WIELERSPORTCLUB RODE SPORTIEF

Divers


Dénomination : WIELERSPORTCLUB RODE SPORTIEF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 458.458.820

Publication

16/06/2014
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

rleet" eleaálentvangen up

0 4 JUNI 2014

ter griffie van d8rderlandstalige

rechtbank van koophandel Brosse'

Ondememingsnr : 0458.458.820

Benaming

(voluit) : Wielersportclub Rode Sportief

(verkort) :

Kechtsvorn : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetei : Krommeweg 31 -1640 Sint Genesius-Rode

Onderwerp akte : Aanpassing statuten

De algemene vergadering van 27 februari 2014 heeft beslist:

AANPASSING STATUTEN WIELERSPORTCLUB (W.S.C.) RODE SPORTIEF

" Artikel 1, Oprichting - naam - zetel  duur

1.1.De vereniging werd opgericht volgens akte verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus 1996 onder nummer 018353.

Volgende natuurlijke personen zijn de stichters van de vereniging:

-De heer VASTIAU René, wonende Steenweg op Eigenbrakel 19 te 1652 Alsemberg;

-De heer DEMOL François, wonende Krommeweg 31/101 te 1640 Sint-Genesius-Rode;

-De heer DEMOL Julien, wonende Driesbosstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode;

-De heer COOSEMANS Pierre, wonende Lindestraat 114 te 1640 Sint-Genesius-Rode;

-De heer DEMOL Pascal, wonende Rue Sainte-Barbe 14bt04 te 1400 Nivelles;

-De heer JACOBS Walter, wonende Nonnenvest 9 te 2200 Herentals;

-De heer MERCKX Michel, wonende Fonteinstraat 19 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

1.2.De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam Wielersportclub (W.S.C.) Rode Sportief en wordt hier; verder genoemd als "de Vereniging".

1.3.De maatschappelijke zetel van de Vereniging is gevestigd Krommeweg 31 te 1640 Sint-Genesius-Rode, gelegen in het gerechtelijk arrondissement "BRUSSEL",

1.4.De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 2. Doel

IL Doeleinden

De Vereniging heeft tot doel mede te werken aan de ontwikkeling van de Belgische wielerbeweging, zowel op sportief- als op toeristisch gebied,

Op de laatste blz. van uik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

2.2. Activiteiten

Ten einde haar doel te verwezenlijken kan de Vereniging alle rechtshandelingen en daden stellèn, in de meest ruime zin, die voor de verwezenlijking nuttig of nodig mochten zijn, waaronder;

ti

-Het inrichten van sportwedstrijden;

-Het huren of verwerven van om het even welke roerende of onroerende goederen,

-Het in gereedheid brengen en het uitbaten van sportvelden;

-Het stichten en uitbaten. van drankgelegenheden, spijshuizen en het uitgeven van tijdschriften, dagbladen, websites, cd-roms en sportpublicaties;

-Het organiseren van alle mogelijke manifestaties zoals bals, fuiven, tentoonstellingen, rondleidingen, workshops en dergelijke meer,

-Het zich interesseren in alle sportondernemingen en alle daaruit voortvloeiende of ermee in verband staande nijverheden.

Daarnaast kan de Vereniging alle economische activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De Vereniging mag alle (types) rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, de bevordering van de wielersport en de sportieve ontwikkeling bij haar leden, tot nut van de gemeenschap in het algemeen en dit onbeperkt zonder tijdsof frequentielimiet. Zij mag tevens hiertoe alle roerende of onroerende goederen verwerven, behouden, verkopen onder welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, bruikleen,...).

2.3.Politiek en ideologie

De Vereniging is niet politiek gebonden en staat boven en buiten alle ideologische levensbeschouwingen.

Artikel 3. Lidmaatschap

De Vereniging telt twee soorten leden: werkende leden en toegetreden leden.

3.1.Werkende leden

Er zijn minstens 3 werkende leden met alle rechten zoals omschreven voor de "leden" in de Wet van 27.06.1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

Iedere natuurlijke persoon kan zich kandidaat stellen als werkend lid.

Ieder kandidaat-werkend lid dient zijn kandidaatstelling schriftelijk via brief fax of mail aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te richten en dit uiterlijk 15 dagen voor de gewone jaarlijkse Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar gewone jaarlijkse Algemene Vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft plus één leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van de helft plus één van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkend lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de Wet van 27.06.1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en onderhavige statuten worden beschreven.

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de werkende leden worden door de Raad van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van de beslissing.

3.2.Toegetreden Leden

Elke natuurlijke persoon en/of rechtspersoon, die de doelstellingen van de Vereniging ondersteunt, kan bij de Vereniging een schriftelijke aanvraag indienen om toegetreden lid te worden.

De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard als toegetreden lid,

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven. Zij kunnen niet deelnemen aan de Algemene Vergadering en hebben geen stemrecht.

3.3. Lidgeld

Het verschuldigd jaarlijks lidgeld bedraagt maximum 500,00 euro. Dit maximum wordt jaarlijks geïndexeerd volgens de evolutie van de index van de consumptieprijzen. De Raad van Bestuur zal jaarlijks het lidgeld vaststellen binnen dit maximum, Het lidgeld van het lopende dienstjaar blijft verschuldigd, ongeacht vrijwillig ontslag of uitsluiting.

Het bewijs van het lidmaatschap wordt aangetoond door de jaarlijkse lidkaart.

De betaalde lidgelden of eventuele andere inbrengen van de leden op vrijwillige basis geven geen recht op terugname zo het lid, op welke wijze dan ook, de Vereniging verlaat in die hoedanigheid.

Het lidmaatschap van leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort door de Raad van Bestuur na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen de één maand na datum van verzending van die aanmaning. Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, warden geacht ontslagnemend te zijn.

3.4. Ontslag

Werkende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de Vereniging terugtrekken door een formeel schrijven per mail of per gewone brief of per aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat met onmiddellijke ingang na dit schrijven in.

Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de Vereniging terugtrekken door middel van een schriftelijk bericht. Het ontslag wordt onmiddellijk effectief na dit bericht.

3.5. Uitsluiting

Als een werkend lid in strijd handelt met de doelstellingen van de Vereniging, kan deze, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens de helft plus één van alle werkende leden, worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft plus één van alle werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het werkend lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de Vereniging kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2,2

Artikel 4. De algemene vergadering

4.3..Samenstelling, aanwezigheid, toelating, vertegenwoordiging en bijstand

" De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden van de Vereniging;

Een werkend lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid, maar deze laatste mag niet meer dan twee werkende leden vertegenwoordigen; hij dient hiertoe een handgeschreven en ondertekende volmacht te bezorgen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur en dit ten laatste op de algemene vergadering;

Een werkend lid mag nooit vertegenwoordigd worden door een derde;

Een werkend lid mag bijgestaan worden door een advocaat of raadsman als het over een agendapunt gaat waar hij als werkend lid persoonlijk bij betrokken is mits specifieke toelating van de Raad van Bestuur.

4.2. Bijeenroeping

De oproeping gebeurt schriftelijk, minstens acht dagen voor de Algemene Vergadering plaatsvindt, onder handtekening van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van. de Algemene Vergadering.

De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

De oproeping bevat alle bijlagen zodat het voor de werkende leden duidelijk is waarhet over gaat en zodat de Algemene Vergadering door hen voorbereid kan worden.

4.3. Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de Vereniging;

7° de uitsluiting van een lid;

8° de omzetting van de Vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9° alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

4.4, Vergaderingen

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt overeenkomstig dit artikel, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De Algemene Vergadering komt bijgevolg minstens één maal per jaar samen op de vierde donderdag van de maand februari voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor de begroting van het volgend jaar en de ontlasting van de leden van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt.

Bijkomende Algemene Vergaderingen vinden eveneens plaats telkens wanneer de Raad van Bestuur dit beslist.

Het voorzitterschap wordt waargenomen door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het secretariaat en de stemopneming worden door de voorzitter georganiseerd. Ingeval van afwezigheid, neemt de oudste aanwezige bestuurder in leeftijd zijn plaats in.

4.5.Quorurn en stemming

Op de algemene vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of onderhavige statuten anders bepalen.

Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda worden afgeweken.

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de Vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden in de twee voorgaande alinea's ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De stemming kan gebeuren door afroeping of door handopsteking.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

4.6.Wijze waarop beslissingen ter kennis gebracht worden

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering raadplegen indien zij daartoe een schriftelijk verzoek richten aan de Raad van Bestuur met wie zij een datum en het uur van de raadpleging van de documenten en stukken overeenkomen.

Indien de Raad van Bestuur van oordeel is dat een besluit een bepaalde derde aanbelangt, dan kan zij de beslissing dienaangaande overmaken aan deze derde via brie fax of mail.

Derden kunnen het dossier van de Vereniging raadplegen via de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Artikel 5. Bestuur en vertegenwoordiging

5.1. Samenstelling

De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste 5 bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de Vereniging.

De Raad van Bestuur kiest onder haar bestuurders volgende functies:

- Een voorzitter;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moo22

-Een ondervoorzitter;

Een secretaris;

" -Een penningmeester.

-3 bestuurders.

5.2.Wijze van benoeming, ambtsbeéindiging en afzetting + duur van het mandaat

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden voor een termijn van vier jaar,

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

5.3.Bevoegdheden, bestuur en vertegenwoordigingsmacht

De Raad van Bestuur heeft de volgende bevoegdheden:

-het bestuur van de Vereniging, inclusief het dagelijks bestuur, zonder bijkomende goedkeuring van de Algemene Vergadering;

-alle daden van beheer en beschikking, zonder uitzondering, zoals onder meer het vervreemden, zelfs om niet, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen;

-alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken;

-de Vereniging verbinden in alle types contracten die er mogelijk zijn;

-het opstellen en/of aanpassen van een reglement van inwendige orde;

-autonoom beslissen over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen, zoals (bij wijze van voorbeeld) verzet, beroep, cassatieberoep, verzoek tot schorsing, inclusief juridische acties in kort geding of op eenzijdig verzoekschrift;

-de Vereniging vertegenwoordigen, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen;

-optreden in alle rechtsgedingen tegen of door de Vereniging gevoerd,

Alle bevoegdheden die de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verlenen aan de Algemene Vergadering, worden toegekend aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft aldus de residuaire bevoegdheid binnen de Vereniging.

De Raad van Bestuur bestuurt de Vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. In beginsel treedt de Raad van Bestuur op als een college. De voorzitter en drie bestuurders, wie zij ook zijn, kunnen met hun gezamenlijke handtekening de Vereniging echter eveneens verbinden en vertegenwoordigen in alle materies. Het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor,

5.4.Vergaderingen, beraadslaging en beslissing

De Raad van Bestuur komt minstens vier maal per jaar samen en telkens de Raad van Bestuur van oordeel is dat er een noodzaak of opportuniteit toe bestaat. De Raad van Bestuur vindt normaal

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Luik B - Vervolg

f 4 ~

MOD22

plaats op de maatschappelijke zetel en op de dag bepaald in de oproepingsbrief. De voorzitter of de ondervoorzitter roept de Raad van Bestuur bijeen en zit de Raad van Bestuur voor. Ingeval beiden verhinderd of afwezig zijn, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders in leeftijd. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de aanwezige bestuurders, bewaard in een notulenregister dat ter inzage is van de werkende leden die hun inzagerecht uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB. van 26.06.2003 vastgelegde modaliteiten.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen van het aantal benoemde bestuurders, niet het aantal aanwezige leden.

5.5.Onbezoldigd mandaat

Alle bestuursmandaten binnen de Vereniging zijn onbezoldigd. Onkosten worden door de Vereniging gedragen mits goedkeuring door de Raad van Bestuur.

5.6.Tegenstrijdig belang

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vôdr de Raad van Bestuur eenbesluit neemt,

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 6. Ontbinding van de Vereniging

De beraadsiaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid van een doelwijziging zoals bepaald in artikel 43 van onderhavige statuten. Vannf de beslissing van de ontbinding vermeld de Vereniging steeds dat zij een "VZW in vereffening is".

Bij de ontbinding is de bestemming van het totale vermogen voor een VZW met een gelijkaardig belangeloos maatschappelijk doel, zoals vermeld in. artikel 2 van onderhavige statuten.

Artikel 7, Boekjaar

Het boekjaar van de Vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel'8. Slotbepaling

Voor alles waarin niet uitdrukkelijk voorzien is in onderhavige statuten, blijft de Wet van 27.06.1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van overeenkomstige toepassing.

Gedaan te Sint-Genesius-Rode op 27 februari 2014,

Luc Mathay

' Bestuurder - Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013
ÿþ~., *"1 MOD2.2

riqiErjE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MIll110111111 1111111

*13132325*

2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.458.820

Benaming

(voluit) : Wielersportclub Rode Sportief

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Krommeweg 31 -1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte : Herbenoeming, benoeming, ontslag leden raad van bestuur en financieel verslag 2012

De algemene vergadering van 24 januari 2013 heeft beslist:

Benoeming tot bestuurders:

. Laporte Didier, wonende Driesstraat 86 -1861 Wolvertem, geboren op 22/01/1967 te Ukkel.

Willekens Pascal, wonende Torenstraat 50 - 2243 Pulle, geboren op 11/08/1971 te Hasselt.

Ontslag als bestuurders:

-De heer DEMOL François, wonende Krommeweg 311101 -1640 Sint-Genesius-Rode

Herbenoeming als bestuurders:

Demol Pascal, wonende Olmenlaan 61 -1750 Sint-Martens-Lennik, geboren op 08/10/1971 te Elsene. . Dermaut Jean, wonende Eggergat 6 -1620 Drogenbos, geboren op 23109/1947 te Kortrijk.

. Jansens Emiel, wonende Bosstraat 92 -1640 Sint-Genesius-Rode, geboren op 01/09/1946 te Veurne. Mahieu Rudi, wonende Alsembergsesteenweg 498/11 -1653 Dworp, geboren op 10/12/1968 te Halle. Mathay Luc, wonende Diepestraat 17 -1652 Alsemberg, geboren op 28/07/1958 te Leuven.

De Raad van Bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd voor vier jaar.

Voorzitter. Damai Pascal, wonende Olmenlaan 61- 1750 Sint Martens-Lennik, geboren op 08/10/1971 te Elsene.

Ondervoorzitter Dermaut Jean, wonende Eggergat 6 -1620 Drogenbos, geboren op 23/09/1947 te Kortrijk.

Secretaris: Mahieu Rudi, wonende Alsembergsesteenweg 498(11 - 1653 Dworp, geboren op 10112/196B te Halle.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r-~

" Voor-

4behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

iNOO 22

Luik B - Vervolg

. Oenningmee ter Mathay Luc, wonérnde-Diepestraat 17 -1652 Alsemberg,-geboren op 28/07/1958 ie Leuven.

Extemo" relaties: Iansens Emiel, wonende Bosstraat 92 -1640 Sint Genesius-Rode, geboren op 01/09/1946 te Veurne

Financieel verslag;

De Algemene vergadering aanvaardt de jaarrekening en activiteitenverslag 2012 en geeft

ontlasting aan de leden van de Raad van Bestuur.

Financieel verslag:

Gedaan te Sint-Genesius-Rode op 24 januari 2013,

Luc Mathay

Bestuurder -Penningmeester

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIELERSPORTCLUB RODE SPORTIEF

Adresse
Zetei : Krommeweg 31 -1640 Sint Genesius-Rode

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande