WILLE SANDRINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLE SANDRINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.449.165

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14082-0327-014
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0210-015
02/12/2011
ÿþMod 2.0

+ Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307065*

Neergelegd

30-11-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Wille Sandrina

0841449165

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1853 Grimbergen, Wemmelsestraat 1

Onderwerp akte: Oprichting- Statuten - Benoeming

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Quentin Vanhalewyn te Kraainem op dertig november tweeduizend elf blijkt dat Mevrouw Wille Sandrina, geboren te Aalst op 22 juni 1977, ongehuwd, wonende te 1860 Meise, Merellaan, 8, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Wille Sandrina heeft opgericht met zetel te 1853 Grimbergen, Wemmelsestraat 1. Uit de statuten blijkt onder meer hetgeen volgt:

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "Wille Sandrina".

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 1853 Grimbergen, Wemmelsestraat 1. Hij kan mits inachtneming van de geldende taalwetgeving overgebracht worden naar alle andere plaatsen in België door beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen oprichten overal waar de zaakvoerder het nodig acht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Alle handels-, industriële, ambachtelijke en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

1. Het oprichten, huren, verhuren, overnemen en uitbaten van apotheken, al dan niet onder de vorm van een vennootschap;

2. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie, ontwikkeling, verwerking en distributie van alle scheikundige, farmaceutische en homeopatische grondstoffen, producten en bereidingen, veterinaire producten, kruiden, drogisterij-artikelen, toiletartikelen, schoonheids- en lichaamsverzorgingsproducten, cosmetica en parfumerie, verbandstoffen en bandagisterie, dieet- en natuurproducten en  voeding, voedingssupplementen, baby- en kindervoeding, kinderartikelen evenals artikelen voor neerhofdieren en kleine huisdieren;

3. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie, ontwikkeling, verwerking en distributie van alle precisie-en laboratoriuminstrumenten, optische en orthopedische instrumenten en artikelen, hoorapparaten, zonnebrillen, onderhouds- en reinigingsmiddelen, medische beroepskledij, medische en huishoudlinnen;

4. Het verstrekken van alle diensten in verband met klinische biologie, zoals het verrichten van alle om het even welke onderzoeken en expertises, inclusief industriële, klinische en toxicologische analyses;

5. Het verrichten van alle wetenschappelijk onderzoek inzake de farmaceutische en chemische nijverheid en inzake de klinische biologie;

6. De uitbating van schoonheidsinstituten, met inbegrip van zonne- en bruiningscentra, salons voor pedicure en manicure, sauna- en massagesalons, kuuroorden en badinrichtingen, evenals fitness-, revalidatie- en sportcentra.

7. De uitbating van een danszaal en zaal voor lichaamsoefeningen omvattende het geven en inrichten van cursussen en trainingen voor (heil)gymnastiek en lichaamsontwikkeling;

8. De handel in, evenals de in- en uitvoer van alle schoonheids- en lichaamsverzorgingsproducten, luxe-en fantasieartikelen, sport- en vrijetijdskledij evenals sportartikelen;

9. Het verrichten van iedere, om het even welke handelsbedrijvigheid welke verband houdt met de gezondheidszorg;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

10. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

11. Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

12. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap zal, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag bovendien op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door 186 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 10 - Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door een of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zij hebben namelijk het recht om alle roerende en onroerende goederen te huren, te verhuren, te kopen, te verkopen, te ruilen; alle contracten af te sluiten en uit te voeren; leningen toe te staan of aan te gaan; alle roerende en onroerende goederen van de maatschappij in pand te geven; het onroerend beslag te bedingen, te verzaken aan alle rechten, voorrechten, hypotheekrechten en rechtsvorderingen tot ontbinding; opheffing te geven en toe te stemmen in de doorhaling van alle inschrijvingen, overschrijvingen, tegenstellingen en andere beletselen, het alles zo voor als na de betaling; alle werklieden en bedienden aan te nemen of te ontslaan, transactie te sluiten betreffende alle betwistingen.

De zaakvoerders mogen niet het geheel van hun machten aan derden overdragen; voor het dagelijks bestuur is het wel toegelaten bepaalde machten voor een bepaalde tijd of doeleinde aan derden te delegeren.

Er kan aan de zaakvoerders vaste wedden en vergoedingen toegekend worden, door voorafname op de algemene onkosten en waarvan de bedragen vastgesteld worden door de algemene vergadering of door buitengewone algemene vergadering.

De duur van hun ambt is niet beperkt.

Ingeval van tegenstrijdig belang tussen de vennootschap en de enige vennoot in een verrichting, moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 12 - Algemene vergadering

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal elk jaar plaats hebben op de derde vrijdag van de maand maart, om 17 uur, in de zetel of in elke andere plaats vernoemd in de uitnodiging. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Bovendien zal een buitengewone algemene vergadering door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkenmale het maatschappelijk belang dit eist.

De vergadering zal beslissen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van enige vennoot zullen de machten van de algemene vergadering door hem uitgeoefend

worden. Hij zal de machten die hij uit dien hoofde uitoefent in geen geval mogen overdragen. Zijn beslissingen

zullen worden ingeschreven in een register bijgehouden in de zetel.

Artikel 13 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

De inventarissen en balansen zullen opgemaakt worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Artikel 14 - Bestemming van de resultaten

Het batig saldo van de balans maakt, na aftrek der lasten, algemene onkosten en nodige delgingen, de

nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te

stellen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

De bestemming van het saldo zal ieder jaar beslist worden door de algemene vergadering, bij gewone

meerderheid van stemmen.

Overgangsperiode

Eerste maatschappelijk boekjaar - Het eerste boekjaar zal de periode bevatten vanaf de dag van de

neerlegging van de documenten vereist door de wet op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot.

Eerste jaarvergadering - De eerste jaarvergadering zal plaats vinden de derde vrijdag van de maand

maart 2013.

TITEL IV

Buitengewone algemene vergadering

Na vaststelling van de statuten en volledige oprichting van de vennootschap, verklaren de comparanten,

in hun gemelde hoedanigheid, in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Wille Sandrina, voornoemd. Haar mandaat is niet bezoldigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDACO" te

1785 Merchtem, Spiegellaan, 65, voor inschrijving en wijziging, evenals de schrapping in het Ondernemingsloket; tot het aanvragen van het BTW-nummer, wijzigen en schrappen ervan tot het aangaan van verbintenissen met de BTW-administratie; voor het onderhandelen, het verstrekken en verkrijgen van inlichtingen, het afsluiten van akkoorden en het aantekenen van bezwaar met de fiscale administraties.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WILLE SANDRINA

Adresse
WEMMELSESTRAAT 1 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande