboren op 28/09/1968, te Vilvoorde Secretaris: De Cree Diether, Olmstraat 83i, 1831 Diegem, geboren op 20/04/1977, te Vilvoorde Penningmeester. Vanpoucke Koen, Broekstraat 111 bus 3, 1831 Diegem, geboren op 09/01/1970, te Vilvoorde

Tegenover derden wordt de vereniging steeds geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter of van de ondervoorzitter of van de secretaris of van de penningmeester, behalve voor financiële transacties. Voor deze transacties is de vereniging geldig verbonden door de secretaris of door de penningmeester tot een bedrag van 12.500 EUR. Boven dat de bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee van de volgende drie mandatarissen vereist voorzitter, secretaris, penningmeester.

Te Diegem, op 17 november 2012

Voorzitter

Vanpoucke Koen

Penningmeester

De iether Secretaris

osschaeits Francis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIELERCLUB SINT-ANNA-VOORUIT-DIEGEM

Adresse
CALENBERGSTRAAT 17 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande